icon

Veľké morfologické sono v Košiciach a Prešove. Kde ísť?

28. apr 2026

Ahojte baby chcem sa spýtať kam chodíte na veľké morfologické sono Košice, Prešov. Pri prvom dieťati som bola v Myslave no ja som tam nebola úplne spokojna tak hľadám niečo nové. Chcela by som aby tam aj tlačili fotky z ultrazvukov myslela som že to je bežne no zistila som, že nie. Samozrejme kľudne aj za príplatok poviem úprimne fotky zo sona mám odlozene v albume aj si ich sem tam pozrieme no tie na usb som videla naposledy asi pred 2 rokmi.
Ďakujem 🙂

anonym_966515
28. apr 2026

@anonym_autor Ahoj,ja som bola u Dr.Muranskej.

autor
28. apr 2026
@anonym_966515

@anonym_autor Ahoj,ja som bola u Dr.Muranskej.

@anonym_966515 ako to prebiehalo? Chodila si tam iba na triemstrálne ultrazvuky? Dostala si aj fotky z ultrazvuku?

autor
28. apr 2026

Doplňujem
Ja viem, že nejde primárne o fotku ale o niečo iné veď kvôli tomu tam idem ale chcwm mať aj pamiatku lebo od mojej gyn sú tie fotky hrozne😆😟

stopa6
30. apr 2026

@anonym_autor Šaca- Dosedla - 70 eur 2 fotky😅treba sa objednať

stopa6
30. apr 2026
@stopa6

@anonym_autor Šaca- Dosedla - 70 eur 2 fotky😅treba sa objednať

@stopa6 Este dodám,že Dosedla čaká na to,aby tá fotka bola pekná😅ja mám z 20 týždňa takú,kde sa malá usmieva a z 30 týždňa....pije plodovú vodu 😅

ludmilka2407
1. máj 2026

V predoslych tehotenstvach Sonoclinic, teraz mi moj dr.odporucal ist do Krompach, Mudr. Janosova
..cena je tam polovicna a lekarka vsetko pekne vysvetlila, ona pracovala aj v Sonoclinic