Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie
napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on
@nice202 ved nepotrebujeme diskutovat, len mna a aj ostatne baby tvoj nazor mierne zarazil...ak je podla teba ok ak chlap dava taketo ultimatum tak potom ma tvoj partner obrovske stastie... moj take stastie nema, hocikedy proste nemam chut lebo som po celom dni unavena a jemu to nevadi - chape to... vo vztahu ide o viac ako zivocisne pudy...
@sheepik mozno z neho vcera hovorili tiez len hormony. v hadke dokaze clovek povedat veci, ktore by inak nepovedal. skuste sa porozpravat dnes vecer, alebo ked vychladnete. uvidis, ci to myslel naozaj vazne. ak ano, tak je to blb.
@nice202 v niektorych pripadoch neznamena tehotna = chora. v niektorych bohuzial ano. gratulujem ti k tvojmu kvalitnemu vztahu. ale ak niekedy fakt ochories, tak budes manzelovi tolerovat neveru? a predpokladam, ze ta to vôbec nebude trapit, kedze "s laskou to nema nic spolocne" ako sama hovoris. prajem ti, aby si to nezazila. ale len tak by si pochopila, o com tu piseme 😖
@nikoleta2210 SPRÁVNE!!!!!!!!
sex by nemal byť to najdôležitejšie medzi dvoma ľudmi.
to je riadni d.... Môj muž ked som bola prvý krát tehotná ani nechcel so mnou spávať(to ja som mala chuť stále),bál sa že malej niečo spraví.a po pôrode mávame sex tak 2 krát do mesiaca a berie to v pohode,lebo som unavená.vie že máme náročné dieťa a teraz som 2xtehu a som úplne unavená
@zuzkalenka myslim, ze "v obdobi bez sexu" sa ukaze prava hodnota lasky 😉
@sheepik 😒 keď Ti toto povie človek, ktorý s tebou čaká dieťa, tak je obyčajný sebec......
to znamená že Ťa nemiluje bezpodmienečnou láskou, takú aká si,
ale podmieňovacou láskou "ak"......
teraz dal jednu podmienku, nabudúce dá druhú..... tretiu, štvrtú.......
rátaj s tým, že to asi nebude láska na celý život.......
ale za to v brušku máš lásku na celý život..... 🙂
baby nenapádajte @nice202 , vyjadrila svoj názor..ani do vás sa nik neobúva, že ste vyjadrili ten svoj aj napriek tomu, že nie je zhodný s tým jeho..každá berie život inak, a každá si ho žije inak..
@sheepik sa pýtala na názory..nie na to ako rýchlo tu vypukne vzbura pre niekoho kto si myslí niečo iné 😉
@vefi89 to nie je napádanie ale treba si uvedomiť že je to od toho chlapa sebecké nemyslíš?????????????
@zuzkalenka je to napádanie, čo ste vyššie a o stranu späť predviedli..
každý má iné hodnoty... sú vzťahy založené na nazvem to psychickej láske, no aj vzťahy založené na sexe..a ja toho chlapa dokonca aj chápem, ale netvrdím, že mi nie je lúto sheepik-y..
ja by som si naopak vážila úprimnosti od chlapa. lebo ona tiež môže na sebe popracovať a vyhovieť mu..a keď aj nie hneď sex, existujú aj iné možnosti ako chlapa uspokojiť.
ja som tiež bola tehotná, a nerobilo mi to absolútny problém, aj napriek únave a podobným veciam 😉
aj moje manželstvo bolo založené na sexe..a keď dlho nič nebolo, tiež som hladala inde..samozrejme nie kade koho, ale predsa..
@nice202 a ešte by som to dokončila, že poväčšina (a teraz podurazím aj ja) typických žien hladí v prvom rade na seba až potom na okolie..autorka tejto témy predsa vie najlepšie a pozná najlepšie svojho priatela/manžela a defacto mohla predpokladať, že keď je raz založený na sexe, tak sa kdesi môže naskytnúť problém
@vefi89 fúúú tak to sú slová
ale toto čo si napísala to nie je partnerský vzťah ale niečo ako alllllllllle ani neviem že čo 😕
ale čo už ti vieš
no ja neviem, kocky, ci vy tu mate za muzov len samych princov, co robia len to, co vam na ociach vidia, ale rozchadzat sa s niekym za jednu vetu vyslovenu v hneve a bezmocnosti, je trocha pritiahnute za vlasy 😉
autorka, nepoznam podrobnosti, ale podla mna, chlapovi nejde o sex ako o uspokojenie, tak mozes ho uspokojit rukou ci oralne, ked ty na sex nemas chut ci zdravie, ved tehotenstvo nie je choroba a to tu mate pravdu, ze manzelstvo je o kompromisoch 😉
@sheepik ja by som nerobila urychlene zavery a hovorila hned o rozchode.Veci nie su vzdy cierno-biele a on to mozno tak ani vobec nemyslel..Je otrasne co povedal a za taku hlasku by sa mal do smrti hanbit,ale zasa na druhej strane je vela ludi,co proste sex musia mat a vedia povedat ci spravit velmi skarede veci ked ho nedostanu.Mozno,ze mu to samemu prislo luto hned ked to z ust vypustil..ty ho ale najlepsie poznas a vies ci to hovoril vazne alebo len v afekte 😒
@zuzkalenka by si sa divila, je to partnerský vzťah..ale nie je založený na tom, že ja potrebujem kopec peňazí, zlata, šperkov, kabeliek, a kvetov a neviem akých pozorností, ale potrebujem sex..my normálne fungujeme ako manželia, všetko robíme spolu, všade chodíme spolu, ale jednoducho keď musíš tak musíš...je to rovnaká potreba ako keď ti treba čúrať
@nice202 uplne chapem ako to myslis. baby vsak to su chlapi a aj ked vam doma otvorene vela veci nepovedia nikdy neviete co im beha v hlave popripade co povedia kamaratom. aj ked si myslite ze su to anjelikovia tak myslim ze takych je naozaj len minimum.
ja som to povedala svojmu muzovi ze ak sa to nezmeni tak si niekoho najdem. este si zo mna robil prcu tak za mesiac ze ci som si uz niekoho nasla.
Nie vztah nie je len o sexe to je pravda ak je na to nejaky zdravotny dovod chapem a respektujem ked to nejde tak to nejde. Ale clovek je tvor sexualny a nie asexualny. teda vacsina. a ked sa vyhraza takymi vecami ze si niekoho najde tak asi mu spermiu tlacia na mozog. treba to brat ako upozornenie a skusit sa o tom normalne porozpravat co ako preco a naco.

@nikoleta2210 nepis velkymi pismenami, nuz nemusis ma hned urazat, kedze mam iny nazor ako vy. vsak sto ludi sto chuti. tolerancia peace