35tt - nástup ma materskú a furt sa mi chce jesť!!
Uz zacinam mat uplne nervy. Pred tyzdnom som nastúpila na materskú, s tym ze som za celu dobu pribrala 13kg zatial ale este mame teda 5tt pred.nami. maly je furt o 2.5tt aj tazsi atd.. uz teraz ma 3kg... no som fakt zvedava ako zabrániť doma tych par tyzdnov jedeniu kedze je lockdown a v hnusom pocasi sa nemienim promenadovat po vonku v daždi.. ako toto cele manazujete vy? Covid a priberanie a celkovo tehu?
@babyttcirl neprsi predsa kazdy den, ci u vas ano? kazdy den hodka na cerstvom vzduchu, daj si sluchatka, pocuvaj hudbu, podcasty, ani nebudes vediet ako ti ta hodina prejde....
@lius ja vôbec nejem za dvoch.. ale ked uz nepracujem a mam social distancing tak sa v podstate nudim a potom by som stale nieco srotovala 🤣😅
@nickpick idem asi to dnes vyskusat aspoň na chvilu
prechádzať sa môžeš aj po daždi či keď sneží.... my tak s dcérou chodíme lebo inak je protivná... A to nie som jediná , vidím viac rodičov čo chodia von aj pri zlom počasí...
@deti95060810 ja deti este nemam.. toto bude moje prve. A taktiež nemam uplne tiptop imunitu ale asi si ju budem vybudovať 😀 ale isla som 4.5 km pekne dnes- zababusena
Ahoj :D ja som bola pri prvom taká istá, až som pribrala 20kg :D chodila som max po záhrade a nikde inde, strašne som bola lenivá, plus bolo leto a opuchnuté nohy, dokonca aj na tú záhradu som si prišla len natrhat maliny rovno do úst :D na raňajky som zjedla 5 rožkov 🤣 nie som dokonalá...po pôrode som musela začať behať a cvičiť aby som sa dala znovu na pôvodnú váhu
@simonabelj ešte dodam, že je to riadne na hovno, keď veľa priberies :D teraz som tehotná druhýkrát a dávam si na to riadne bacha
@simonabelj no to je, mam uz len 5 tt predo mnou ale fuu.. musim sa pekne zamestnať. Zacala som zapisovať do kalorickych tabuliek.. aby som mala ako taky prehlad
@babyttcirl nestresuj 🙂 netreba ti ani kukať na tie kalorické tabuľky, len nepapat veľa pečiva a blbosti, alebo ak máš na to chuť tak len trochu..10kg dáš dole len v pôrodnici, neboj nič 🙂
@babyttcirl ja si jedlo davam.do kalorickych tabuliek. Pred zjedením. Niekedy ma to odplasi a nezozerem uplnu blbost plnu tuku 🤣 a mam prehlad, takze 30tt plus 5,5 kg. Nie je to malo, ani vela podla mňa.
@babyttcirl hehe veru, ze mne sa s 13kg navyse uz v strede 35tt narodila dcera, a mala 2,8kg :D jak u teba...len mne sa spontanne spustil porod, no pri tej vahe bola uz hotovy clovek, ktory siel po 4 dnoch domov
Dosť choré ženy že sa tu chválite a predbiehate, ktorá čo najmenej pribrala počas tehotenstva .... a jasne že je za dvoch , veď nosí pod srdcom dieťa . Pokial si jej telo pýta , nech si dá. Po pôrode schudne na pôvodnú váhu , skôr či neskôr ...chápem autorka čo si sa pýtala, ale si už na materskej nestresuj sa tým keď budeš mat chuť daj si, na tom nie je nič zle . Ak teda by si mala pocit že je to extrém skus sa niečim zabaviť ja napríklad začnem upratovať skrine po manželovi čo si to tam hádže jak sa mu zachce a mám o zábavu na pól dňa postarané 😂Želám veľa zdravicka a zdravé dieťatko ❤️❤️❤️❤️
@nika11103 pretekame? Chore? Za prve, autorka dala uplne normalnu otazku - co robit, aby nejedla somariny z nudy, s tým bojuje vela z nas. Za druhe, chore je skor trend doby, ze zrat za dvoch piate cez deviate nezdravé a nevyzivne hnusy. Nie je to dobre ani pre matku, ani pre dieťa. Absolutne neviem, co sa ti zda chore na tom, ze niekoho aj zaujíma co zje, ake su to ziviny, chce mať vyvazenu stravu, nezatazovat vkuse svoj aj babatkov inzulinovy system trebars. Ja mam napríklad cukrovku, takže áno, sledujem co jem a kedy a je to vyborny nastroj. Moj otec mal lieky na tlak, kym neprestal bezbreho zrat, ked si to zacal sledovat, zrazu mu po pol roku ziadne lieky netreba. Chore je mat v pazi svoje zdravie.
@babyttcirl mam par kamošiek,čo rodili v 36-37tt, ja na začiatku 38...vobec to nemusí byť pravda ze porodis až o 5 týždňov...
Využívaj to ze si doma a ešte ako tak vládzes. Sprav si veľké upratovanie, poper, pozehli (ja som ozehlila všetky veci až po č.74 a dobre som urobila lebo to bolo asi naposledy co som žehličku vytiahla...😂), pretried si skrine a podobne...
Ja som tiež bola tehotná počas lockdownov...nič sa nedalo nikam sa nedalo...A pribrala som 6kg a tri týždne po pôrode mam už 10 dole. Jedz kvalitne, nie veľa. Teraz máš čas aj na kadejaké kulinárske výmysly....
A ešte poradím...navar si teraz do zásoby. Napr.vyvar alebo mäso na stave sterilizovat do pohárov, alebo celé porcie jedla zmraziť. Ani nevieš ako rada za to budeš v sestonedeli 😂

podla mna, ak by si sa stravovala vyvazene, nemala by si chut jest stale....tehotenstvo neznamena, ze mas jest za dvoch