V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
Měsíc před 23. narozeninami a podruhé dva měsíce před 30. narozeninami.
31
26- hned na prvy pokus 🙂
18 😀
Prvého som mala v 18-tke a druhého ked som mala 22r.a teraz čakáme tretie a mám 26.r.
22 a moc sa tesime 🙂 po 3 mesiacoch snazenia bez ovu testou a bez bazal teploty iba vtedy kedy sme mali chut 🙂
1x v 26 po 2 cykloch uzivania clostilu,2x v 32 po 8 mesiacoch uzivania biliniek,3x v 33r 7mesiacov po porode s tym,ze som nemala este menzes..cize od cca od 20r do 32r sme mohli robit cokolvek a neslo to same a zrazu ked uz na plane dalsie dietatko nebolo prislo ani nevieme kedy..
v 31 a hned napoprve 🙂
poprvé jsem otěhotněla v 39 (už 2 roky běhání do CARU) - bohužel přerušení pro poškozený plod, podruhé ve 40 - zamlklé, potřetí v 41 - jsem v 8tt - zatím vše ok.. všechna těhu byla asistovaná.
1x v 25ke to nam nevyslo a 2x v 27 to mame krasnu dcerku dalsie planujem na 33
1x v 28, 2x v 33,ale skoncilo sa to zamlklym potratom v 12tt
my sme si tento rok povedali ze nebudeme davat pozor a ked sa zadari bude a ked nie tak nie. A za par tyzdnov som bola tehotna a to sme prave nesexovali denno-denne 🙂 Teraz mam 25 a male sa narodi po mojej 26tke 😉
23 let.
v 36 po 2 rokoch snazenia a po IUI
21 rokov neplánovane :(
V 21.rokov planovane podarilo sa po mesiaci a potom v 24.rokoch tiež planovane po mesiaci opäť 🙂
34 po styroch rokoch snazenia a na druhe IUI sa zadarilo ... este by som jedno zvladla ... 🙂
20 neplánovaně 🙂
Ve 30ti na první pokus, mimčo se narodí už v mých 31ti.
32
V 17 tich,plánované hneď na prvý krát 🙂 ďalšie dve nevyšli ☹ to bolo v 22 a v 23 ... A v 24 som teraz tehu konečne 🙂 aj keď rizikové,musím len ležať,ale čo by sme neurobili pre bábätko 🙂
Ve 34.
ahojky moje 1 stastie prislo ked som mala 20sať a moje druhe stastie v 23och rokoch 🙂 veeeeeeelmi ich lubkam princeznicky moje 😀
1 v 18tich hned prvy mesiac , 2 v 21na prvy krat, 3 v 28 na prvy krat , 4 v 31 po 10.mes aj to po horm.liecbe ,princovi sa akosi nechcelo 😀😀😀
v 31 rokoch prvykrat, v 33 rokoch 2.krat, oba razy na prvy pokus:D
Ja som mala prve v 17-tke do 18-tky mi chybali dva týždne a druhe v 23 rokoch

🙂 v 23 rokoch, neplanovane....mesiac po vysadeni HAK....🙂