icon

Určenie pohlavia dieťaťa z krvi matky - Geneton

geria
20. jan 2012

Ahojte, rada by som sa vas spytala ci ma niekto skusenosti s urcenim pohlavia dietata z krvi matky cez Geneton ? Ak mate chut sa podelit o vase vysledky, prosim dajte vediet v kolkom tt vam to robili a ci vam to aj vyslo. Velmi pekne vopred dakujem.

Strana
z5
nikusqa
29. apr 2018

@veju13 tak ja som sa nestretla zatial s pripadom zeby sa test zmylil, ked chces tak si ho daj spravit, ja som tiez nevydrzala resp. samotní doktoroi mi velmi dlho nevedeli povedat co to bude a uz ma nebavilo pocuvat stale tu istu odpoved, ze je to 50:50, a takto po teste uz som konecne vedela co to bude a zacala som kupovat uz vecicky, takze je to podla mna dobra vec.

dadus_ka
16. júl 2018

@veju13 ahoj, dala si si to nakoniec spravit? Ttafili sa? 😊

dadus_ka
16. júl 2018

@lenka052 ahoj tak kto mal nakoniec pravdu? Doktor alebo krv?

veju13
16. júl 2018

@dadus_ka Ahoj, nedala lebo pri najblizsej navsteve u dr. sa nam krpec krasne ukazal. Az tak, ze ja ako laik som to videla na prvy pohlad. Aj doktorka ze to musite vidiet aj vy. Hovorim jasne, pindur na celu obrazovku 😀. A potvrdil to aj Dr Grochal na 3D sone v Martine.

dadus_ka
16. júl 2018

@veju13 tak to je potom jasne 🙂 nam vysiel chalan tak som zvedava ci tiez na sone uvidíme pindoura 😀

666maybe
17. júl 2018

@dadus_ka myslim si, ze sa nemusis bat nespravneho vysledku. Ja som si to dala robit trikrat a vzdy spravne🙂

Strana
z5