icon

V ktorom týždni môžem už ísť k lekárovi?

bordulka
16. okt 2011

Keby som išla v 4tt+4d, myslíte, že by tam dr. už niečo videl?

Strana
z3
zajo79
16. okt 2011

nie. pockaj este 4tyzdne, bude vidiet aj srdiecko

michaela80
16. okt 2011

Ja som bola na krv tri dni pred ocakavanou mrchou ale sono az 6 tt + 6 a uz bola aj srdiecko...

happy8051
16. okt 2011

v prvom tehu som bola v 3+5tt a mala som vacok, teraz sa chytam az v 7tt lebo lekar je mimo SR, takze bude uz aj srdiecko 🙂

carodejnica
16. okt 2011

Kľudne choď hneď, veď lekár/lekárka ťa usmerní, kedy máš potom prísť zase najbližšie. Mohol by vidieť už vačok. 🙂

pimpulienka
16. okt 2011

To je ešte skoro.. Ja som bola v 6 tt a nebolo ešte vidieť srdiečko mojej lasky. Išla by som už určite o niečo neskôr.

ellit
16. okt 2011

ja som si sice zavolala, ale po skusenostiach som vedela, ze je zbytocne sa tam ponahlat. Idem az 31 a to uz by som mala dostat rovno knizku, ak bude babo v poriadku. Bola som len na odberoch, ale na sone nie. Samozrejme ak by som mala velke bolesti, alebo som zacala krvacat....tak utekaaaam skor 🙂

alexandra_j22
16. okt 2011

ja som si spravila test ked mi mrcha meškala 3týždne a bol pozitivny, spravila som si este jeden aj ten bol tak som na druhy den isla k dr. ale nebol tam tak ma sestrička objednala o 4dni. Podla utz. som bola v 4tt a 5dni a doktro videl plod aj bit srdiečko....

mirka35
16. okt 2011

ja som volala lekaeke som v 5tt no o tyzden mi uz kazala prist

memaja
16. okt 2011

Ja by som na Tvojom mieste bola určite netrpezlivá a zvedavosťou by som išla umrieť a tak by som išla hneď ako sa dá a doktorka Ťa určite usmerní, kedy máš ísť nabudúce.

anjelik2509
16. okt 2011

ešte je skoro, ale ak veľmi chceš, choď, lekár Ti už povie čo a ako, ale určite Ťa objedná na neskorší termín....Ja som išla lekárovi nejak okolo 6 tt a ešte myslím srdiečko nebolo vidieť, tak ma objednal o dva týždne a to už malinkej aj srdiečko bilo a aj knižku sme dostali..😉

amouramour
16. okt 2011

ja by som urcite po mojej negativnej skusenosti, ked ma lekar pomaly poslal na kyret lebo nevidel srdiecko isla az v 8tt nakoniec som mala nastastie vsetko ok, len posunute o 2 tyzdne....knizku som dostala az v 14tom tt

wewe22
17. okt 2011

mozes ist ved ked nebude nic vidno pojdes znova ja som bola v 5tt este nebolo vidno a o tyzden uz bolo pekne vidno

tetapetra
17. okt 2011

tiez som bola v 5tt a este nebolo nic vidiet. Ked som sla o tyzden, kvoli krvacaniu, uz bilo srdiecko, takze este trosku pockaj 🙂

zuzka38
17. okt 2011

ja som isla tiez hned, 4tt, vidno sice nieco bolo, ale lekar si tym nebol velmi isty a akurat ma zneistil, ze moze ist o mimomaternicove tehu.. povedal mi, ze som prisla prilis skoro 😉 ale urobila by som to znova, dlho sa cakat nedaaaaa ze? 😉

tina7729
17. okt 2011

Ja som v 9tt a som objednaná na prvé sono o týžden.Vraj preto aby bolo vidiet aj srdiecko a vsetko.

feb13
17. okt 2011

U nas sa standardne robi 1. vysetrenie v 8tt pretoze az vtedy sa da najskor spolahlivo potvrdit akciu srdca (u niekoho sa da uz aj koncom 6tt ale nie je to az take caste ale v 8tt uz by to malo byt u kazdej - na nejake extra vynimky). Potom sa chodi kazde 4tt takze dalsie vysetrenie je 12tt kedy sa robi aj geneticky ultrazvuk. Ak niekto pojde skorej, samozrejme ju neposlu prec... ja som s prvym isla 4+6tt ale bol vidiet len gestacny vacok, tak som musela este raz na kontrolu, aby to tehotenstvo bolo potvrditelne. No ale zakazdym tam cakat hodiny, vypytat sa z roboty... usetris si aj sebe, aj doktorovi ak pojdes az neskor, 4+4 tam este urcite nic nebude len prazdny vacok.
Ja viem, teraz kazda minuta velmi pomaly ubieha 😉 ale oplati sa cakat.

Samozrejme ak by dovtedy nastali nejake problemy (krvacanie, spinenie, prip. extra nevolnosti ze potrebujes PN-ku) tak hned, aj na pohotovost.

silvinka666
19. okt 2011

ahojte... ja som bola bola prvýkrát u lekara tento pondelok, po dvoch pozitivnych testoch doma a vyse tydzen meskajucej menstr. sestricka mi hned povedala, ze to je este skoro, a aj lekar bol nejaky divny, tiez sa na mna pozeral akoby som z marsu spadla, ze co chcem, ale spravil mi sono, kde sa ukazala mala cierna bodka, a povedal, ze vyzera to, ze som naozaj tehotna... a potom mi len povedal, ze sa mam spravat ako tehotna, a mam prist o dva tyzdne... nic viac, nic menej... bud mal zly den, alebo neviem, ale ak sa nezmeni, pojdem asi k inemu... ved predsa som tehotna prvykrat, odkial mam vediet, kedy ist k lekarovi, odkial mam vediet, ako sa mam spravat, ako tehotna, atd. ... no proste jeho reakciou som bola dost sokovana a na konci ma pribil k stolicke, ked mi povedal, ze ci je to dobre, ze som tehotna... akoby cakal, ze mu idem povedat, ze chcem ist na potrat, alebo co... no nejaky divny bol... a este ked som mu povedala, ze som si dala jeden ibalgin, lebo som si myslela, ze idem dostat menzes, tak mi povedal, ze co on ma s tym teraz robit, ze uz som si ho dala tak co... no proste uplne ma upokojil fakt! a potom nemajte nervy uz od zaciatku...

bona
19. okt 2011

Prvy slabucko pozitivny test sa mi ukazal po 5 dnoch meskania MS, co bolo tak nejak v strede septembra, ak si dobre spominam, potom som ho zopakovala a ked uz ciarka zosilnela, volala som doktorke..tam sa ma sestricka popytala, co a ako a objednala ma az na zaciatok oktobra..cize som cakala este dost dlho..🙂 Ale potom mi uz doktorka dala hned aj tehotensku knizku, to som bola v 9tt.

svetlankat
19. okt 2011

ja som bola prvy krat v 5tt, dr vie povedat podla prekrvenia, ale na UTG vidiet az okolo 7tt.

kaby
19. okt 2011

idealne je prvykrat navstivit lekara v 9-10tt. Skor je to zbytocne a predcasne....

vichy77
19. okt 2011

V 11 tt. mne sestricka povedala.

lenka268
19. okt 2011

ja som isla v 8 tyzdni uz bol pekne vidiet a aj bilo srdiecko, niekedy ak sa ide moc skoro tak tam nieco dr vidi ale kaze prist za 10 dni alebo o tyzden aby to bolo iste. Ja by som este pockala ale je to na tebe. 😉

drnduliak
19. okt 2011

ja som bola v 6. tyzdni a hned som dostala aj knizku.. 😉

jajka0211
19. okt 2011

ja som bola tusim niekedy v 5 tt ale velmi nevidel tak mi vzal krv a vysledky boli az na druhy den. A srdiecko drobca bolo vidno az okolo 7meho tt..

lji
19. okt 2011

ja som bola približne v 7tt. nedobrovolne. (išla by som aj skôr pre nedočkavosť) test som si robila 1.januara, dovolenka mu skončila až 10.januara a aj to mali naval tak som si este par dni počkala kym ma objednal 😀 ale aspon si bol presne istý.

saranata
19. okt 2011

najideálnejšie je po 6tt 😉

katka3012
20. okt 2011

Ja som isla hned,ako som si spravila doma testik,aby som to mala este raz potvrdene aj od doktora 😉

bambibam
20. okt 2011

Zavolala by som tam a určite sestrička povie kedy máš prísť

zuzana17
20. okt 2011

Ja by som tiež najprv zavolala sestričke, no a ona ťa už objedná 🙂

lumimi
20. okt 2011

ešte je skoro, ja som bola v siestom týždni a ešte okrem bublinky tam nebolo vidiet nič, žiadnu akciu, tak som musela prist o dva týždne, akurat len podla krvi som bola tehotná. a v osmom tam pekne blikalo srdiečko

Strana
z3