icon

Uškodí notebook položený na nohách v tehotenstve?

patik114
13. dec 2013

ahojte mavate v tehotenstve notebook na nohach ?? neuskodi to babetku ??

afrika
13. dec 2013

@patik114 mávam kolená skrčené a na nich mám notebook 🙂 🙂

bucko
13. dec 2013

@patik114 aj ja som tak dosť mávala...a klop-klop všetko je OK...🙂 aj ked mna to tiež napadlo...🙂

zuzka_puska
13. dec 2013

ja som si niekedy notebook aj na brusko polozila, ked som chcela pri bludeni internetom lezat, alebo ked uz som ho mala velmi velke a na kolena som uz nedociahla koli prilis velkemu bruchu... a cele tehotenstvo tak. nicoho sa neboj a rob vsetko tak ako doteraz kym si nebola tehotna- dnes je tolko techniky, chemikalii a ziarenia- mikrovlnka, mobil, notebook, tablet, rozne dezodoranty, strava a vsetko ostatne...ze keby si to vsetko mala odstranit tak zijes ako v stredoveku a jedla by si len chlieb s vodou cistou....takze ziadny stress, nic neskodi 🙂

mantilka
13. dec 2013

Ja to beriem z iného pohľadu ako baby vyssie pisu. Clovek by sa mal riadit svojimi pudmi...takze ked mas na nieco velku chut jedz mozno ti prave nieco v strave chyba a ked pride nejaka myslienka over si to a nepokracuj v tom co skodi.
Ano, mobil v nohaviciach alebo notebook na nohach alebo priamo na bruchu nie je najstastnejsie riesenie.....vyzaruje elektromagneticke ziarenie.
Je len na Tebe co si vyberies...

leishmania
13. dec 2013

ja som z toho mala zly pocit, snazila som sa mat ho radsej vedla polozeny ako priamo na sebe...ale to aj ked nie som tehotna... aj ked nehovorim ze nikdy som ho na seba nepolozila, ale nemam z toho dobry pocitma to na sebe...

zuzanocka
13. dec 2013

tak..odkedy znamemu syn zomrel s nadorom na mozgu, ktoreho vznik pripisali elektronike, ktorou mal svoju detsku izbu prepchanu, snazim sa elektorsmog aspon trochu rredukovat, TV vypinam "natvrdo" a pod.
tak isto skodliva - hlavne pre deti (a nenarodene zvlast) moze byt wi-fina... cize i-net by mal ist kablom, resp. nenechavat wi-fi stale zapnutu a pod....
pre niekoho su to konspiracie, pre niekoho nie.. ja neviem.. dobry pocit z toho tiez nemam, ale zas nesaliem nejak extra kvoli tomu ;)