Určenie pohlavia dieťaťa z krvi matky - Geneton
Ahojte, rada by som sa vas spytala ci ma niekto skusenosti s urcenim pohlavia dietata z krvi matky cez Geneton ? Ak mate chut sa podelit o vase vysledky, prosim dajte vediet v kolkom tt vam to robili a ci vam to aj vyslo. Velmi pekne vopred dakujem.
@roxy ahoj. áno u dr zimmermanovej. Nie som jej pacientka, ale našla som ju v tom zozname geneton ...tak som jej zavolala a ona o takom niečom počula prvýkrát 😀 ale tak zistila si o tom a zobrala mi krv...
ale odporúčam, ak by si chcela ísť k nej, tak jedine tak, že ona ti len krv zoberie, ale zaplatíš to cez stránku babygen. Ja som jej platila priamo, nevedela som, ako to fu funguje, a teraz viem, že ani ona, bola som tam minulý utorok a ona má stále peniaze u seba na stole a čaká, kedy jej príde nejaká faktúra!!! takže jedine tam zobrať krv a peniažky si porieš priamo ty cez stránku
Robia aj sono ked beru krv na pohlavie?
Som objednana do gymaexu zacinam teraz 10.tt a povedali ze to poslu az po ukoncenom 12.stom.. da sa pripadne povedat ze som napr.o tyzden viac..aby mi vysledky poslali skor? 😉
@emily0412 no tam nejde o ci skor ci neskor, nechcu hovorit skor, koli tomu ze vo svete je este stale bezne, ze zeny chodia na potrat ak cakaju nezelane pohlavie, tak z etických dovodov, to hlasia zienkam az po 12tt kedy take nieco uz nie je mozne vykonat..ale aj cim neskor (aspon po tom 10tt) tym presnejsi výsledok, oni to vedia urcit uz cca v 8tt, ale od 10tt je mensia chybovost (cim vyssie stadium, tym viac fetalnej DNA sa dostava do krvi matky, tym presnejsi výsledok)
Ano ja viem ze to posielaju po ukoncenom 12.stom.. ved preto chcem zaklamat ze som o par dni viac tehotna 🙂 som tam objednana ked budem v 11.tt a poviem ze som v 12.tt ci mi na to nepridu... co myslite? Skumanu to z tej krvi?
Ja som bola asi v 11tt v interklinik a nechceli vidiet ani tehotensku knizku ani nic, vyplnila som len papier ze v ktorom tt som a to je vsetko, takze podla mna tam kludne moze clovek napisat ktorykolvek tt 🙂 A co sa tyka presnosti vysledku tak sice som este neporodila, ale zatial to kazdy UTZ potvrdil ze cakame dievcatko, takze sa nemylili 🙂
@emily0412 u mna baby gen mali spravny vysledok. malo sa mi narodit zdrave dievcatko.
a co sa tyka klamania, ze si o par dni +. tak to je si mylsim, uplne zbytocne... teda tych par dni im vysledky neskresli, no zaroven asi ani ty s tym nic neziskas.. ved to je len par dni. u nas sa vysledky niekde zamotali a cakala som na ne dlhsie ako je pisane. a odber mi robil moj gyn, kedze nie som v blizkosti BA.
Moja gynekologicka to nerobi. Preto sa muaim niekde objednat. Ano som z Ba.
Tam som uz volala.. ze si mam najst nejake gynek.centrum kde to robia 🙂 takze nasla som gynaex a interklinik a chcem ist tam kde nepytaju tehotensku knizku 🙂
@emily0412 ja som bola v interklinik zaciatkom roka a nepytali knizku, ale neviem ti zarucit ze stale nepytaju 🙂
@bombonka prepac, ale neviem ako ta toto mohlo napadnut. Dufam, ze to bol len nechutny vtip. Je to 1.vytuzene dieta a nikdy by som nesla na potrat. Som proti potratom a pohlavie chcem vediet skor lebo som neskutocne zvedava a som v 10.tyzdni cize by im to uz ukazalo urcite spravne.

@siobhan269 Ďakujem za rýchlu reakciu 🙂 takže príde mi sms o platbe, to som rada...aspoň budem vedieť.
my sme s doktorkou nevedeli, ako to funguje, ona a aj ja sme si mysleli, ze sanitka si zoberie vzorku aj s peniazmi, ale on ich zobrať nechcel. Tak dúfam, že to dr už nejako uhradila, že jej neležia volakde na poličke. zbytočne to len predlžuje čas ach 😀