Ublíži alkohol a kúpeľ v treťom trimestri?
Moze neako ublizit plodu ak by som si dala vino a potom teply kupel?
@adriel22 chapem ta...byt sama urcite nikomu na nalade neprida..a priatel je riadne nezodpovedny, ked ta nechal samu.ale s tym uz nic neurobis..nemas daku kamosku, niekoho, kto by bol s tebou?..ak nie, vidis stale je tu dost ludi, môzes popisat..nebudes tak celkom sama..medzitym telka, chrustnie dakych dobrôt...vecer rychlo zbehne 😉
@jaruska8 tak mala som rizikove a asi mam este ale hovorili ze do 38 tt mam vydrzat v klude,ale von by som nesla radsej nikam. tu ide o to ze nikto nevidi do toho ako ja a preco ma to tak serie,pride mi to tak ako keby utekal od zodpovednosti a ze nieje pripraveny byt otcom.
ublizit by to nemalo, ale poloz si otazku ci je to nutne... da sa privitat novy rok aj s poharom fanty.. tiez si myslim,ze by to mohlo posurit porod..ale tazko povedat...ja som sa kupala v horucej vode len aby sa to rozbehlo a nic, nakoniec som mala tri sekcie 😀, inak je prirodzene ze sa uz babatka nevies dockat, v Tvojom stave je to uz bezne, kazda sme boli netrpezliva a uz sme to chceli mat za sebou a nenosit to velikanske brucho a mat to klbko pri sebe🙂
ako si neviem predstavit aby moj muž šiel na žurku bezo mna , ešte ked si v 38 tt tehu.
Ja sa kúpem v dosť teplej vode od začiatku tehu......najprv som sa bála, ale baby tu na MK povedali že sa nemusím stresovať.......a popravde si s priateľom aj raz za čas doprajeme vo vani vínko či šampanské 🙂 ....aj dr. mi povedal že mi to neuškodí......veď jeden pohárik eče nikoho nezabil....ale ako tu píšu babulky, nikdy nevieš a ak by si išla na sekciu mohlo by to narobiť šarapatu 🙂
A ja osobne si myslím, že chodenie po schodoch , vrelá kúpeľ a ani nič iné nejako k pôrodu nepomôžu......maličké vie kedy má ísť na svet a keď bude pripravené, tak sa vypýta a narodí 😀
Mám dosť kamošiek čo sa snažili pôrodu napomôcť a nakoniec išli krásne na termín 🙂. Prajem krásny zvyšok tehulkovania🙂
@adriel22 moju vybrali v 38 kvoli peceni, nechcela ist este von.. hystericky plakala 2 mesiace, dodnes so sebou trh apri akomkolvek rychlejsom pohybe, mali sme velke problemy so spanim, s krcami, supe sa jej cela hlavicka, lebo mala na sebe este kopu mazu..babatku je najlepsie vo vnutri..vyser sa na chlapa, za to nestoji..
To neublizi.akurat tepla voda nie je dobra koli tomu ze hrozi predcasny porod a nejaka infekcia.ale inac ty si v termine takze v poriadku a alkohol to sa neboj.zelam krasny novy rok a hlavne zdravie babatka.🙂
Zas jedna tema ktorej nechapem....prečo nenapišeš,....mam problem s chlapom, chcem pokecat...ale pytas sa uplne ptakoviny...prepáč....
Teplý kúpel som si dávala ked som mala až pred porodom ináč len sprcha...a malé množstvo neublíži vínka...ale nie často
@adriel22 Tak ja neviem a preco teda chces pit vino?...ked je secko ok. Prajem nech uz to mas za sebou a aj ja by som rada uz mala, ´posledny tyzden je na zblaznenie.. ...a ptakoviny sa pytas, som napisala... lebo co uz by len na tom bolo kebyze si das pohar vina a vykupes sa vo vani...ved odpoved poznas...vobec nic...a to ja alkohol nepijem vobec.......
ale tak len som okomentovala jednu z mnohych komickych tem a otazok , kedy clovek uvazuje ci si daná osoba robí srandu, alebo to FAKT sa pýta?..........ako kazdy sa moze opytat co chce...a v poho.... 😉

@adriel22 jaaj, ako by mi bodlo keby som si mohla vylozit svoje mega brucho a opuchnute nohy na gauc, ako minuly rok....ale uz mam 10 a pol mesacnu vymyselnicku, ktoru som prave uspala a bojim sa ze dlho spat nebude lebo susedom uz nacisto sibe a strielaju ohnostoje uz od piatej. 😠
uzivaj si posledne chvilky tehotenstva, je to krasne obdobie...pises ze chces mat malu pri sebe ale ved teraz ju mas najblizsie ako len mozes mat. 😉 ...a kupel primeranej teploty si urcite dat mozes.