V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
v 24 na prvy sup, chcene
28 🙂)) tiez na prvy sup
34 a pol.. veľmi veľmi chcene, po 8 mesiacoch od vysadenia HAK
prvně ve 23letech po 15ti měsících snažení, podruhé ve 27letech po 6ti měsících co jsme si řekli, že do toho půjdeme ale necháme tomu volný průběh, takže nesnažení
Ve 28 napoprve🙂
Ja som otehotnela 1. krat v 19 po pol roku snazenia ( ale mala som nepravidelny cyklus a cysty) a teraz budem mat 21, nas drobcek ma 6,5 mesiaca a na 99% som v tom, tak uvidime. Este to nemam potvrdene. Ale to cakanie je najhorsie...
19 a 24
23 po 3 rokoch snazenia....
25 po 9 mesiacoch od porodu
26 po 6 mesiacoch od porodu
v 31 na 2. krat 🙂
1) ve 20 letech/4.cyklus
2) ve 23 letech/3.cyklus
3) neplánovaně ve 32 letech/SP 6tt-revize
4) v 36 letech/2.cyklus / revize v 10tt(ZT)
5) v 36 letech/4.cyklus
6) v 38 letech/7.cyklus / revize v 10tt(ZT)
7) v 39letech/8.cyklus
to je sbírka 😀 😀 😀
25 rokov, islo to na prvy sup a hned dvojcata 🙂
poprvé mi bylo 17, podruhé v 26 😉
v 30-tke 🙂
to bol taky moj "medznik", ze dovtedy by som chcela mat dieta. ale tak aspon sa mi podarilo v tom veku otehotniet 😉
a bolo to po par mesiacoch. ani nie, ze "snazenia" - ponechali sme tomu volny priebeh 😉
36/ 10. cyklus/revize v 10tt
37/ 3. cyklus po revizi, ale 1. mesic snazeni
38/ 3. cyklus od prvni poporodni MS
31-ročná po 30 mesiacoch snaženia hneď po 1.IVF, problémy na mojej i manželovej strane
28 🙂 ....hned na prvy sup a planovane....snad sa to bude opakovat aj tentokrat...o mesiac, dva zacneme pracovat na druhom potomkovi 😉
33 let, na první pokus🙂
ahoj 🙂 ja som otehotnela v 19 tich a za par tyždnov zo mna bude už 20 ročná mamička 🙂 nikdy neprestanem Bohu ďakovať za ten poklad čo vo mne rastie, myslela som si ,že sa nám nedarilo, ale ked vidím naozajstné snažilky tak to vlastne bola " malina " skúsili sme to pár krát " naplno" ale nevyšlo to tak sme si povedali že ešte nieje čas a ked sme to nechali " plavat" a dávali si pozor, tak sa zadarilo a nečakane čakane som si našla / / .. ♥
otehotnela som v 28mich,snazili sme sa s obcasnymi prestavkami skoro rok a pol 😒
Ahoj 🙂 mě bylo 24 a dá se říct, že napoprvé (nebo napodruhé? 🙂 )
otehotnela som ako 23 rocna po 8 mesiachoc snazenia 🙂
poprvé ve 24,hned na první pokus..podruhé ve 29 po sedmi měsících snažení
s první dcerou mi bylo 24 a podařila se na první šup a při druhém synovi mi bylo 28 a snažili jsme se o něj 9 měsíců a během těchto 9 měsíců jsem bohužel 2x stihla potratit 😒 😉
mě bylo 25, když jsem otěhotněla po třech měsících 🙂
poprvé ve 24, neplánovaně, po volném průběhu a podařilo se , po druhé ve 29letech plánovaně 2měsíc snažení,za pomocí OVU testů a měření BT.
milan-v 19tich nahoda
michal-v23 planovane-dva roky snazenia
marek-v35 nahoda/tehu zistene az 30t/ 😀
prve 20rocna,druhe 22 rocna toto tretie teraz 29rocna.Vsetky planovane a vysli na prvy-druhy sup.

29