icon

Je viditeľné pohlavie dieťaťa na ultrazvuku v 16 týždni?

timeeejkaaa
9. jún 2026

Milé žienky je podľa vas vidno niečo ? 16+4tt

Je viditeľné pohlavie dieťaťa na ultrazvuku v 16 týždni?
anonym_ff5f99
9. jún 2026

Doktor čo povedal?

anjelicek26
9. jún 2026

Akoze podla hlavicky a bruska vies urcit pohlavie? Nie, nie je nic vidno.

anonym_d51942
9. jún 2026

Ano, v 16tt vie lekar vidiet pohlavie. Ja som bola vcera na ultrazvuku, som 15+3 a uz videl pohlavie

anonym_059c5d
9. jún 2026

Na tejto fotke pohlavie fakt neurcis 😃
A inak ano vzdy od 12 tt sme vedeli, pokial nebolo dieta zle otocene.

reela
9. jún 2026

Nema na tej fotke viditelne genitalie, je zachytena kostra panvy len

anonym_3088f6
9. jún 2026

Ak je dieta dobre otocene tak ano. Mne raz dr povedal cca v 13-14.tyzdni aj tak ostalo. Ci to bola nahoda neviem. Ale 3x sa trafil uplne presne v cca 16.tt.

anonym_fcde42
9. jún 2026

Mna neprestava udivovat, ako si niekto moze mysliet, ze z takejto fotky dokaze niekto urcit pohlavie. Ved z tohto uhla ti neurci pohlavie ani skuseny lekar, nie to este zeny na konikovi.

anonym_ff5f99
9. jún 2026
@anonym_fcde42

Mna neprestava udivovat, ako si niekto moze mysliet, ze z takejto fotky dokaze niekto urcit pohlavie. Ved z tohto uhla ti neurci pohlavie ani skuseny lekar, nie to este zeny na konikovi.

@anonym_fcde42 tak ona si robila test z moču na určenie pohlavia.tak si možno myslí,že z tejto foto to niekto dokáže určiť.

anonym_fcde42
9. jún 2026
@anonym_ff5f99

@anonym_fcde42 tak ona si robila test z moču na určenie pohlavia.tak si možno myslí,že z tejto foto to niekto dokáže určiť.

@anonym_ff5f99 aha... tak tymto sa vsetko vysvetluje 🙂

anonym_ff5f99
9. jún 2026
@anonym_fcde42

@anonym_ff5f99 aha... tak tymto sa vsetko vysvetluje 🙂

@anonym_fcde42 človek už je zvyknutý,že ženy sú nedocakve na testovanie ,ale že je niekto nedočkavy aj pri určovaní pohlavia 🤦

anonym_cdcf3e
9. jún 2026

Chlapec

anonym_fcde42
9. jún 2026
@anonym_ff5f99

@anonym_fcde42 človek už je zvyknutý,že ženy sú nedocakve na testovanie ,ale že je niekto nedočkavy aj pri určovaní pohlavia 🤦

@anonym_ff5f99 ja dokazem pochopit aj to, ze je niekto nedockavy pri urcovani pohlavia. Ale robit sj test pohlavia z mocu, ktory nema ziadnu vypovednu hodnotu? Alebo dat sem fotku, kde je odfotena hlava a brucho babatka a ocakavat, ze niekto z toho vycita pohlavie... ehm.
Co je najsmutnejsie, nie je jedina takato. Take fotky sa tu objavuju pravidelne. Na niektorych sa ani neda rozoznat, ktora machula je dieta, ale ocakava sa, ze budeme vediet urcit pohlavie. Wtf