icon

Zvažovanie interupcie po prvom dieťati

zufalazena888
28. jan 2016

Tazko sa mi to pise...mam rocneho syna a dalsie dieta sme neplanovali...je tu niekto taky kto to podstupil ale potom este chcel mat dieta? Mam problemy zdravotne... chcem sa dat najprv do poriadku...

Strana
z5
gabuchah
4. feb 2016

@santafe jeeej, ahooj 🙂 Tak toto je inak milé a príjemne prekvapenie 🙂 ty si to žieňa čo malo trpezlivosť so mnou a počkalo 🙂 inak -slúžia doteraz 😉
Tak to ti gratulujem a moc moc!! 🙂 ja to tiež zistilo v nejakom 5-6 týždni, bol to šok 🙂 a ty máš koľko detičiek?
Úplne presne viem asi ako sa cítiš, obavy zmatenost a pritom si to v srdci a v kútiku duše aj čakala 🙂 ja ani neviem ako to ubehlo to tehotenstvo, najproblemovejsie zo všetkých ale šťastné 🙂
40rokov nieje veľa 🙂 záleží od toho ako sa žena cíti 🙂 keď som ležala v nemocnici pred časom bola tam žena 47rokov a v 25 týždni, myslela že je v prechode 🙂
A ďakujem moc za prianie, nech aj tebe všetko krásne ide a vychádza...
Tie sny... To je sila občas 🙂

santafe
4. feb 2016

@gabuchah presne si to vystihla, presne, obavy, zmatenost a pritom som to v kutiku srdca aj duse este chcela... sme si ho privolali... v skupine medzi nebom a zemou tu na koniku, som sa v jednej teme docitala, ze dusicku do tejto dimenzie privolava muz... tak povedz muzovi, ze to on za vsetko vlastne moze 😀 😀 😀
mam 11 rocneho syna. bude dobre, musi 😀 este som nebola u lekara, zatial mi je fajn, az na priserne bolesti hlavy posl dva dni...
keby sme byvali blizko seba, rak by som ta rada aj osobne poznala 🙂

gabuchah
4. feb 2016

@santafe tak to máme hodne podobné, aspoň pocitovo určite 🙂
Ja občas aj dieťa chcela, ale až tak za 4roky, keď budú mať chalani tých 13 a už ma budú menej potrebovať a pritom viem, že nikdy by som asi ďalšie dieťa naplánovala a priateľ tiež nie 🙂 a pritom teraz s odstupom času vidím a vnímam, že je to načasovane dokonale 🙂
Tak muž za to môže? No to mu musím povedať 😀 vidíš, na tú stránku moc nechodím aj keď o nej viem, občas tam musím kuknúť 🙂
Takže bude aj u vás dievčatko? 🙂
11 rokov je už krásny vek, to bude pomocník riadny 🙂
A s tou hlavou, s tou som si užila tiež ☹ skúšala som všeličo, občas až slzy tiekli,do 3,5 mesiaca som.bola hotová a ešte leto, tepliska 🙂 to len veľa spať pokiaľ sa dá 🙂
A odkiaľ si? 🙂 to ny bolo moc fajn spoznať sa aj osobne 😊😃

santafe
4. feb 2016

@gabuchah no, neviem este co to bude 😀 brala by som aj dalsieho chlapceka, lebo vsak tych hraciek co by mal po synovi, aspon by sa to vyuzilo este 😀 pri dievcatku by sme museli komplet ine hracky kupovat 😀 ale vsak to je jedno, aj tak je davno rozhodnute, v momente ako sa spermia spoji s vajickom...nech je ako ma byt, hlavne nech sme zdravi.
no ja som zo senca 😒

santafe
4. feb 2016

@gabuchah no pomocnik, uvidime..zatial ho puberta obchadza, ale.... vidim to tak, ze budem mat doma naraz pubertu a obdobie vzdoru....aaaaaaaaaaaaaaaaa 😀

khkt
4. feb 2016

@vivi Akí su zlatí spolu. 🙂 My budeme mať rovnaký vekový odstup, ale u nás budú dve baby. 🙂

katuliena82
4. feb 2016

@vivi jezis ti su chutni. Nadherne deticky 🙂)))

gabuchah
6. feb 2016

@santafe mne tiež chlapček by nevadil 🙂 ale už mám dvoch a chalani nechceli brata 🙂
Inak -super, ze čakáš mimi, jedno dieťa je málo... Ja som jedináčik a viem ze jednoducho je asi hodne pre strach 🙂 a čo malý, teší sa? 🙂
Senec -to je dosť ďaleko veruže, ja som až ID povazskej ☹ 🙂 ale ktovie, veď sú tam úžasné jazerá na ktorých som bola iba raz 🙂 dobré spomienky mám na to 🙂

santafe
6. feb 2016

@gabuchah on este nevie, zda sa mi to prilis skoro mu to hovorit, este ani prvu prehliadku u lekara nemam za sebou, nevie to nikto, len moj muz. sama sa divim, ako to dokazem vydrzat nepovedat mame, kamoskam...

santafe
6. feb 2016

@gabuchah od povazskej som mala spoluziaka a aj kolegynu, spoluziak bol z brvnista a kolegyna zo sverepca. ja som povodne z trnavy.

gabuchah
6. feb 2016

@santafe ja tiež čakala dlhšie... Rodičom sa to povedalo až v nejakom 11 týždni a malým v treťom mesiaci...
Veď to má čas 🙂

gabuchah
6. feb 2016

@santafe no vidíš -brvniste je susedna dedina 🙂 a ja som polovičná trnavcanka, tato pochádza z vlčkoviec 🙂

zufalazena888
autor
8. feb 2016

Cauko. Dneska som bola na kontrole u lekara...mam to potvrdene 4tt. A tesim sa 🙂 citim ze to bude asi dievcatko, furt ma napina ale negrcam...pri mojom syncekovi mi nebolo vobec spatne len som cele tehu preplakala... mala som po skonceni hned super pracu...a este sme narychlo robili svadbu a prerabali byt...no bolo toho na mna dost... a bol to sok ked som zistila ze som zas tehu... ale asi to tak malo byt... sice sme si davali pozor...ale aj prveho sme tak splodili...zevraj z kvapky lasky 🙂

zufalazena888
autor
8. feb 2016

Ale ako tu pisu aj ine mamicky, vsetko sa da zvladnut 🙂

martaniana
8. feb 2016

@zufalazena888 Si sa správne rozhodla 🙂 máme radosť!

zufalazena888
autor
8. feb 2016

Aj manzel sa tesi 😉 zatial to nikomu nepovieme az rodina neriesi ako to zvladneme...

zufalazena888
autor
8. feb 2016

@martaniana dakujem 🙂 zalozila som tuto temu lebo som to tak v tej chvili citila...a ulavilo sa mi 😉 tento konik je fakt dobra vec

zufalazena888
autor
8. feb 2016

@vivi su super partaci 🙂 ja som jedinacik, tak budem rada ked aj moj syncek nebude sam...

martaniana
8. feb 2016

@zufalazena888 bábätko je dar , správnejšie ste sa rozhodnúť nemohli, jasné že sa ti uľavilo lebo by si šla proti sebe keby si sa rozhodla inak, držím palce aby si mala dobré tehu maminka 🙂

orchidea123
9. feb 2016

@vivi Zlatucky si ty tvoji maly anjelikovia hodne sil a trpezlivosti prajem su krasny zdravi a to je dolezite drzte sa

Strana
z5