icon

Veľké brucho na začiatku tehotenstva

8. máj 2023

Ahojte, som v 7tt, a zatiaľ okrem môjho muža nevie o tom nikto, radi by sme to ešte nechali medzi nami, je to naše tretie dieťatko..no brucho mi vybehlo riadne, nedá sa to nevšimnúť, prečo je to vlastne tak skoro vidno, keď je drobec ešte len pár milimetrový ?

anjelicek26
8. máj 2023

Telo uz vie, co ma robit, tak rastie popredu... v tom siestom mesiaci sa to zrovna s inymi tehotnymi... skus proste vhodne oblecenie si davat...

lelelienka
8. máj 2023

Mozno si len nafuknuta. Ja az ked mi brusko rano nesplaslo, tak som vedela ze to je uz to “naozajstne” 😉

x_mery_x
8. máj 2023

No ja rovnako, to ani do tretieho mesiaca neskryjem :D

anavixy
8. máj 2023

No lebo je to tretie tehotenstvo a hlavne je to brusko skor nafuknute, hormonalna zalezitost prveho trimestra… 🙂

jaskolka
8. máj 2023

Si 3x tehotná. Toto je v podstate celá odpoveď. Tu ide aj o celkové zmeny v tele, hormóny,nafúknutie, telo si aj "pamätá" predošlé gravidity.

zuzkapap
8. máj 2023

Ja som mala veľké brucho od začiatku (rozumej 6-7tyzden) už aj v prvom tehu 😅 proste každé telo reaguje inak bohužiaľ.. hneď som musela kupovať väčšie veci 😢 a v druhom to isté

natali1991
8. máj 2023

Aj ja som to tak mala ze buum a brucho jak pred porodom ale okolo 13tt sa mi stiahlo a teraz uz pomali vybieha .. neboj nic to si len nafuknuta lebo sa ti tam robia zmeny