V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
@lagunasa Mozno ta povzbudum.... otehotnela som, ked som to najmenej cakala... Niekedy po 32 som zacala mysliet na to, ze uz by nebolo od veci zacat mysliet na baby, lenze moj partner bol casto dlhodobo odcestovany, takze sme sa nestretavali vzdy v tom najvhodnejsim case.... ;) Potom, ked bol chvilu doma, tak som asi velmi chcela, hovorila som si, mam stabilnu, kludnu pracu, teraz by to bolo super!!! No a kedze stale nic, tak som si zacala hladat novu robotu, aj som si nasla, ale zaroven som zostala aj v tej starej, ta nova nebola prave na psychiku to najlepsie, bolo to obdobie pred danovymi priznaniami, cele dni v robote, kopa stresu.... no proste take obdobie som v zivote nemala. Moj drahy bol akurat doma, pred dalsim dlhodobym pobytom, co sme uz ale mali vymyslene tak, ze sa za nim po nejakom mesiaci prestahujem. No a v tej chvili som si povedala, ze kaslem na to, ze ved ked uz budeme spolu, casu bude dost. A danove priznania som odovzdavala uz s dvomi ciarkami :DDD Mala som 36,5 roka... a akurat info od lekara, ze nie su ziadne prekazky, preco by som otehotniet nemohla. Niekedy aj stres moze pomoct 🙂
No, ja som mala 30 - po štyroch rokoch snaženia a po prvom IVF.
v 25tke po dvoch mesiacoch 😉
Prve v 24 bez planovania rok 2003.
Druhe cakame teraz takze budem 34, po 7 mesiacoch snazenia (5tt).
31, po roku a pol
V 27 na poprvé, ale potratila som, potom v 29tich po roku snaženia, a druhé baby v 32 po 3 mesiacoch
A ja vzdy na prvykrat...ked som mala 24, 34, 36....
v 28. a hned na prvy raz 🙂 Ale tehotenstvo som mala fakt tazke. Prve mesiace mi hrozilo, ze potratim a posledne mesiace hrozilo, ze predcastne porodim.. Musela som pol roka lezat, z toho 3 mesiace v nemocnici na infuziach, nakoniec sa narodila "len" mesiac pred terminom..
1. dcera v 25ke planovane na prvy krat 🙂 a druha dcera v 27ke tiez planovane na prvy krat, obe sa narodili v maji 🙂
ve 22 mimoděložní, 23 už těhu
v 30-tke. pre mna akurat 🙂
hned mesiac po vysadení HAK, mala som 23 rokov. September 2011
v 33 ke po 4 rokoch snaženia 🙂
ja som mala 20-rokov ke´d som otehotnela ale neplanovane
ve 32 letech
V 27 letech 🙂
ve 29
ahoj, pridám aj ja svoj príspevok: ja som otehotnela v 24 hneď na prvý šup čo sme začali pracovať na bábatku a druhé sa podarilo asi na 4. pokus. a to som sa celý život bála, či budem mať deti-akože dovod na strach nebol žiaden, ale človek nikdy nevie.
26 a 27 🙂
v 20tich asi mesiac potom ako sme tomu nechali "voľný priebeh" 🙂
V 27 rokoch, asi 4 mesiace po vysadení HAK. Nesnažili sme sa o bábätko, ani som nasledovala plodné dni, len sme si povedali, že keby náhodou ... tak sa budeme veľmi tešiť 🙂
Se synem jsem otěhotněla ve 20ti a rodila jsem ve 20ti. S dcerou jsem otěhotněla ve 22 a porodila ve 23 😀
ikdyž u nás to bylo trošku těžší, otěhotněla jsem poprvý v 19ti, ale v 8tt jsem potratila a za 5 měsíců (hned po svatbě) na to se povedl syn 🙂 no a podruhý se povedlo hned napoprvý, ale Dr. mi to musela asi v 9tt ukončit, tak se pak povedlo hned další měsíc a přišla jsem o to zas. A pak se -nečekaně- povedlo další měsíc na to 😵
25 🙂 zistili sme to pred tyzdnom.
prvýkrát som otehotnela neplánovane v 23 rokoch, skončilo sa MA, druhýkrát v 24 rokov hneď na prvýkrát, našťastie dopadlo dobre, už 4 roky nepoužívame žiadnu antikoncepciu a nie a nie sa podariť tretíkrát otehotnieť
zdravim ja vdaka bohu s tym nemam problem porodila som v 24rokoch a mam krasnu zdravu dcerku bude mat aj surodenca tak do dvoch rokov urcite 🙂 😲
a je to LEVICA AKO SA PATRI 😀
@lagunasa v 28 rokoch, hned na prvy krat 🙂
V 19-ti 😀
V 18 hned na poprve 😀

v 18stich prvy a druhy skoro 2roky na to 🙂