Určenie pohlavia dieťaťa z krvi matky - Geneton
Ahojte, rada by som sa vas spytala ci ma niekto skusenosti s urcenim pohlavia dietata z krvi matky cez Geneton ? Ak mate chut sa podelit o vase vysledky, prosim dajte vediet v kolkom tt vam to robili a ci vam to aj vyslo. Velmi pekne vopred dakujem.
@siobhan269 ahoj ja som ich nedavno kontaktovala na ich strankach, hned mi odpisali, a presmerovali k cloveku ktory ma na starosti nas region, potrebuju sa dohodnut s dvojim dr ak nie su priamo z BA , a zavolaju ti . http://babygen.sk/
ahoj , test sa vola urcenie pohlavia z krvi ... ja som ich kontaktovala aj cez e-mailom (geneton @geneton.sk) aj telefonicky ( 0904327 947 ) a tam povies ze o co mas zaujem a odkial sia ze si prosis poslat odbernu sadu a oni ta budu kontaktovat - navigovat ja som mala znamu co my skumavku dala ale podla mna je lepsie pockat kým ti pridu ich skumavky pridu do týzdna ako si im volala pride ti balicek z 2 skumavkami ihlou a kedecim a taktiez ti poslu ten suhlas a dotaznik na vypisanie ... Ked budes mat vsetko hotove krv v obalke tam pisu ze do dvoch hodin im mas dat vediet ze si uskutocnila odber a ze to posielas bud im zavolas alebo posles e-mail najlepsie posielat v pondelok ... 🙂 drzim palce nech to vynde ..... 😉
@danielaa157 mne teraz volali, idu si dat stretko s mojim gyn, chcu si ho zazmluvnit, aby mohol odbery on robit, a posielali by to automaticky. teda ako doplnkovu sluzbu v ramci ambulancie... v pondelok som mala ist na poradnu a oni v pondelok sa dohodnu, tak mzono uz v utorok by mi vzali krv 😉
to je super tesim sa s tebou jej ja ked si predstavim seba ako som bola stastna ze sa co chvilu dozviem vysledok juuj urcite to je pekny pocit ... 😉 to mate super ze to budete mat u svojho gynekologa nam na Oravu kym to dorazi o jo joooj ...
@danielaa157 ja som z PB, cize tiez dost daleko to maju. ale ze rozbiehaju projekt a chcu si co najviac dr zazmluvnit..
pri prvom soms a pohlavie dozvedela v 37 tt, bolo to take zvlkastne ale aj caarovne cakanie,, take ine ked sme nevdeli, maly sa nechcel nikdy ukazat 😀
Ahoj @geria mne robili pri druhom babatku v 13tt a ano vyslo ze dievcatko aj to sedi 🙂
@danielaa157 Dakujem za info. Budem ich kontaktovat. Bo som sama zvedava co cakame...a okolie ani nevravim 😀
Ahojte mamicky....tak som vcera absolvovala krvne testy...a teraz cakam netrpezlivo na vysledky. Nakoniec som si dala urobit celu Trisomy + urcenie pohlavia, tak snad budu vysledky dobre. Drzte palce.
@siobhan269 ahoj uz mas vysledky ? mne brali krv 1.10 . na druhy den dosrtali vzorku, no pracovat s nou zacali pravdepodobne az vcera, kedze mi volali vcera, ze dostali aj peniaze aj vzorku v piatok
@lucka1987 Luci, dnes mi prisla sms, ze je analyza ukoncena, vysledky budem mat zajtra u svojho gynekologa. Tak zajtra mu budem volat.
Velmi som netrpezliva a aj nervozna, ale verim, ze vsetko je ok. A ty si si davala len zistenie pohlavia, ci celu Trisomy?
ahoj, ja som si davala urcenie pohlavia cez geneton...s krvou by nemal prist do styku chlap (doktor), posielala som to postou v obalke a do 5 dni som vedela vysledok, poslali mi ho mailom v 10.tyzdni tehotenstva...dievcatko a aj sedi 🙂 uz ma tri mesiace🙂
@siobhan269 len pohlavie. ta trisomy.. to bol ten balicek za 350 ?
@branka33 mne teraz hovorili ze sa to nema takto posielat.. a tak spisali zmluvu s mojim dr ( rozbiehaju nejaky projekt ) a ide to teraz cez gynekologa. sestricka mi vzala krv, a oni sa potom uz postarali aby v prenosovom boxe chladenom, bola krv dorucena na genetiku, kedze si ma udrziavat nejaku urcitu teplotu .. takze asi chcu aby sa to teraz riesilo cez gynekologov
@lucka1987 hej, ten balicek cely...prv som chcela len pohlavie, ale rozhodla som sa nakoniec pre cele vysetrenie, bo uz mam po 35-ke. U mna to tiez islo cez gynekologa, sestricka mi odobrala krv a oni to aj posielali cez kuriera (genetonu) na analyzu. Mna iba informovali cez sms v akom stadiu sa to nachadza...a konecny vysledok poslali mojmu gynekologovi, zajtra budem volat vysledky.
@lucka1987 tak a uz mam vysledky...testy dopadli dobre....a cakame dievcatko 🙂 ...co sme si aj priali...snad to fakt tak aj bude a uz sa to nezmeni 🙂
@siobhan269 gratulujem k dievcatku , mne mali prist v piatok, ale ospravedlnili sa mi, ze az v pondelok, tak uvidime 😉
@lucka1987 caks babo???
@zloba_z_pd ano
@siobhan269 aj my cakame dievcatko 😉 dnes mi volali
@lucka1987 gratulujem
@zloba_z_pd dakujem 😉
@lucka1987 jeeej, gratulujem....tak budeme mat babinec 🙂
@siobhan269 ahojky rada by som sa ta spytala na jednu vec ak mozem ... Dala si si robit kompletne testy? Tak sa zahrnaju aj geneticke poruchy ako je napr. Dawnow syndrom a pod? A aka bola cena za kompletne testy? Dakujem
@m_i_s_k_a ahoj, ano, davala som si robit komplet tripple testy, zahrnalo to ako pises Downow syndrom a pod.; v cene bolo uz aj urcenie pohlavia, platila som 350eur. Ak by som chcela iba pohlavie, to stalo myslim 84eur. Pohlavie mi zatial vychadza, som v 30tt a aj teraz na 4d mi bolo potvrdene co mi vyslo na testoch.
pomylili sa niekmu pri vysledkoch z krvi? povedali nam, ze chlapcek, ale nechce sa mi tomu velmi verit 😝
Ahojte. Neviete, či vzorku riešia hneď ako k nim dorazí, alebo až po tom, čo im prídu peniaze? A príde mi sms, keď im platba nabehne, alebo? V utorok som bola na odbere krvi, ale doktorka to robila prvý krát, predtým o tom ešte ani nikdy nepočula (hlavne že ju majú uvedenú na stránke ako jedinú, čo robí v SA odbery 😀 )? Ale tak zobrala mi to nakoniec, zaplatila som jej na ruku, sanitka z genetoni si prišla pre vzorku, ale peniaze si saniťák zobrať nechcel, že s tým on nič nemá. Tak povedala, že im to ,,nejako,, pošle. Lenže je netuším ako a či už vôbec to poslala, tak chcem vedieť, či mi príde sms, keď im peniažky dorazia. Ďakujem..
ja asi výsledok do 5 prac. dní mať nebudem 😀
@zaza03 Ahoj, ja som si dávala robiť testy tiež. Mne môj gynekológ zobral iba vzorku krvi, ktorú si vyzdvihli u neho z genetonu. No peniaze odo mna môj lekár nechcel, platila som priamo na účet Genetonu. Vzorku začali skúmať až po zaplatení a potvrdení platby na ich účet, o čom mi prišla sms-ka. A od toho dňa mi na 5-ty pracovný deň prišla správa, že mám kontaktovať svojho lekára o výsledky z testov. Držím palčeky nech máš dobré výsledky a čakáš po čom túžite 🙂

@danielaa157 ... ahoj, a ako sa konkretne ten test v Genetone vola? A kontaktovala si ich emailom ci telefonicky, aby Ti poslali instrukcie co a ako? Dakujem 🙂