icon

Týždeň tehotenstva - ultrazvuk alebo ovulácia

30. máj 2025

Ahojte, mate niektora podobnu skusenost? Podla sona mi vychadza 6+3 alebo podla ovulacie, ktoru som mala by som mala byt 7+3, som si tym ista lebo som chodila aj na meranie folikul a bolo po ovulacii a podla sona by ovulacia prebehla o tyzden neskor, ale to sa mi nezda kezde na merani uz folikuly davno praskli....stalo sa to niektorej z Vas? v akom termine ste nakoniec rodili?

anjelicek26
30. máj 2025

Kludne mohol folikul dorast a prasknut neskor... hlavne ak si mala stimulku... kedy budes rodit o tych par dni hore dole uz nezavazi...oni ten termin upravuju okolo 12ho tyzdna podla velkosti babatka, ci to sedi a potom to uz nemenia... moje deti sa narodili od 6 tyzdnov pred terminom az po tyzden po termine, vsetko sme mali...

autor
30. máj 2025
@anjelicek26

Kludne mohol folikul dorast a prasknut neskor... hlavne ak si mala stimulku... kedy budes rodit o tych par dni hore dole uz nezavazi...oni ten termin upravuju okolo 12ho tyzdna podla velkosti babatka, ci to sedi a potom to uz nemenia... moje deti sa narodili od 6 tyzdnov pred terminom az po tyzden po termine, vsetko sme mali...

@anjelicek26 len som zabudla napisat vysiel mi aj pozitivny teh test po mojej predpokladanej ovulacii