Vyšetrenia pred pôrodom na Kramároch

miriam11
23. jún 2014

Ahojte, podľa toho, čo som čítala, tak na prvé vyšetrenia pred porodom uz v nemocnici by sa malo chodit od 36 t., kazdy tyzden. Dnes som volala do gyn.poradne na Kramare na objednanie, objednali ma na monitor, ale az na buduci piatok /budem v 38t. zaciatok/. Tento tyzden nic. Nie je to podla vas neskoro? Nevadi, ze tento tyzden nebudem nikym vystrena? Niezeby mi tie vysetrenia chybali 😉 , ja len, aby ma potom o tyzden v piatok niekto "nesfukol", ze kde som bola doteraz. U svojho gyn. som bola na vysetreni vo stvrtok. Potom ako to funguje? Z toho monitoru ma poslu uz do nejakej poradne, kde budem chodit pravidelne kazdy tyzden? dakujem vopred za vsetky rady.

veronikapodolska
23. jún 2014

ahoj, ja som absolvovala monitor v 36t ešte u svojho gyn. a potom mi povedal že o týžden mám ísť na gyndu do nemocnice kde chcem rodiť, tak som išla na Antoskú, neobjednávala som sa nikde. Išla som na gyndu, samozrejme ma zobrali, tam som už chodila každý týžden až do pôrodu. Raz mi brali krv, myslím že v 38t a vždy ma vyšetrili +tlak+moč. Monitor ani nemali v ambulancii, čiže to by ma museli poslať niekde mimo. Myslím že by si mala byť vyšetrená každý týžden, skús tam ešte zavolať a popýtať sa na to

zuzkamacken
23. jún 2014

z monitoru pojdes k Dr Zidzikovi, ten "ocekuje" ci nemas kontrakcie a srdce babatka a potom sa mi zda, ze cakas na gyn vysetrenie v dalsich dverach... sa nacakas ;)

kittybuffy
8. dec 2015

@miriam11 prosim ta na ake cislo si volala?musim sa aj ja objednat..dakujem

miriam11
autor
8. dec 2015

@kittybuffy prepac, ale netusim uz ake cislo, to bolo pred rokom a pol. Neviem, ale ten monitor som stihla len jeden, potom som uz bola v porodnici.

kittybuffy
8. dec 2015

@miriam11 uz mam dakujem 🙂

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre