V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
Bylo mi 21 ,děti jsem si přála už od 17 ,když jsem potkala svého kocúrka..tak se to samo nabízelo a jsem moc ráda..
v 25 letech 🙂
v 29 po 6 mesiacoch snaženia 🙂
V 16 neplanovane na prvy krat rodila v17 rokoch a druhe v 21.. planovane 🙂
v 20 neplánovane, teraz v 23 planovane a hned na prvykrat....
Ve 26 letech
mne bolo najskor povedane, ze nebudem moct mat deti,ale nastastie po pol roku brania homeopatik sa mi postastilo otehotniet v 22 a potom som otehotnela po 10 rokoch a dnes mame doma 10 rocneho chlapceka a 8 mesacne dievcatko
25 po 2 měsících, v 26 po 4 měsících (oboje nedopadlo) a v za měsíc 27 napoprvé
o daasenka85 Ty más tiez termin v marci? Aj moja mala je marcova...strasne dobre dietatko...dufam, ze to tak zostane...drzim Ti palce, nech vsetko dobre dopadne..druhy porod bol krasny zazitok, prvy som mala sekciu
Prvýkrát som mala 18 rokov, neplánovane, druhýkrát po mesiaci snaženia 😀 😀 😀 - mala som 20 rokov 🙂
@kitky13 děkuju, jj, březen 🙂 ale i toto těhu provází komplikace, zezačátku jsem krvácela, před 14 dny jsem měla dost zkrácený čípek (minulý čtvrtek to naštěstí bylo zase lepší), ale mám gardenelu v pochvě, tak ode dneška zavádim globulky. takže doufám, že princezna vydrží co nejdéle..
uvidis,ze vsetko dobre dopadne @daasenka85, ja som to mala vsetko pri prvom, rizikove tehotenstvo, krvacanie v prvom trimestri, pri malej som mala cely cas skrateny krcok maternice...na ulahcenie porodu mi moja gynekologicka odporucila homeopatika a asi 6 tyznov pred porodom som pila caj z malinovych listov...ani som sa nenatrhla a porod bol pekny i ked som prakticky rodila ako prvorodicka,kedze prvy porod bol sekcia
Ja teraz, keď mám 30 a mám jeden vaječník. Začali sme strielať ostrými a po troch mesiacoch to vyšlo. Ani sme to tak rýchlo nečakali 😎
v 25, lebo som si myslela, ze mam uz davno po ovulacii 😀 takze na prvykrat a tak trochu neplanovane, ale sme stastni 😉
vysadila jsem antikoncepci, čekali jsme půl roku, abych se ,,vyčistila,, od hormonů 😀, blbka, pak místo snažení opět nasazena anti pro PCO. Brala jsem půl roku, pak vysadila a druhý měsíc po vysazení antikoncepce otěhotněla, první měsíc snažení, bylo mi bez měsíce třicet let.
Ja som teraz len 1 krat tehotna a mam 30 a pripadam si mlada 🙂) ale ako vidim ani moc nie som 🙂
A teda planovane na prvy krat
V 18 na prvý krát 🙂
v 18 a 20 rokoch hned do 2 mes a v 37 roku po 9 mesiacoch
mala som 34 rokov, no na babätko sme čakali 10 rokov
prvýkrát v 29 rokoch po 10 rokoch snaženia a IVF-druhýkrát v 39 rokoch.neplánovane,ale spontánne tiež po dalších 10 rokoch snaženia
Prvý krát v 19rokoch som ostala tehotná a malá sa narodila skoro na čerstvú 20-ku,a teraz som tehotná mám 22 a bábo sa narodí 2 mesiace pred mojimi 23narodkami,a velmi sa tešíme,Obe detičky boli veeelmi plánované a chcené,prvé sa podarilo hned aj,a toto druhé sa nám podarilo po 3mesačnom snažení 😉
Prvýkrát sa nám podarilo otehotnieť v 34 po 5 rokoch snaženia a po IVF a druhý raz v 39 ako blesk z jasného neba na prvý pokus a dvojičky
Mala som 22 a podarilo sa to to spontanne na 1 krat 🙂
@bumbum hlavně blahopřeji, že Vám to pokaždé vyšlo, že je z toho "mimi" 😀 🙂
Po roku snaženia som 5 dní pred 22.narodeninami dostala najkrajší darček - 2 čiarky 🙂
Přesně jak jsem si plánovala v mladí 🙂 tak se opravdu povedlo..... ve 30 -ti první a na první pokus po třech letech letech druhý též na první pokus a ještě k tomu jednovaječná dvojčata.

21 🙂 a je to najlepsie co sa mi mohlo stat 🙂