V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
v 20 🙂 teraz rozmyslame nad druhym 🙂 🙂 🙂
17 ;)
prvy krat 21 adruhy krat v 40
24 🙂
25 🙂
prvý raz 20 , druhý raz 33 a tretí raz 34 🙂
28
29, 32, 36, vsetko na prvy raz 😉
Prvy krat 19 a druhy 21 a myslim ze to je tak akurat obe tehu planovane a brala bych aj tretie no mm uz nechce ☹
prvý raz v 19,potom v 21,baby,,,a v 43 chalan,,,super pocit,,,,, 🙂
Pri prvom sme sa snazili asi pol roka a pri druhom sme si povedali ked bude bude ked nie nie a podarilo sa na prvy krat. 😉
poprvní ve 23, podruhé 25, ale miminka jsme se dočkali až v 27.... 🙂
@lagunasa my sme to s partnerom mali na plane ked som sa mala vratit z dovolenky zo slovenska..zijem v UK.. tym dnom som prestala fajcit, a tym dnom prestala brat antikoncepciu..co bolo koncom maja minuly roki... mala som 22 rokov .podarilo sa mi otehotniet za dva mesiace 🙂 tak sme boli stastny. dcerka ma teraz 8 mesiacov , je zdravucka 🙂 tak je vsetko ok..druhe na plane az o par rokov..do 30 mam cas 🙂
29 🙂
otěhotněla jsem neplánovaně ve 27 🙂 hned od začátku jsme se s manželem těšili a teď už máme krásnou osmi měsíční holčičku
v 17-tich prvýkrát (plánovali sme tehu po 18-tke) a druhýkrát v 19 po takmer 2 mesiacoch snaženia
Otěhotněla jsem ve 24 plánovaně,na 1. pokus po vysazení antikoncepce.
ja som prvý krát otehotnela v 29 -tich a veľmi ťažko po 6. rokoch. Ale tehotenstvo bolo super, ani raz mi nebolo zle .Pôrod trval asi 12 hodín a porodila som po 3 .infúzke. S dcérkou som otehotnela keď som mala skoro 35 rokov, za necelé 3 mesiace snažilkovania , tehotenstvo bolo nedobré. V treťom a šiestom týždni som silno krvácala, ale malá bola pevne rozhodnutá narodiť sa. 🙂 Pôrod bol za 3 hodina a bol príšerne bolestivý. Priateľa som tak doškrabala , že mal krvavé rany na rukách. chudáčik. celé to so mnou pretrpel. 😒
Poprvé neplánovaně ve 22letech, podruhé opět neplánovaně ve 26letech 🙂
V 35-ke
@sonka43 najprirodzenejsie ako sa dalo.....po roku a pol ked som dala prec teliesko zvazovala som mirenu hormonalne teliesko....ale moj lekar vahal ze pravdepodobnost otehotnenia v mojom veku je minimalna a aby sme si nasli mensie zlo a to mimo ovulacie , pansku ochranu a pod.a tak sa nam raz podarilo prederavit gumicku a nic z toho nebolo....tak sme mysleli ze uz netreba ochranu a milovali sme sa prirodzene bez strachu...a vysledok bude 1.april 20013
no ja som otehotnela po 18ke, chceli sme bábo tak sme aj mali sex bez ochrany a keď sme si povedali že počkáme do matúr nech mám učenie ľahšie, tak už v tej dobe som bola tehotná 😀 Teraz som v 20týždni a porodím 5 mesiacov po 19ke 🙂
v 32 letech po 4 letech snažení....v 😉
ve 23, po dvou letech snažení
Ve 22 letech - 4. měsíc po svatbě ;)
v 28 letech, druhý měsíc snažení
25 a 27 - na prvy pokus :D
Po dvoch rokoch neúspechu a sĺz a po hormonálnej stimulke v 25 a tešíme sa na marec :🙂
Pdvoch mesiacoch snaženia v 30

26🙂 tak akurat🙂