icon

Všetko o tehotenstve

katarinagelova
9. nov 2021

Mohli by ste mi povedať všetko o tehotenstve ?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
katarinagelova
autor
9. nov 2021

@bambulienka25 chcem to mat overené

klejkaez
9. nov 2021

@katarinagelova vies toto je všeobecne vsetko o tehotenstve čo chceš vediet. By sme knihu mohli písať celu, ozaj😄🙏🏻 ved co ta zaujíma

kkovacovak
9. nov 2021

@katarinagelova všetko o tehotenstve ti nikto nenapíše keďže je toho milión a nikto s tebou nebude strácať čas. Takže sadni za pc a začni si hľadať informácie sama. Ak niečomu nerozumieš tak sa spýtaj na poradni svojho gynekológa. Na to tam je aby ti odpovedal.

cocolino234
Odpoveď bola odstránená
katarinagelova
autor
9. nov 2021

@klejkaez no tie najhlavnejšie by som potrebovala 😂

heln
9. nov 2021

@katarinagelova zaujala ma tato otazka, ale mne sa natiska dalsia otazka, co konkretne chces vediet? vsetko o tehotenstve je jednoducho povedane: mas sex, otehotnies a po urcitom case porodis dieta....
je vela knih a internetovych stranok kde je napisane vsetko o tehotenstve, tak co ta zaujima?

bambulienka25
Odpoveď bola odstránená
jaskolka
9. nov 2021

@katarinagelova ale čo je podľa teba najhlavnejšie?

karhu
9. nov 2021

pozicaj, kup si knihu, ci knihy o tehotenstve, su tam fakty..co ti nebude jasne, tak sa opytas hoci aj tu / konkretne otazky

veronice
9. nov 2021

Kup si nejaku mudru knihu o tehotenstve a citaj. Vsetko o tehotenstve sa do jedneho prispevku ozaj zhrnut neda 😎🤷‍♀️ PS: v takych tych lepsich knihach najdes aj vsetko o porode, to sa ti zrejme tiez zide 😎👍

luci_ba
9. nov 2021

@katarinagelova kup si knihu a študuj, alebo čítaj články, pozeraj videa na nete 😊

gabikaa96
9. nov 2021

@cocolino234 tiež mi toto napadlo. Už vidím tie úžasné ďalšie príspevky od autorky. Zas tu bude veselo 🤔

ailiba
9. nov 2021

@katarinagelova napíš, čo presne ta zaujíma.... Inak by sa fakt dali napísať knihy. Co presne chceš vedieť?

any_soj
11. nov 2021

@katarinagelova ahoj 🙂 to najhlavnejšie o tehotenstve pre mňa bolo: keď čakám dieťa, moje dieťa je už tu, čakám len, kým ho objimem rukami, zatiaľ ho objimam lonom 🥰 ak máš nejaké konkrétne otázky, kľudne mi napis 🙂

kovacova430
1. dec 2021

Dobri den som13tyzni tehotestvr chcem opytat kedy mozne pohibi tehotestve lebo prvy krat cakam babetko. Tak nevism zato sa pytam

ailiba
2. dec 2021

@kovacova430 záleží na viacerých veciach. Ale väčšinou o 17. do 20.tt. Ešte je cas😉

kovacova430
2. dec 2021

@ailiba dakujem 😊

kovacova430
5. dec 2021

@ailibadobri chc.opytat noli po brcku ako na menstruciu jr poriadku ked som u 4mesiace

ailiba
5. dec 2021

@kovacova430 takéto pocity sú normalne, najmä pri prvom tehotenstve. Maternica sa prekrvuje a zväčšuje. Pokiaľ nie sú kŕče a silné bolesti, tak je to v poriadku.

kovacova430
5. dec 2021

@ailiba dakujem vam