Hrozí predčasný pôrod pri bolesti lonovych kosti v 27. týždni?

helena220
8. aug 2014

Ahojte tehulky. Som v 27.tt, je to moje druhe tehotenstvo, dcerka bude mat o mesiac 1.rocik. Otehotnela som mesiac po operacii zlcnika a 4 mesiace po porode. Uz 5 tyzdnov pocitujem to co som citila pri prvej az po 30 tyzdni a to bolest v lonovych kostiach, citim to ako to nase povestne roztahovanie kosti pred porodom.Prve 4 tyzdne sa to este jak tak dalo ale teraz je to dost neprijemna bolest a tlak a velmi casto za den mi tvrdne brusko.Aj vytok mam castejsi a hustejsi. Dnes som bola na poradni, chodim kazde 2 tyzdne kvoli traviacim problemom, tak ma lekar castejsie sleduje.Mam magnezium.Ale inak to leka videl celkom v poriadku, sono mi nerobil len pohmatom. Ale aj tak mam obavy a akysi divny pocit, ci mi predsa len nemoze alebo rovno nehrozi predcasny porod.Co myslite?Pri prvom tehotenstve som mala problemy taktiez s travenim, schudla som pri malej 23 kilov a v tomto tehotenstve som pribrala od zaciatku len 2 kila:(ale vtedy som aspon rodila az 3 tyzdne po termine, takze aspon nesla predcasne. Vdaka za nazory

ematko29
28. aug 2014

@helena220 ja mám tiež stým problém,som zatvorená tak si myslím,že predčasný nehrozí.Ale čo ma traby sú obavy z pôrodu,mna to bolí dosť ledva prejdem tak sa obávam abby som sa im tam po pôrode nerozpadla,doslova. ☹ čítala som ,že rozostupení panvových kostí sa robí cisársky rez,no neviem teraz beriem magnezium a nospu tak sa mi zdá,že je to lepšie ,ale som neschopná akejkolvek práce a som z toho dosť nervozna.

Tehotenský newsletter

Každý týždeň dostaneš najdôležitejšie info do e-mailu

Zisti viac o svojom tehotenstve: Tehotenstvo týždeň po týždni. Nepoznáš týždeň tehotenstva? Vypočítaj si ho v Tehotenskej kalkulačke.


Alebo si prečítaj, ako prebiehajú jednotlivé mesiace tehotenstva.
Modrý koník ti poradí v každom trimestri.
Zisti viac o prvom trimestri.
Zisti viac o druhom trimestri.
Zisti viac o treťom trimestri.
Ako sa zisťuje pohlavie dieťaťa?
Dôležité je absolvovať rôzne vyšetrenia v tehotenstve.
Oplatí sa absolvovať 3D ultrazvuk alebo 4D ultrazvuk?
A ako prebiehajú screeningy v 1. a v 2. trimestri?
Aké môžu nastať problémy v tehotenstve?

Nenašla si odpoveď na svoju otázku?Opýtaj sa vo fóre