Všetko o tehotenstve
Mohli by ste mi povedať všetko o tehotenstve ?
@bambulienka25 chcem to mat overené
@katarinagelova vies toto je všeobecne vsetko o tehotenstve čo chceš vediet. By sme knihu mohli písať celu, ozaj😄🙏🏻 ved co ta zaujíma
@katarinagelova všetko o tehotenstve ti nikto nenapíše keďže je toho milión a nikto s tebou nebude strácať čas. Takže sadni za pc a začni si hľadať informácie sama. Ak niečomu nerozumieš tak sa spýtaj na poradni svojho gynekológa. Na to tam je aby ti odpovedal.
@klejkaez no tie najhlavnejšie by som potrebovala 😂
@katarinagelova zaujala ma tato otazka, ale mne sa natiska dalsia otazka, co konkretne chces vediet? vsetko o tehotenstve je jednoducho povedane: mas sex, otehotnies a po urcitom case porodis dieta....
je vela knih a internetovych stranok kde je napisane vsetko o tehotenstve, tak co ta zaujima?
@katarinagelova ale čo je podľa teba najhlavnejšie?
Kup si nejaku mudru knihu o tehotenstve a citaj. Vsetko o tehotenstve sa do jedneho prispevku ozaj zhrnut neda 😎🤷♀️ PS: v takych tych lepsich knihach najdes aj vsetko o porode, to sa ti zrejme tiez zide 😎👍
@katarinagelova kup si knihu a študuj, alebo čítaj články, pozeraj videa na nete 😊
@cocolino234 tiež mi toto napadlo. Už vidím tie úžasné ďalšie príspevky od autorky. Zas tu bude veselo 🤔
@katarinagelova napíš, čo presne ta zaujíma.... Inak by sa fakt dali napísať knihy. Co presne chceš vedieť?
@katarinagelova ahoj 🙂 to najhlavnejšie o tehotenstve pre mňa bolo: keď čakám dieťa, moje dieťa je už tu, čakám len, kým ho objimem rukami, zatiaľ ho objimam lonom 🥰 ak máš nejaké konkrétne otázky, kľudne mi napis 🙂
Dobri den som13tyzni tehotestvr chcem opytat kedy mozne pohibi tehotestve lebo prvy krat cakam babetko. Tak nevism zato sa pytam
@kovacova430 záleží na viacerých veciach. Ale väčšinou o 17. do 20.tt. Ešte je cas😉
@ailiba dakujem 😊
@ailibadobri chc.opytat noli po brcku ako na menstruciu jr poriadku ked som u 4mesiace
@kovacova430 takéto pocity sú normalne, najmä pri prvom tehotenstve. Maternica sa prekrvuje a zväčšuje. Pokiaľ nie sú kŕče a silné bolesti, tak je to v poriadku.
@ailiba dakujem vam