V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
V 27. rokoch, po 3 mesiacoch snazenia ;) a teraz sa budeme snazit o surodenca 🙂
V 19.r po mesiaci snazenia(mesiac od ukoncenia antikoncepcie) a dnes mam uz 3 a pol mesacneho chlapceka 🙂
V 30 - po několika letech přerušovaného snažení a těsně před nástupem na IVF (vyloženě jsem "utekla hrobníkovi z lopaty". Druhé mimi jsme plánovali cca po dvou letech (a víc). A řekli jsme si, že se začneme snažit raději dřív, že to taky nemusí vyjít. A podařilo se v podstatě neplánovaně po 3 měsících. 😀 Ale jsem děsně ráda.
po 4 rokoch v 32 veku aj to odislo a teraz zase nic
Ked som mala 23 cca po pol roku ... a to tak ze sme si povedali , ze ešte nie pretože nastala ista zmena v našom živote tak sme chceli chvilku pockat no a zrazu to meškalo 🙂 teraz mame 15mesacne slniecko 🙂
1.babo 22rokov,2.babo 27rokov,3.babo 30rokov 🙂 🙂 🙂
ja v 27 po 2 tyzdnoch snazenia
V 34. rokoch bez snazenia ( na babu sme chceli pracovat o par mesiacov neskor) a v 36. na 2. mesiac od snazenia uz planovane.
31 rokov, vyšlo nám to po 5 mesiacoch. Nenazvala by som to priamo snaženie, len sme nechali pracovať prírodu, tešili sme sa, myslím, že sme mali aj šťastie
ja v 31 po 10 ročnom snažení,ale nakoniec máme krásneho synčeka....
v 21 hned na prvý krát a teraz 25 po roku snaženia
Po prvý krát v 31, druhý krát v 33 rokoch. Oba razy to bolo na prvý šup🙂 V tomto sme mali s manželom fakt veľké šťastie🙂
v 22 planovane na prvy sup a teraz po 2 rokoch snazilkovania 🙂
prvykrat v 23,druhykrat 24,tretikrat 26 a strvtykrat 28 a na prvy sup. a ten stvrtykrat dokonca neplanovane🙂
první děťátko jsme počali v 27 letech, a teď doufáme, že druhé bude počato v 29 letech 🙂 každopádně bych ráda do 30 měla dvě děti🙂 a u prvního jsme se ani nesnažili, přišlo tak nějak samo🙂
v 25 rokoch, po 3 rokoch snaženia sme sa konečne dočkali nášho vytúženého Jožinka 🙂
prvé som mala na 19 a druhé na 21, som z tých na ktoré stačí hodiť slipy a sú tehotné 😀
34, po 5 mesiacoch.
Prvý raz to bolo v 30 (po dvojročnom snažení), no prišli sme o neho, druhýkrát v 31, tiež sme o neho prišli. Tretie prišlo šťastne na svet v mojich 32 a teraz, v 34, máme štvrté. Po takom dlhom neúspechu a strachu to posledné prišlo bez snaženia. S manželom sme veľmi šťastní! 🙂
Pri prvom - 27r a na prvy sup, narodil sa ked som mala 28. Druhe 30, na druhy 🙂
Prve mesiac pred 27 rokom snazili sme sa skoro 2 roky a druhe v 27 rokoch a nevieme ani ako........ale sme šťastní že ich máme 🙂
U prvního jsem otěhotněla ve 32 letech,rodila jsem už jako 33 letá a u druhého v 36 letech,37 mi bylo měsíc po porodu.Otěhotnění trvalo u obou cca půl roku 😉
ahojky všechny vás zdravím já mám 3 syny . Poprvé jsem otěhotněla v 18,podruhé v 21 a potřetí ve 30. A ted jsem v 5tt počtvrté po skoro 3 letém snažení a je mi 40.Moc se na to těším jen už předem tuším že to bude zase kluk 😀 😀 😀 😀 😀
prvýkrát keď som mala 34... po 3 a pol roku snaženia :(
prvni tehu : v 30 na druhy pokus IVF, druhé těhu v 32 na prvý pokus IVF druhy cyklus, třetí těhu v 32 na manželovy narozeniny - neplánovaně, 2 měsíce po zamklém potratu
otěhotněla jsem v 27 a rodila v 28, snažení cca 4 měsíce
prvé tehotenstvo mala som 27 rokov, na prvý krát, plánované, druhé na 30 rokov , na prvý krát, tiež plánované...viac neskúšame a neplánujeme 🙂 Som vďačná, že to tak vyšlo...
Ja v 33 rokoch a hned na prvy krat 🙂
29 po 4 měs.

Ja som otehotnela v 19