icon

Trisomy test - výsledky

lenkamartin
7. mar 2018

Dobrý deň mal niekto robený trisomy test píšu ze výsledky do 5 dní ja už mám 7 a vždy nič

lin232
18. máj 2018

@evkamotka podka nich asi je ked son tam mala ze podla veku

shades3
18. máj 2018

@lin232 mna sa pokusal, a nepomohlo.. ja som predsa ovela starsia, ako ty, minuly rok sme o babo prisli, tak som panikarila nehorazne... drzim palceky, aby vsetko dobre dopadlo x

lin232
18. máj 2018

@shades3 dakujem verim, ze to bude v poriadku

evkamotka
19. máj 2018

@lin232 hm. Ja som bola tehotna minuly rok to som mala tiež 28 a vychadzala mi pravdepodobnost 1 k 450.ale nepovedal ze kvoli veku, neviem... Zase, na sestonedeli som bola najmladsia, vsetky mali 30+ (Bratislava) nechce sa mi verit ze by to rovno vychadzalo za to zle. Kamaratkam okolo to vyslo dobre a mali 28 az 35 vsetky

lin232
19. máj 2018

@evkamotka ked som si pozerala hodnoty tych latok co mi vysli v triple teste boli v norme tak neviem potom sa preco mi vyslo to co mi vyslo.

lin232
Autor odpoveď zmazal
dolynkag
19. júl 2018

@shades3 prežívam to isté, v pondelok som bola, dnes štvrtok nervy fuč, dnes sami dokonca aj snívalo.... takže nikto nemal výsledky skôr ako 5 dní?

dolynkag
19. júl 2018

@lin232 tak ako to dopadlo? dúfam, že všetko ok...na ktorý deň boli nakoniec výsledky?

lin232
19. júl 2018

@dolynkag ano dobre. Al vysledky prisli na 8 den!🙂

shades3
19. júl 2018

@dolynkag no 5 je minimum, ja som trhala stenu zubami..vydrz, urcite to dobre dopadne! 😘

dolynkag
19. júl 2018

@shades3
@lin232
poviem vám, že toto je ozaj ťažká chviľa. Ďakujem za povzbudenie. Zajtra tam skúsim aspon zavolať, lebo cez víkend sa zbláznim.

ukulela
19. júl 2018

@dolynkag nezalezi, kedy si bola - ale kedy im prisla platba. okrem toho sa rataju pracovne dni - tak Ja napr. som mala vysledky este neskor (lebo velka noc - sviatky ....
inac zalezi od nastavenia ... ja som to ozaj neprezivala, necakala nic zle, ale mozno aj preto, lebo som si ich davala robit pred vsetkymi ostatnymi testami (kombinovany test atd), aby som mala argument pri pripadnom odmietnuti amnio. ine je, ked si ich uz davate robit, ked je indikovany nejaky problem :( a naprr z kombinovaneho mi neskor vysiel down 1:40 - ale to som uz davno mala negativne vysledky a trisomy, tak som bola kludna.
takze drz sa, neboj sa.

shades3
19. júl 2018

@dolynkag aj ja som volala a ze pride sms, ked poslu vysledky doktorovi. A tak aj bolo! Ak maju tvoje cislo a dostala si sms o tom, ze obdrzali tvoju vzorku, tak ti isto pride.

dolynkag
19. júl 2018

vzorku aj platbu mali v pondelok, sms prišli obe ....len mi teraz volala moja sestrička, že zabudli sme zadať výšku moju, tak to možno už robia, keď tento údaj nemali

shades3
19. júl 2018

@dolynkag nooo tak ja tipujem, ze v pondelok to bude mat tvoj doki... 😩😘

dolynkag
19. júl 2018

ale zavolam zajtra aj tak, posledné 3 tyzdne som v kuse v strese, to je hrozne, že na všetko treba toľko čakať.

ukulela
19. júl 2018

@dolynkag platba prisla v PO, 5 prac dni je dalsi PO ... nesmies stresovat. mala si zle kombinovane testy? to je len pravdepodobnost. skus sa ukludnit, lebo v pripade, ze to zajtra nebude, neprezijes vikend :( ja som to mala tak, ze najprv ich mal lekar a volala som lekarovi a on mi do telefonu len rychlo povedal .... (a ja som lekarovi ani nevolala hned, az na nejaky druhy/treti den, skratka nebol cas 🙂
naozaj sa neboj, skludni sa, ak mas nerv, daj si magnezko, vyloz nohy, zapni daky dobry film/serial, aby si prezila vikend 🙂 drzim palciaky.

shades3
19. júl 2018

@dolynkag aj ja som musela cakat cez vikend, bolo to hrozne, a potom uzasna ulava. Viem, cim prechadzas, ja som sa nedokazala prestat bat... Vydrz, drzim palce!!!

dolynkag
19. júl 2018

Ešte taká otázočka, čo bude vlastne v tých výsledkoch uvedené? nejaké percená, alebo zas určia riziko 1:? alebo čo tam vlastne bude? Bude to jednoznačné? už sa mi o tom aj sníva ☹

shades3
19. júl 2018

@dolynkag nie, to bude pozitiv alebo negativ... pricom spravnost je na 99,9%. Cize bud povedia, se je babo ok, alebo ze ma dake vyvojove chyby.

dolynkag
19. júl 2018

@shades3 mne lekárka spomínala, že to budú nejaké ružové, červené alebo modré a zelené zony a podľa toho, kam to spadne....dostali ste to mailom, alebo len lekár vám povedal?

shades3
19. júl 2018

@dolynkag to je v tych tripploch... ale trisomy z krvi je bud ok alebo nie. Lekar zavolal, ze vsetko ok a potom som si sla pre papier 👍

ukulela
19. júl 2018

@dolynkag bude jasne povedane/napisane ci je tam nalez - teda pozitivny vysledok, teda gen je chybny, alebo negativny - teda ze na gene nie je chyba. dostala som papier od gyndosa, najprv mi precital vysledky do tlf hned, ako som mu volala a na kontrole dal papier aj oficialny s vysledkami pre mna.

dolynkag
20. júl 2018

volali sme, že vraj až v pondelok budú výsledky, tak to bude parádny víkend...psycho.

dolynkag
5. nov 2018

...aby som dokončila svoj príbeh.... výsledky boli žial zlé, preto to tak naťahovali, bábo malo trizomiu 18 a v auguste sme o neho prišli ☹

lin232
5. nov 2018

@dolynkag to je mi ľúto. verím že čoskoro budete mat ďalšie babo s zdravé.

dolynkag
12. júl 2023

@lin232 máme už má 4 roky a je úžasné ♥️

vladkamarcus
23. feb 2025

Ja som mala dieta v 39 a všetko ok a teraz budem rodiť v 41 a mám 1:210 na dw. Platba aj vzorka im prišla v piatok a teraz po týždni v piatok som tam volala a mi povedali že do stredy budú výsledky takze ďalšie dni čakania a nervov.

nerrynka
26. mar 2025

@vladkamarcus ahoj. Mala si napokon dobré výsledky keď tak dlho trebalo čakať? 🙏

vladkamarcus
27. mar 2025

@nerrynka našťastie boli dobre ale ten čas čakania to bolo hrozné náročné na psychiku.