V akom veku ste otehotneli?
ahojte.
Patrala som a takuto temu som tu nenasla. Nechcem byt nezdvorila, len ma to zaujima.
Kolko ste mali rokov ked ste otehotneli a ako dlho vam to trvalo? Napr. Prvy krat som otehotnela v 18 hned na prvy krat alebo konecne som otehotnela v 35 prvy krat po 5 rokoch snazenia. Ak budete chciet, mozete uviest aj rok ak to bolo davnejsie.
Zaujima ma skor statistika ako tazko ide v akom veku otehotniet.
Dakujem za vsetky vase prispevky!
ja som prvykrat otehotnela v 25tke a bolo to na prvykrat a potom v 27 ke a 29 a 30 tke, u nas to bolo vzdy na prvykrat a vsetky boli planovane
prvé dieťa-27rokov,plánované na prvýkrát, druhé dieťa v 30tich neplánovane
nečakane v 19 a planovane po dvoch mesiacoch v 29 🙂
ve 24 letech jsem otěhotněla na první pokus , to byl můj první syn a ve 28 letech na poprvé druhý syn a ten byl neplánovaně..., můj muž se zasnil... 😀 , ale jsem ráda, že se to stalo 😉 🙂 . Už beru antikoncepci , nebo bych určo měla třetí.. 😀 😀 😀
První těhu v 25 po půl roce marného snažení po IUI anonymním dárcem (s prvním manželem), druhé těhu ve 33 druhý měsíc po vysazení HA s tím, že to zkusíme a uvidíme, jestli to půjde, takže trochu nečekaně brzy se zadařilo, ale plánovaně (s druhým a doufám, že posledním manželem)
v 18ti a 39ti 😵
v 22 neplanovane a druhykrat v 37 planovane 😉
Ahoj, já poprvý otěhotněla v 23 letech, po roce a půl snažení a máme z toho Lindušku 🙂. Podruhý v 25 letech druhý cyklus snažení, bohužel skončilo to potratem. Potřetí jsem otěhotněla ihned první styk po šestinedělí po tom potratu, takže taky v 25 letech - a bude bráška pro Lindušku 🙂
Otěhotněla jsem v 31 letech po 2 letech snažení. Měla jsem postupně 3 různé zdravotní problémy gynekologického rázu (a nejenom ty). Porodila jsem tedy letos zhruba měsíc před 32.narozeninami. Jsem s tím vcelku spokojená, i když by to teoreticky mohlo být třeba o 3-4 roky dříve, protože si říkám, že babičky a dědové si naše dítě neužijou asi v takové kondici jako mě moje babičky a dědové, a my s manželem, kdoví jestli se dožijeme vnoučat, když se dnes děti rodí později až kolem třiceti a my už jsme měli naše miminko déle.... ale zas na druhou stranu si nedokážu představit sama sebe jako matku třeba v 25 letech, i když je to vhodný věk.
První v 25 letech po vic jak roku snazeni za pomoci doktoru a o druhy se uz rok snazime taky s pomoci doktoru a zatim porad nic ☹
ja som otehotnela v 29tke, hned na prvy sup, hned v 5tt som potratila a znovu som otehotnela dalsi cyklus..
My sme sa to skušali 5 mesiacov a nič,.. tak sme si povedali, že si dáme pauzu vo februári a v marci mi akosi nedorazila mrcha.. takže sme otehotneli plánovane aj neplánovane v 28r. 😀 😀
v 28 rokoch po roku snazenia a stimulacii tabletkami
v 22 plánovane a v 38 neplánovane 🙂
V maji 2008 som vysadila antikoncepciu a v auguste 2008 som otehotnela 🙂 mala som 27r. V podstate to nebolo planovane ani neplanovane. Povedali sme si ze ked sa podari tak sa podari ked nie tak nie... neriesili sme
Poprvé v 25 druhý cyklus snažení, podruhé v 26 čtvrtý měsc snažení. ale ani jedno nedopadlo.. až se to stane potřetí, tak mi bude minimálně 27 (za dva měsíce). jen donosit ☹
ja som otehotnela v 25 rokoch, plánovane, snažili sme sa 5 mesiacov, na ten 5ty pokus to vyšlo, akurát keď som to prestala riešiť a myslieť na otehotnenie a tešila sa na blížiace sa Vianoce, tak na Vianoce už mrcha nedošla, mali sme krásny darček 😉
Otehotnela som v 21 rokoch, plánovane a na prvý šup 🙂
otehotnela som v 25 (dva mesiace pred 26) a na prvýkrát 😎
otehotnela som v 28 a tiez na prvú šupu 😉
ve dvaceti a porodila jsem dva týdny po 21tinách, chtěla jsem dítko hned po matuře, ale nešlo to tak rychle.... 🙂
Ja som mala prvého potomka v 27 rokoch, druhá pipuš nás prekvapila o 2,5 roka neskôr. Prvé dieťatko nám trvalo splodiť asi 4 mesiace (neviem presne koľký pokus vyšiel 🙂 ) a druhé sa tak akosi pritrafilo... 🙂 Ale práve včera som si hovorila, že koľko maminiek je tu tesne po dvadsiatke, niektoré ešte menej... Ja v tom veku som ešte bola sama také decko... 😝
Aj ja si mozem zaklopat,v 19stke hned na prvy šup a potom v 25tke tiez hned na prvy pokus..mali sme stastie,lebo v dnesnej dobe je fakt tazko otehotniet..tak vdaka Bohu 🙂
ja som otehotnela v 2Otke hned planovane,behom mesiaca 🙂
mala som dva tyzdne po 20tke, a neplanovane..🙂 aj to tak dopadlo s nim..aj ked sme boli spolu 4roky.. Ale nelutujem 🙂 teraz by som otehotniet chcela, ale priatel sa este na babo neciti,povedal ze zatial nam staci dominika 🙂
29 rokov prvy syn, hned (do 2 mesiacov) ako sme sa rozhodli, druhy syn: skoro 31 a tak do 2 mesiacov po tom, ako sme sa rozhodli.
38 a 41r. 😉
ve 24 po cca 2 letech ne úplnýho snažení jen jsme to nechávali náhodě.
Otěhotněla jsem v 27 letech hned na první pokus

A jeste pro doplneni, 24let-3.pokus, 29let-2.pokus, 30let-skoro rok snazeni, 34let-skoro 3roky 😉