icon

V ktorom týždni môžem už ísť k lekárovi?

bordulka
16. okt 2011

Keby som išla v 4tt+4d, myslíte, že by tam dr. už niečo videl?

Strana
z3
akrim1311
6. júl 2013

babatenko82-ja som šla kôli tomuto presne v 5tt a pýtala potvrdenie do roboty a dal mi ho.len som musela platiť 3€ za vystavenie tlačiva.

lafleurmonika
6. apr 2015

ahojte, od prveho dna poslednej ms je to uz 42 dni. Myslite, ze uz by som sa mohla na tento tyzden objednat,aby bolo nieco vidno? robila som si test pred tyzdnom, ale vysiel neg. 😒 ale pobolieva ma niekedy v podbrusku, tak nechce zanedbat ak by to oblo nieco vazne ... testy neviem ci este kupit ci sa len rovno k dr. objednat, ci to nie je skoro

danika298
12. máj 2015

Aj ja som 42dc kedy mam ist k lekarovi testy su pozitivne 🙂

sandey
13. máj 2015

baby, tie tt sa rátaju uz odo dna poslednej menstruacie? Cize mne to vychadza, ze tehotna som tak 2-3tyzdne, ale ked to beriem odo dna poslednej menstruacie, tak to som uz v 5 tt

ilike14
21. máj 2015

Ahojte. Ja som pravdepodobne v 5tt od prveho dna poslednej menstruacie. Mam rizikovu pracu - praca vo vyske nad 1,5m, priamo na slnku, teplota aj nad 30 stupnov, vlhkost a postreky. Volala som na gynfu ci mozem prist aspon na krv, ze som pravdepodobne tehotna a mam rizikovu pracu, sestricka ma odbila ze naco na krv... ze je skoro ked mi meskaju 7dni a nevh si zozeniem cislo na dr. a dohodnem sa s nou. Na nu cislk nemam, tak som jej nevolala.Ked mi vysiel slaby pozitivny test zostala som aspon teraz na 3dni na dovolenke, aby som sa vyhla praci. v pondelok chcem nabehnut k dr.bez objednania aby som mala aspon nejaky papier do prace a chcem pn, v praci pre mna nemaju nahradnu robotu.

snehuuulienka
23. máj 2017

Ahojte obnovujem tému,
kedy ísť k lekárovi v ktorom tt,ak mám pozitívny test?som 4 tt+4d....v čase očakávanej ms som trochu zaspinila,potom dva dni pokoj,teraz len minimálne hnede

tatianatana
19. máj 2019

Ahojte. Podla testov existuje sanca ze som tehotna. Ak ano tak len na zaciatku cca 4tyzden. Viem ze k lekarke je ist este skoro,pretoze nic neuvidi, no ja mam taky problem ze sa liecim na stitnu zlazu a beriem tabletky (eutyrox 50). Myslite,ze v takom pripade by mi bez vahania urobila krvne testy aj tak na zaciatku? Bojim sa,pretoze viem ze chora ŠŽ moze negativne ovplyvnovat tehotenstvo 😔 Dakujem

Strana
z3