icon

Tretie bábo. Zvládneme to?

martuska90
15. jan 2018

Baby...som v šokuuu..alebo neviem ako to nazvat..
V prvom rade anoooo!!!!! Vieeeem ze ked sme nechceli babo tak sme mali davat pozor!!!!! No s otehotnenim sme mali aj prvy aj druhy krat problemy...tak som si nejako myslela ze sa nezadari?
Nooo a buuum...dnes mala prist mrcha a na teste slaba //
Anoo ak budem tehu a dobre to dopadne (uz sme mali 2potraty😥😥) tak ho budem milovatt !!!!!! Ale ta panika...ze teraz sme sa prestahovali...splacame dom

Ako to zvlaaadneme jeden 4rocny druhy bude mat 9mesiacov...

Ste tu niektora co tak neplanovane otehotnela??
Zvladate to???

Dakujeem..vlastne som to len potrebovala zo seba dostat..

Strana
z6
ivec16
29. jan 2018

pre niekoho 3-tie ci 4-te dieta skrt cez rozpocet a pre niekoho nesplneny sen...

eliska4
29. jan 2018

@kratulka Viem že to máš ťažké. Ja som tiež bez pomoci príbuzných. Manželova rodina sa moc nazaujíma a moji rodičia a sestra sú ďaleko. Ale ja mám úžasného manžela, ktorý mi maximálne pomáha. bez neho by som to veľmi ťažko zvládala. verím, že si už nechcela ale je tu a ty si maminka. Prosto musíš. Maminky nemajú na výber. Bude to veľmi ťažké ale raz ti to svojou láskou vráti - úsmevom a objatím a ty si budeš istá, že si sa rozhodla správne. Len vydrž. A ak sa bude dať, skús v tom niekedy manžela aspoň na jeden deň nechať samého. potom možno pochopí, čo to znamená byť na materskej "dovolenke"

kratulka
29. jan 2018

@eliska4 😀no odsrali by si to deti..Mám skúsenosti keď som musela o stavať v robote dlhšie hladné smadne von ich nezobral lebo on sa s nimi srat nebude A nahanat. ..O tretej hura obed. .. S on celý deň na gauci. ..Ako vyzerala domácnosť škoda hovoriť. ..
babo je už tu..Nič sa neda robiť. ..nejako bude. .Mala bude mať partiu. ..Len nech je zdravé ..

ave17
30. jan 2019

@kratulka ako ste dopadli?

kratulka
30. jan 2019

@ave17 mame dievčatko je uzasna .ano je to skrt cez plany...Svokrovci sa dizvedeli ze sa narodila az na druhy den... vcera mala 4 meaiace je uzasna...
Kupili.sme druhe auto od ruky 7 miestne hlop ma svojho maznacika...7 je moje...deti ju lubia aj ja aj hlop asi... (ja ju nelubim.len ked spat nechce lebo na cicke chce visieť buhehe...nie...lubim ale poviem.zw ne)..

Nasi reakcia strasna ale v pôrodnici boli.prvi... a mamina teta ma velmi povzbudIvala...ze keby ona nemala 4 je teraz sama...
Takze je to komplikované ale dobre tak...
A vdaka a zaujem.

ave17
30. jan 2019

@kratulka super, som rada ze sa babo narodilo 🙂 a ze je zdravé, normálne sa teším za vás, že sa muž úplne nezblaznil a ze ste do zvládli bojovať za krpca, želám veeela zdravia, šťastia, lásky nech už neprídu žiadne nemilé prekvapenia🙂

kratulka
30. jan 2019

@ave17 jasne ja by nedokazala zabit (teda Dufam) .... muž dist dlho ho tp drzalo az raz som sa vyvrieskala ze preco toto zabiť..preco nie prve druhe tretie. A ze pojdem na potrat ale ze ja sa uz domov nevrátim..zblaznim sa z toho... ze rovno z pptratu do blazinca ma moze
Bol klud aai 2 dni a zas začal...ze mali sme ostat pri dvoch detocg a toro by bolo neplanovane tretie... ta som zase bliakala ze jeho otec mal.pri 2 ostat..a netrapila by som sa (on je z dvojciat...treti ...stvrty je dvojička)

kratulka
30. jan 2019

@ave17 ďakujem ti velmi pekne si zlata... bolo to tazke prijať...ale.. uz je to ok....
Drz sa aj ty

henikap123
21. feb 2024

@kratulka čítam si diskusie o troch deťoch a natrafila som na tvoj príspevok, dúfam, ze po tých pár rokoch je všetko v poriadku a manžel je stastny že má doma ďalšiu princeznicku 🙂 a ze neľutuje nič a ze sa aj auto vyriešilo.

kratulka
21. feb 2024

@henikap123 ahoj vyriešilo... Ale nie tak ako myslíš...opustil nás...ale Pán vie aj zle na dobré premeniť...a poslal nám do života chlapa... Ocka... Priateľa.... Deťom je dobrým ockom.. najmladšía ho volá ocinko..svojho ani nepozná ...😉 Takže to trápenie stalo za to

henikap123
21. feb 2024

@kratulka och mrzí má to, ale podľa toho čo si písala že on sa nezda auta a skoro každý deň ten potrat riešil atd. Som rada za toho nové ocka muža. Aj ty si stastna aj deti sú šťastne. To je dôležité. Držte sa.

kratulka
21. feb 2024

@henikap123
Áno deti aj ja sme spokojní..vzdy su tazkosti a starosti ale inak sa riesi s človekom čo má 💙
Deti už nemajú rôzne triky neurózy... Netreba nám.psychologv... stačil pokoj v dome lebo ti už bolo tak že sa mi deti (aj ja) zrútia a budú na liekoch do konca života...
Takže vďaka Bohu za všetko....

A dakujem...aj ty sa drz

Strana
z6