Začiatok tehotenstva
Hľadala som tu podobný príspevok, ale nenašla som nič.
Chcela by som sa Vás opýtať, ktorej začalo takto tehotenstvo, čo samozrejme zozačiatku nevedela, ale potom sa ukázalo, že je to tehotenstvo.
MS som dostala načas, prvý deň len také hnede špinenie, druhý deň normálny menzes a tretí deň skončil ... potom už zas len také špinenie ..
Teraz som 6 dní odzačiatku MS, mám stále taký tlak, mierne bolesti akoby vo vaječníkoch, v podbušku. Som stále unavená a stále strašne hladná, a pritom mám už po menzese, taktiež ma pichá dosť v prsiach.
Včera som si robila test, vyšiel negatívny.
Mala niektorá z Vás takéto príznaky? A ak áno, kedy si robila test a kedy jej vyšiel pozitívny? Je možné, že som otehotnela krátko pred MS, tak mi to ešte neukáže test?
K lekárke momentálne nemôžem ísť, nemám kde dať malú.
Myslíte, že stačí keď počkám do ďalšej MS? Mala by byť okolo 20 teho decembra, nemám pravidelne, ale je to okolo tých 30 dní ....
Ďakujem
Ahojte, nakoniec mi to nedalo a včera som išla na pohotovosť, ma to bolelo a doma sama s malou, tak som zavolala bratovi, išiel so mnou, predstav si na sone v nemocnici mi niečo našli, presne na tej pravej strane vo vaječníkovej tube, tak mi zobrali krv na príp. tehotnosť a mala som hodinu čakať na výsledok .... no a ukázalo sa, že to nie je, pritom doktor už mi hovoril, že to asi bude .... som sa bála, nakoniec je to asi len nejaký zápal alebo že mám ten nález patologický .... tak dnes idem ku mojej, má mi dať nejaké lieky .... a ďakujem moc 🙂

@scrabble no ja som parkrat bola na online piradni na gynda.sk.Ja viem tak isto di viem predstavit tretie ale som stastna ked mam test negativ. musim sa dat najskor dokopy a potom urcite.