V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
mam 22 a podarilo sa nam hned prvy cyklus🙂
V 24 r. po 6 mesiacoch snazenia..
22 r. , prvý deň po príchode manžela po 7 mesiacoch z misie 🙂
po pol roku snazenia v 28ke ale mimomaternicove, v 30tke to iste a potom skoro po roku a pol snazenia konecne 31 uspesne.
28 r. po 2 mes. snaženia 🙂
Ve 22letech neplanovane - zkoncilo to zamlklym potratem... A loni v mych 26 jsme se zacali snazit uz planovane a vyslo to po 5 mesicich...zatim se drzime,uz jsme za pulkou..
Ahoj holky. Prvni tehu ve 27 letech po trech mesicich snazeni a druhe tehu temer ve 31 ( bez 14 dni) a to naprvni ,ozny pokus 🙂
V 25-tke... asi 1mesiac po vysadení antikoncepcie.
ve 20 ti letech prvni dite ... a ted ve 23 letech druhe
ahojte ja som otehotnela prvy krat v 18 rokoch, druhe tehu v 26 rokoch a tretie v 37 rokoch takze som si to uzila v 3 etapach 🙂
no ja som v 25tke hned na prvy krat;) a teraz sme s manzelom sa snazili po4 rokoch sa patri surodenca;)a to nam vyslo na 2krat;)a to mi ide na 30tku;)no amal tento rok bude mat5;)neviem,na mna sa tie chvostiky neak lepia 😀
ahojte ja prve v 28 r. hned na prvy sup a druhe v 32 r. asi po 2 mesiacoch ale bohuzial v 12 tt. anembryomola a teraz sa snazime znovu asi 2 mesiace ale zatial sa nedari :(
36 a první těhu, vyšlo to 3 měsíc 😀 , před tím se mi do toho nikdy nechtělo 🙂
mala som 23 a piaty cyklus uz sa nedostavil 😉 ...a teraz mam 31 a mozno sa prave zadarilo 😅 ..ms meska...skusali sme viac ako pol roka...
prve tehot. v 25 hned na prvy krat, druhe v 28 tiez na prvy krat, skoncilo potratom, tretie v 29 po mesiaci snazenia 🙂
29 rokov po skoro 5tich rokoch snazenia
S klukem jsem otehotnela ve 25letech, zkoušeli jsme to cca 7mes,...ale netlačili jsme na pili, kdýč se zadaří tak se zadaří.Pak jsme davali pozor. Jednou jsme pozor nedali,otehotnela jsem ,to mi bylo 28, ale po mesici jsem samovolne potratila. O 2 meeice jsem otěhotněla s holkou. To jsme se snazili asi tyden .... Manzel to ma asi 100procentné.... 🙂
v 17 letech bez snažení napoprvé 😅 a pak v 25 po půl roce snažení 🙂
ve cerstvych 20 a bez snazeni hned 😀 a v 35 taky docela hnedka 🙂 asi po 4-5mes 😀 a pak dal se jeste uvidi 😀
po dvoch rokoch snazenia v 28r
Ve 22letech hned,v 28 po měsíci,v 38 po 4 měsících 🙂 .
26 a na prvy sup 😀
24 -skoro 25 a ani nevieme ako :DDD
v 21 tiez na prvy sup..
v 30-tke na prvy sup a dalsie tehotenstvo bolo ked som mala 32- neplanovane, ale chcene.
28 po 3 mesiacoch ., a 35 po 2 mesiacoch 🙂
v 18- tich na prvý šup..., v 19-tich, v 28. roku a v 30. roku... 🙂
ja som mala prvé v 18tich náhodne, teraz sme chceli až neskôr a podarilo sa mi náhodne zasa v 25 🙂 tešíme sa, neviem si predstaviť že by som mala prvého neskôr, síce som maturovala s ročným drobčekom, ale všetko dobre dopadlo, minulý týždeň som sa dozvedela že som zasa tehu, a tiež náhodne 🙂 beriem to tak že prišlo to vtedy ked to malo prísť, veľa žien sa snaží veľa rokov a nič tak som rada že také niečo nemusím zažiť...
17 prvy sup brala som antikoncepciu (potratila som) 19 prvy sup(potratila som) a 22 na prvy sup 😀 medzitym som stale brala antikoncepciu

21 snatili sme sa asi pol roka
32 hned na prvy krat