Zlatý stafylokok - stafylokokus aureus
Som v 11.tyzdni a dnes mi zistili tohto "koka". Mate s nim skusenosti? Navyse mi predpisali ATB kt. poskodzuju klbove chrupavky babatka. Je to ciprinol, kt. je kontraindikator tehotenstva. Ked som to povedala doktorke, zmenila mi lieky na zinnat. No na ucinnu zlizku zinnatu ten bacil nie je citlivy. Co robit? 🤔
@januskage
Ahoj! Čítam ten tvoj problém. Ak si tehotná, tak ja by som ti radila alternatívnu formu liečby. Ja už siedmy rok robím JUST - je to švajčiarska firma, ktorá už 60 rokov ( u nás 25 rokov) sa stará o udržanie zdravia. Oni vyvinuli jeden veľmi účinný prostriedok! Prečítaj to, možno ti pomôže!
https://www.justnahrin.sk/produktove-rady/nahri...
Ak by si mala záujem o nejaký výrobok, tak mi kľudne múžeš napísať resp. zavolať na číslo 0917894205 - rada a ochotne poradím.
S pozdravom
Gabriela
@shades3 ake korene?
@stanulienkat to je Tvoj názor a je z neho vidieť, že o KS nevieš ale vôbec nič.
@monika12486 no ako ked mas pupacik, a vylezie ti taky akoby cervicek, tak to je korienok.. a ja som ich mala hrozne hrube, cize von isiel len hnis, ale ostaval korienok vnutri.. vyzeralo to ako hnisava bodka, co nesla vytlacit, a potom ked sa to vybralo, tak to bol taky akoby cervik - ale bol to vlastne taky tvrdy hnis.. no proste korienok :P neviem, ako to lepsie popisat.. v ramene som mala dokonca tri, to bol hnus..
@shades3 a na tieto korienky ti pomohli tie homeo?
@monika12486 na vsetko. Proste sa mi uz nevyhodili taketo vredy vobec... jednoducho to prestalo... pre mna zazrak.

@monika12486 hrozne dlho nie, len cervene zapalene, natierali mi to potom takym ciernym kremom, vdaka kt.sa to vyhnisalo. Po prederaveni koze (lekarka bam moznice vrazila do nohy, skoro som odpadla) to aj slo von, hlavne hnis, ale korene velmi tazko, az pinzetou.. Doma mi oco cistil na ramene a zmackol mi ho a odpadla som od bolesti.. no kasa.