V ktorom týždni ste absolvovali prvé prietoky?
Velmi by ma to zaujimalo, lebo som v 33tt a lekár mi este nekázal sa objednat na prietoky, nie je to neskoro ?
@suzy29 ja som bola až keď som chodila do poradne v pôrodnici čo bol tiež cca 36-37 tt
Že na sone v 29+4tt som ju mala v druhom stupni, čo je vraj na taký týždeň priskoro....vlastne že mi rýchlo dozrieva
Zajtra mám volať kamoske čo robí na porodnej sále tak mi zistí či môžem aj skôr na ctg, gynekológ mi ho ešte nerobil vobec
@suzy29 Ahoj, ja som bola prvýkrát v 28. tt. Neviem prečo tak skoro, robil mi ich na sone. Kedže som mala stredne ťažkú poruchu prietokov, brala som lieky a chodila na prietoky každé dva týždne. Záleží to ale asi od lekára.
ja som v 31tt a dnes mi lekarka povedala, ze sa mam objednat na prietoky do porodnice, kam chcem ist rodit... ja mam hustejsiu krv a som sledovana aj na hematologii, takze mysim, ze preto ma uz teraz posiela.
@suzy29 Ako vacsina bab som bola az v nemocnici u svojho porodnika cca v 36 ale 37 tt a bola som iba raz
Prvykrat mi robil prietoky gynekolog v 35.tt a potom uz moj porodnik kazdy tyzden na poradni.

v 29. tt