Určenie pohlavia dieťaťa z krvi matky - Geneton
Ahojte, rada by som sa vas spytala ci ma niekto skusenosti s urcenim pohlavia dietata z krvi matky cez Geneton ? Ak mate chut sa podelit o vase vysledky, prosim dajte vediet v kolkom tt vam to robili a ci vam to aj vyslo. Velmi pekne vopred dakujem.
@luciadobrov ahoj. na krv som bola v utorok ráno a výsledky mi prišli pondelok, okolo pol 1
@zaza03 dakujem 😒 takze tiez az v pondelok
@luciadobrov mne prisli za 2 pracovne dni
@emily0412 tak to sa mne ale urcite nepodari 😒 mne to urcite pride tak za. 7 dni co to tak teda aj vychadza
baby počuli ste už o niekom komu sa nepotvrdilo to pohlavie čo vyšlo na babygen teste?
mne vyslo dievčatko a dr mi včera zadrel že to je chlapec :-OOOOOOO
Daj potom vediet.. aj ja sa asi objednam na to male 3d, aj tak mi moja gynekologicka nerobi poriadne sono len to prebehne.. a nasla som tu v diskusii na strane jeden kde pisala jedna baba ze na sone jej povedali inak ako geneton ale potom uz nenapisala ako to nakoniec dopadlo... tak kto vie.
@roxy
@emily0412
ja som citala iba o pripade, kedy bol u zeny syndrom zanikajuceho dvojcata, kde odumrety plod bol muzskeho pohlavia a druhe dvojca bolo zenske..tym padom sa v krvi matky nachadzal muzsky Y chromozom a urcilo sa nespravne pohlavie ziveho plodu - chlapec..preto uvadzaju uspesnost 99,5 perc..nepocula som o ziadnom pripade, kde by pri jednoplodovej gravidite zle urcili pohlavie..
*snov = ano v
V gyn five za odber este uctuju 15 eur.... debili 😆
Źienky to všetrenie pohlavia z krvi stojí všade a stále ešte 84eu?
@alison11 http://babygen.sk/ako-to-prebieha/ Myslím, že stále je to za túto cenu, tak sa prezentujú aj na ich oficiálnej stránke. Tiež nad tým uvažujem 🙂
Ahojte. Niekto tu písal v inej diskusii, že sa stalo, že babygen sa mýlil a Dr povedal, vraj sa to stáva ak ma budúca mamička staršieho brata alebo staršie dieťa chlapca. Že v tom prípade sa môže nachádzať chromozóm y v krvi matky 🤷🏼♀️. Ja som zvedavá a šla by som na test lebo už mám nutkanie obzerať vecicky a neviem akú farbu, ale priateľa ta nevedomosť baví, tak uvidíme 🙂.

@zaza03 ahoj ja som bola u zimmermanovej dnes na krv, peniaze som im vlozila priamo na ucet, prosimta za kolko ti prisli vysledky?