icon

Trisomy test - výsledky

lenkamartin
7. mar 2018

Dobrý deň mal niekto robený trisomy test píšu ze výsledky do 5 dní ja už mám 7 a vždy nič

Strana
z3
ysseba
27. mar 2025

@vladkamarcus Ja mám 37 a Tripple test mi vyšiel prvá časť negatívna, druhá pozitívna, riziko DS 1:40 😨 Lenže nenechávala som nič na náhodu a hneď s prvým odberom na Tripple som si nechala spraviť aj Trisomy a ten našťastie vyšiel negatívny. Takže keď po vyšiel Tripple 1:40, tak som bola pokojná. Ja som tak trochu očakávala zlý výsledok, pretože aj dve kamošky v takomto veku to tak mali.

nerrynka
27. mar 2025

@ysseba presne rovnako. Mám 38 a očakávala som zlé výsledky screeningu takže s prvými odberom som dala spraviť aj Trisomy. Dnes mi došli výsledky....screening dáva riziko 1:35 na down ale Trisomy sú negatívne a všetko nízke rizika takže sa už vôbec nestresujem 🙂❤️

ysseba
27. mar 2025

@nerrynka Super, teším sa, že je všetko v poriadku. Tie Tripple sú hrozné. Ja neviem, ale mohli by ten vek prispôsobiť dnešnej dobe - dnes je bežné, že ženy rodia aj v 40ke. Aj doktorka mi povedala, že som dobre spravila, že som si hneď dala Trisomy. Lebo ona mi navrhovala, že nech počkám na obe časti Tripple a podľa výsledku nech si dám alebo nedám spraviť Trisomy. Ale presne tomu stresu som sa chcela vyhnúť.

vladkamarcus
Autor odpoveď zmazal
Strana
z3