icon

Uškodí fotografovanie bruška zblízka s bleskom?

bebinnka
16. dec 2013

islo len o par fotiek v tielku - detailov.. dufam ze sa babatku nič nestane...

Strana
z2
iwesska
17. dec 2013

Ibaze by ta fotili cez rontgen 😀

zita19
17. dec 2013

Takuto otazku polozi svojpravna osoba s volebnym pravom v roku 2013...
Myslela som, ze ludstvo kraca vpred ale nie, stale viac a viac ludi pouziva hlavu len na nosenie ciapky. Vedci v CERNE nech prestanu hladat Higgsov bozon a zacnu riesit problemy zaregistrovanych cleniek MK. To by sa len zapotili 😀 😀 😀 😀
Panenko Mario Gabboltovska ty toto vidis? ..a dopustis?

ifkael
17. dec 2013

omg...wtf...

maminkajankaa
17. dec 2013

nad tým by sa dalo polemizovať,každý lekár by ti na túto otázku odpovedal inak

tamarka
17. dec 2013

no ja myslím, že by si nemali fotiť brucho ani netehotné, veď ak je tam vajíčko a odfotíš ho bleskom, tak by to mohlo mať veľmi vážne následky. 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

ja nemoooooooooooožem z týchto otázok.... toto už je horšie ako nedávna otázka na tému modrého macíka na bodyčkach pre dievčatko... 😀 😀 😀 😀 😀

mollyslips
17. dec 2013

Modrý koník je tu vždy, keď človek dostane pochybnosti a strach, či bude dobrý rodič... 😀

nice202
17. dec 2013

jaaj vyborne som sa zasmiala na prvej odpovedi. skveleee 😀

tinach
17. dec 2013

Si osobne myslím, ze by nemalo, aleeeeee ak máš naozaj obavy tak mam dobrú kamosku co robí na rontgene a za nesku a pralinky 😉 by ti mohla svihnut jednu rontgenovu zasteru, ved chceš sa fotiť na Vianoce pri stromčekov, či?

zuzi0
17. dec 2013

😀 😀 😀

jlp
17. dec 2013

a nieze si zapnes TV a pojdes von pocas burky ...samozrejme pocas oslav Noveho roka doporucujem zavriet sa so psom na WC a vyliezt az ked bude po vsetkom.

freyjanr
17. dec 2013

blesk neni RTG....zasnem nad tymi otazkami

tykat
17. dec 2013

viac ako blesku z fotaku by som sa bala toho, ze je tu dost velke riziko, ze bude mudre po tebe 😀

tinushka13
17. dec 2013

Baby tak toto som musela precitat aj mojmu chlapovi.a pyta sa ci to bol rontgen 😀 ja zemrem z tychto kvizovych otazok.mila mamicka, najlepsie je zabalit sa do bublinkovej folie na 9 mesiacov. 😀

sveta27
17. dec 2013

neviem, na koho účet sa zabávaš, ale my na takúto otázku nenaletíme 🙂 🙂 🙂

stellamaris
17. dec 2013

dobry vtip 😀 jasne,ze fotenie skodi,rovnako ako svieckova v tehu 😀 😀 😀 😀

ellahop
17. dec 2013

podla niektorych indianskych kmenov fotografovanie kradne dusu. tak ak sa nebojis o dusu svojho brucha,, tak smelo do toho.. ja by som sa teda bala.... ja si nefotim pre istotu nic. ani bicykel, ved co ked pride o dusu, namojdusu,,,

bambibam
17. dec 2013

@ratatatata ako dobrééééé , neviem či toto je otázka dospelej ženy ,ale ak áno tak pobavila a nechcem vidieť to chúďa dieťa.

azbestica
17. dec 2013

daj si slnecne brile na brucho alebo este lepsie zvaracku helmu a kludne cvakaj dalej a vystavuj pupkate fotky na MK lebo sme vsetci na nich neuveritelne zvedavi 🙂))

waspera
17. dec 2013

nechcem byt sprosta, ale radsej vela teraz sexuj... toto hod za hlavu...

anenka79
17. dec 2013

Pridavam absurdnost z osobnej skusenosti: na jazykovom kurze mi tiez tehotna dievcina 'poradila' toto: ,ak si hladkas brusko kruzivym pohybom do jednej strany musis potom aj do druhej strany, inak sa ti dieta zamota do pupocnej snury,!!!
Zostala som doslova nema. Ako kurna odpoviete na cosi taketo bez urazky??!? 🙂

beruska141
17. dec 2013

Modrý koník by sa mal podľa mňa premenovať na Šialená kobyla 😀

dominika_sk
17. dec 2013

Prepačte za vyraz, ale mňa tu fakt asi jebne na tomto koniku !

mijunik
17. dec 2013

ahoj, som presvedčená, že fotenie je v poriadku. Mala si na mysli to silné osvetlenie v momente keď bleskne blesk - či práve to dieťatku nemôže vadiť? Cez brušnú stenu a stenu maternice toho svetla zas určite tak veľa neprejde. Nemusíš sa báť. 🙂 Ale chápem, že tehotná žena (a nielen tehotná žena) môže mať rôzne akokoľvek absurdne znejúce obavy a strachy, každý sme iný a tá neistota - ten červíček pochybností keď začne v mysli vŕtať, tak to je o nervy. Ale ako bolo napísané v nejakom príspevku vyššie - je veľa tehotných žien, ktoré majú odfotené brušká; ak by to bolo škodlivé, tak určite by sa to už vedelo a ženy by si brušká fotiť nedali. Kľud a krásne sviatky Ti prajem. 🙂

veqa
17. dec 2013

jáááj skvele som sa pobavila takto večer 😀 😀

Strana
z2