Trisomy test - výsledky
Dobrý deň mal niekto robený trisomy test píšu ze výsledky do 5 dní ja už mám 7 a vždy nič
@lin232 hm. Ja som bola tehotna minuly rok to som mala tiež 28 a vychadzala mi pravdepodobnost 1 k 450.ale nepovedal ze kvoli veku, neviem... Zase, na sestonedeli som bola najmladsia, vsetky mali 30+ (Bratislava) nechce sa mi verit ze by to rovno vychadzalo za to zle. Kamaratkam okolo to vyslo dobre a mali 28 az 35 vsetky
@dolynkag nezalezi, kedy si bola - ale kedy im prisla platba. okrem toho sa rataju pracovne dni - tak Ja napr. som mala vysledky este neskor (lebo velka noc - sviatky ....
inac zalezi od nastavenia ... ja som to ozaj neprezivala, necakala nic zle, ale mozno aj preto, lebo som si ich davala robit pred vsetkymi ostatnymi testami (kombinovany test atd), aby som mala argument pri pripadnom odmietnuti amnio. ine je, ked si ich uz davate robit, ked je indikovany nejaky problem :( a naprr z kombinovaneho mi neskor vysiel down 1:40 - ale to som uz davno mala negativne vysledky a trisomy, tak som bola kludna.
takze drz sa, neboj sa.
vzorku aj platbu mali v pondelok, sms prišli obe ....len mi teraz volala moja sestrička, že zabudli sme zadať výšku moju, tak to možno už robia, keď tento údaj nemali
ale zavolam zajtra aj tak, posledné 3 tyzdne som v kuse v strese, to je hrozne, že na všetko treba toľko čakať.
@dolynkag platba prisla v PO, 5 prac dni je dalsi PO ... nesmies stresovat. mala si zle kombinovane testy? to je len pravdepodobnost. skus sa ukludnit, lebo v pripade, ze to zajtra nebude, neprezijes vikend :( ja som to mala tak, ze najprv ich mal lekar a volala som lekarovi a on mi do telefonu len rychlo povedal .... (a ja som lekarovi ani nevolala hned, az na nejaky druhy/treti den, skratka nebol cas 🙂
naozaj sa neboj, skludni sa, ak mas nerv, daj si magnezko, vyloz nohy, zapni daky dobry film/serial, aby si prezila vikend 🙂 drzim palciaky.
Ešte taká otázočka, čo bude vlastne v tých výsledkoch uvedené? nejaké percená, alebo zas určia riziko 1:? alebo čo tam vlastne bude? Bude to jednoznačné? už sa mi o tom aj sníva ☹
@dolynkag bude jasne povedane/napisane ci je tam nalez - teda pozitivny vysledok, teda gen je chybny, alebo negativny - teda ze na gene nie je chyba. dostala som papier od gyndosa, najprv mi precital vysledky do tlf hned, ako som mu volala a na kontrole dal papier aj oficialny s vysledkami pre mna.
volali sme, že vraj až v pondelok budú výsledky, tak to bude parádny víkend...psycho.
...aby som dokončila svoj príbeh.... výsledky boli žial zlé, preto to tak naťahovali, bábo malo trizomiu 18 a v auguste sme o neho prišli ☹
Ja som mala dieta v 39 a všetko ok a teraz budem rodiť v 41 a mám 1:210 na dw. Platba aj vzorka im prišla v piatok a teraz po týždni v piatok som tam volala a mi povedali že do stredy budú výsledky takze ďalšie dni čakania a nervov.
@vladkamarcus ahoj. Mala si napokon dobré výsledky keď tak dlho trebalo čakať? 🙏
@nerrynka našťastie boli dobre ale ten čas čakania to bolo hrozné náročné na psychiku.

@evkamotka podka nich asi je ked son tam mala ze podla veku