icon

Zavedený pesar v tehotenstve: Skúsenosti a otázky

6. mar 2026

Dobrý večer, kto mal zavedený pesar v tehotenstve kedy vám vyberali a aký bol porôd? A porodili ste hneď?

anonym_bde558
7. mar 2026

A to je naco dobre, nechapem

autor
7. mar 2026
@anonym_bde558

A to je naco dobre, nechapem

@anonym_bde558 aby sa predišlo predčasnému pôrodu keďže mám bábätko nízko a skrátený krčok 😌

jahodka03
2. apr 2026

@anonym_autor Ahoj, môžem sa ta spýtať na tvoju skúsenosť s pesarom? Ďakujem veľmi pekne

autor
2. apr 2026
@jahodka03

@anonym_autor Ahoj, môžem sa ta spýtať na tvoju skúsenosť s pesarom? Ďakujem veľmi pekne

@jahodka03 ahoj tak ja ho už mám aj vybratý 🙂 zatiaľ sa držíme v 36tt mi vyberali a už som 36+3 🙂

jahodka03
2. apr 2026
@anonym_autor

@jahodka03 ahoj tak ja ho už mám aj vybratý 🙂 zatiaľ sa držíme v 36tt mi vyberali a už som 36+3 🙂

@anonym_autor joj tak super🙏 mne dávali 2 dni dozadu a mam veľký strach aby sme pekne vydržali. V ktorom tt ti ho dávali?

autor
2. apr 2026
@jahodka03

@anonym_autor joj tak super🙏 mne dávali 2 dni dozadu a mam veľký strach aby sme pekne vydržali. V ktorom tt ti ho dávali?

@jahodka03 v 32tt mala si krátky krčok alebo? 🙂

autor
2. apr 2026
@jahodka03

@jahodka03 tebe kedy dávali? 🙂

autor
2. apr 2026
@jahodka03

@jahodka03 neboj sa myslím že vydrzis 🙂 poznám rôzne ženy čo to mali a fajne vydržali 🙂 od kedy máš problém s krčkom?

jahodka03
3. apr 2026
@anonym_autor

@jahodka03 neboj sa myslím že vydrzis 🙂 poznám rôzne ženy čo to mali a fajne vydržali 🙂 od kedy máš problém s krčkom?

@anonym_autor ano tiež sa mi skrátil. Treba verit🙏. Zostala si len lezat doma po nasadení pesaru ale aj si mala nejaky jemný pohyb?

autor
3. apr 2026
@jahodka03

@anonym_autor ano tiež sa mi skrátil. Treba verit🙏. Zostala si len lezat doma po nasadení pesaru ale aj si mala nejaky jemný pohyb?

@jahodka03 mne zaviedli pesar bola som tak tri dni ešte v nemocnici a potom doma som mala mierny pohyb ale šetrila som sa nohy som mala vyššie aby som nezaťažovala krčok a ani po schodoch som nechodila.. ani na prechádzky len po dome trosku upratala za oddýchla a tak 🙂

jahodka03
3. apr 2026

A pesar ti pekne celu dobu drzal? Nemala si s nim nejake problémy? Prepáč, že sa toľko pýtam.

autor
3. apr 2026
@jahodka03

A pesar ti pekne celu dobu drzal? Nemala si s nim nejake problémy? Prepáč, že sa toľko pýtam.

@jahodka03 áno držal, nie nie prvé dni boli horšie kým som si zvykla ale potom som ani nevedela že ho mám a ani som dieťatko necitala tak nižšie akí keby mi ho držal 🙂 .. nevadí kľudne môžeš hocičo 🙂

jahodka03
3. apr 2026
@anonym_autor

@jahodka03 áno držal, nie nie prvé dni boli horšie kým som si zvykla ale potom som ani nevedela že ho mám a ani som dieťatko necitala tak nižšie akí keby mi ho držal 🙂 .. nevadí kľudne môžeš hocičo 🙂

@anonym_autor si veľmi zlata🙏, dost mi to pomáha.. nepoznám nikoho kto to mal a ako potiahli s nim ďaleko.. krčok si mala moc skrátený?

autor
3. apr 2026
@jahodka03

@anonym_autor si veľmi zlata🙏, dost mi to pomáha.. nepoznám nikoho kto to mal a ako potiahli s nim ďaleko.. krčok si mala moc skrátený?

@jahodka03 no mala som 22mm a bábätko veľmi nízko hlavne preto mi dali pesar lebo je nízko 😌 ty máš koľko mm?