Žiadne nevoľnosti v tehotenstve - kamarátky sa čudujú
Baby poraďte. V okolí mám veľa kamošiek, čo už boli tehotné a skutočne každej bolo zle. Ja som v 9. týždni, mne nebýva že absolútne zle. Len bolesť prsníkov a strašná zápcha. Inak nič, neviem že som tehotná. Dve kamošky včera začali predomnou debatu, že jednej sestra nemala nevoľnosti a potratila. Ja som po samovoľnom potrate v januári, taktiež žiadne nevoľnosti. Bolo vám každej zle? Snažím sa nepočúvať takéto negatívne veci, ale oni o tom rapotali pol hodinu, potom som sa vyhovorila že musím ísť domov, taká som bola z tých rečí 🙄
Ak myslis ze zle od zaludka a grcacky to som nemala... Iba presne ako pises zapchu, bolest prs a neskor unavu...ale strasnu🤣
Kamošky vymeň 🙈 rozprávať pred tehotnou takéto veci, wtf. Samozrejme, že nie každá má nevoľnosti. A aj tá istá žena môže pri jednom tehotenstve mať a pri druhom nie. Takže fakt nerieš a buď rada, že ti nie je zle 🙂
Podľa mňa ti len závidia, že nemáš žiadne nevoľnosti🙏🤣 netráp sa tým, nie je to určite tak 🙂 Je to vždy veeľmi individuálne…som 8tt a tiež mám strašnu zápchu🙈 som z toho dosť na nervy
Ešte som schválne pozrela štatistiky a nevoľnosťami trpí približne 70 % tehotných - čo znamená, že 30 % tehotných nevoľnosti nemá ;)
Tak bolia ta prsia a mas zapchu, takze "bez priznakov tehotna" tiez nie si... len ma kazdy tie priznaky ine...bud rada, ze negrcas... ja zacinam 14.tyzden a konecne je to trocha lepsie.
Mne tiež nebývalo zle, dokopy som vracala možno 10x. Prsia boleli strašne, únava v prvom trimestri a aj teraz ku koncu tretieho.
Mne nebolo nic cele tehotenstvo, ani len prsia ma neboleli, ani traviace tazkosti, ani divne chute.
Ja som v prvom tehotenstve nemala absolútne žiadne príznaky až do pôrodu. Ani nevoľnosti, prsia, tráviace nič, ani poslíčkov…
Nema kazda nevolnosti. V prvom som nezvracala ani raz, ani mi nebolo zle a vsetko ok. V druhom mi bolo zle aj z cistej vody a nakoniec to skoncilo potratom. A mam kopec kamosiek, ktorym keby nerastlo brusko a nemeskal menzes, tak ani nevedia, ze su tehotne. Nechapem, co su to za kamosky, ze ta strasia takymito blbostami 🙄
Kazde tehotenstvo je ine, dokonca aj u tej istej zeny. Kamosky nepocuvaj, to je asi takze ako sikana na vojne u chalanov kedysi, co najviac nahnat strach, nevidim zmysel.
Nevolnosti nie su povinna sucast tehotenstva. Kamosky su prinajmensom netaktne ked toto riesia pred tebou. A prinajmensom maju skreslene predstavy o tom co je a co nie je "normalne".
Nebolo mi vobec nic, ziadne nevoľnosti, naopak mi chutilo 🙂. A zdrave 2 donosene deti, ziadny potrat.
Neboj sa. Nemala som jedinú nevoľnosť, žiadny problém, keby mi nemeškala menštruácia, ja ani neviem, že som tehotná. Syn sa narodil zdravý, krásny, všetko v poriadku. Ja som zas oči pretáčala, keď ženy okolo mňa len funeli, aké mali nevoľnosti a predbiehali sa v tom, ktorá grcala viac, úplne trápne.
Och sa mi noz vo vrecku otvara z takych reci. 2x tehotna a negrcala som ani raz. Tiez som sa napocuvala, ze to isto skonci potratom. By som ich palicou bila 🤬
2 tehotenstva, 0 grcani. Deti su OK. Zato kolegyna to odgrcala aj za mna. Kazde telo/tehotenstvo je ine.
Prosim ta, kazde telo je ine. A hlavne si len 9tt, vsetko sa este moze zmenit
Nebolo mi zle, nebolo mi nič a v 9 týždni tehotenstva som ešte ani nevedela, že som tehotná. 🙃
Taktiež mi nebolo vôbec zle, bola som iba strašne unavená a teraz mám 6 dní do TP 😉
@diewcatqoo No co za kamosky, prd a nie kamosky, zavidia jej aj to, ze negrca jak ony.
Jasne že to nie je pravidlo. Niektora ma nevolnosti. Niektora vobec. Niektora ma problem s tlakom dalsia nie. Vsetko je velmi individualne.
Ani mne velmi nebolo a nie je...Nie pri kazdom babe bolo. Je to individualne. 🙂
Upokojim ta 😊 ani mne nebolo vobec zle celeee tehotenstvo. Keby mi nerastlo brucho tak ani neviem ze som tehotna 😅 a dakujem bohu za to ze som nemusela objimat zachod. Jedinu zmenu co som na sebe mala bola ta ze mi hrooozne smrdelo maso a ryby (a to sme rybari 😁). Inak vsetko bolo v naprostom poriadku 😊 takze sa tes z babatka a taketo reci ignoruj. Drzim ti palce 😊
@anjelicek26 tak bez príznakov, že mi je zle.A ja sa nesťažujem, ja som spokojná 🙂 Len som chcela vedieť skúsenosti

Nie nebolo mi vôbec zle, nikdy som nevracala, ani iné problémy...nemusíš na ne reagovať, nie každý má tehotenské nevoľnosti