Určuje sa pohlavie dieťaťa spoľahlivo až od 20. týždňa?
Ahojte, sú to stovky podobných tém, no jasnú odpoveď ani nič podobné som nenašla. Čakám Ďalšie bábätko, najprv mi doktor povedal, asi 16tt že sa prikláňa k chlapcovi, potom, v 18tt podľa neho "jasná baba", ale keď som sa opýtala, či môžem dcérke povedať, že bude mať sestričku, tak mi povedal že nie, že mám počkať na morfo v 20tt. Idem o týždeň, ale stále mi hlavou vŕta, že ak je to jasná baba a doktor vie, že s manželom nemáme preferencie, prečo mám ešte čakať? Dcéru mi povedal asi v 16tt a tak aj ostalo. Považujem ho za odborníka. Chcem sa teda opýtať, či mal niekto podobný vývoj a ešte sa z kávového zrnka vykľul pipík? 🙂 Doktor nevidel dieťa spredu, iba zospodu. Poprosila by som len slušné komentáre a skúsenosti nie staršie ako 5 rokov. Ďakujem 🙂
Poznám jednu čo cele tehu že chlapec. . Teda od kedy to bolo povedané. Keby rodila cisárskym tak by im neverila . Poradila dievča. Radšej počkaj však kľudne aj do 25 tt na čo to skôr hovoriť dieťaťu
Mne 2x povedali dievca v 16tt a bolo to tak ☺️ Ale ten tyzden do morfologickeho utz by som vydrzala ☺️
Presne tak som na tom teraz aj ja🙏🏼5.3. Mám ultrazvuk u iného lekára tak uvidíme…my zase dúfame v dievčatko lebo krpca uz máme 😅
Kamoške tak tiez povedal. Ze dievca, urobila oslavu, fotky všetko v ružovom a o týždeň ze chlapec. Prepáč ale zakladať temu kde určite vieš ze jasnú odpoveď nedostaneš nemusíš. Proste počkaj a vydrz. Pri treťom ak nebudeš vedieť vydrzat tak si daj spraviť testy z krvi a máš jasno hneď.
Nechcem byt ironicka ale cita to z vesteckej gule??Aj laik vie citat pri dobrom natoceni zo sona podla kosticky pohlavie uz v 12-13 tt.Ale dobre,beriem ze mnohym sa netrafili,mne vsak vzdy.Ale v 16 tt ak je dieta otocene musi byt vidiet jasne co to je panecku ak ma normalne sono.Takze asi taky odbornik nie je ak si to chce zazichrovat morfologickym sonom.Na tom si to uz totiz vsimne aj tvoja starsia dcerka.
Uz len pockat tyzden. 😉 mozne je vsetko.
Môj prvý mal byť od začiatku dievča 🤣a 2 mesiace pred pôrodom mi povedali, za chlapec 😁
Druhý od 12 týždňa chlapec a mám chlapca 🙂
@anonymgirl16 budem držať palce nech to dopadne k vašej spokojnosti a máte dievčatko <3 podľa mňa aj chlapci sú super, aj keď zatiaľ žiadneho nemám :D
@maminkadeticiek presne to ma zmiatlo, že dcéru mi trafil hneď, určite je odborník o tom nepochybujem a aj veľmi dobrý a ľudský doktor. Videl bábo zo zospodu, priamo medzi nôžky nie. Chcela som vedieť len skúsenosti, zvedavosť je asi vyššia v tomto stave ako obvykle a je to aj prirodzené podľa mňa 🙂
Mne prvého vedel povedať až okolo 23tt, nespolupracoval, nechcel sa ukázať.
Teraz druhé zrejme tiež zistíme až v 20tt, lebo doteraz sa nijak nechcelo otočiť a to som už 18tt a kvôli komplikáciám viackrát robené ultrazvuky ako zvyčajne (vždy blbo otočené, ani moja, ani na veľkom usg a ani na pohotovosti sa nikdy neukázalo, ako treba).
Však ten týždeň už prežiješ.
Pockala by som este nejaky cas, lebo toto je este krivolake. Dieta sa vie rozne natocit, aspon dve usg a mat vacsiu istotu, ze co vidia
@petranka3 veľmi pekne ďakujem ❤️jasne že aj chlapci sú super len pre mňa ako pre ženu by bolo zaujímavejšie kupovať oblečenie a hračky dievčatku😅prvého som vždy chcela chlapčeka myslela som si že s tým bude problém lebo sme rodina plná žien 🤣ale mám krásneho usmievaveho vysnívaného 🙏🏼ani ma len nenapadlo že možno skončím s dvoma synmi 🤣ale tak snáď sa podarilo to dievčatko🥰držím palce aj vám nech to dopadne ako si želáte…ale uz keď ich budeme mať ci uz chlapca alebo dievča tak ich budeme milovať a nebudeme rozumieť tomu ako sme doteraz mohli bez nich žiť takže tieto pocity sú asi aj tak len také chvíľkové 😅
@anonymgirl16 predstav si take dve baby v puberte 😀 jasne je absolútne prirodzene ze túžiš po dievčatku a rovnako dôležité je si uvedomiť aj to aky samotný dar je bábätko bez ohľadu na pohlavie a vidím ze ty v tom mas jasno 😌 takze kludne tuz po dievčatku je to absolútne v poriadku este aj ako z pohľadu ženy a tehotenské hormóny tiez kadečo porobia. Daj vediet ako si dopadla, verím ze sa vam zobrazi vytúžene kavove zrnko 🐣❤️
Pred týždňom som bola na sone v 23tt a ešte stale mi nepovedal na isto, že asi dievča tak sa na to ešte nespolieham 🙂
@petranka3 @anonymgirl16 ako ste dopadli dievčatá? Mám podobnú situáciu 😁
@kristiinaaa nooo ja mám nakoniec chlapca 🥲😂
@kristiinaaa ahojte, my mame ďalšiu babu 🩷

@petranka3 Ja som mala babu aj do konca 7 mesiaca. Nakoniec na doktora vyskočili guľky. Takže radšej počkaj.