Test na určenie pohlavia dieťaťa. Skúšali ste ho?
ahojte..chcela by som sa opytat ci mate skusenot s tymto testom na urcenie pohlavia..ja som si ho robila a vislo mi fialove policko po nejakych 3 hodinach tam bola ruzova na utrazvuk mam ist az o 2 tyzdne tak som velmi netrpezliva... 🙂 dakujem za odpovede
@vierka987 ako comu nerozumies?myslim ze napriklad ked budes mat 1. Babatko dievca tak je velka pravdepodobnost ze ked budes mat aj 2. Dieta tak to bude dievcatko...to znamena rovnake pohlavie deti....ze budes
Mat napr 2 deti a obe budu baby, rozumies??mozes mat aj chlapcov ale myslim skor ze dievcatko...:no povedala by som ti presnejsie ze ked budes mat napriklad 2 deti budu rovnakeho pohlavia
@monika92 no počas rtehotenstva som si nedavala zisťovať, ale potom po narodení som si spätne pozerala činsku tabulku a počitala podla krvi... ale asi nejako inak neviem. Len mi to aj tak nedava logiku, to akože podla toho kolko maš rokov je tvoje vajičko schopne prijať bud X alebo Y? ja som dosť skepticka voči takym veciam.
A preto som prekvapena, že ti to tak vychadza. A to ak ma muž novšiu krv akože bude syn a ak žena tak dcera?
@vejula ja to nepocitam podla krvi...to ako to pocitam mam od mojej babky ktora
Pracovala na gynekologii venovala sa
Tomu zistovala to a povedal jej to jeden gynekolog ako sa to pocita a nikdy nikomu sme o tom nehovorila je to v nasej rodine 🙂 a preco ze "mi to tak vychadza"? Nic neni 100% ako som hovorila len ja sa tomu venujem a ked aj nieco nevyde zapisem si to a pozeram preco totak je a nesedi mi to...
@monika92 vedela by si povedat aj mne? Ja maj 85 a manzel april 69...babatko este necakame, ale chceli by sme tento rok nevadi?
@petronellynka ked to stihnete do maja tak dievcatko urcite
monika92@vedela by si poradit aj mne.ja april 88 a manzel jul 86.dakujem
@monika92 dakujem velmi pekne..strasne chceme dievcatko 🙂
Dakujem velmi pekne za ochotu...
ja som skusala,vyslo mi dievcatko...a nemylil sa maáme krasnu dcerku 🙂))
luciasveckova @monika92 vedela by si poradit aj mne.ja april 88 a manzel jul 86.dakujem
@luciasveckova ahoj, chlapec za 2-3 roky dievcatko
aj nam prezrate.ja som feb.84 a manzel jan.78.prvy je syncek.
dakujem
Ked niekedy budete chciet napiste mi spravu na plochu uz nepisem 🙂 dakujeem

@monika92 preco,tazko?