icon

Ak s ním nebudem spávať častejšie, tak ma podvedie

sheepik
26. jún 2011

napadlo ma, ze sa vas zeny opytam co si myslite...resp.co by ste si mysleli o buducom otcovi vasho dietata, ktory vam s vaznou tvarou povie, ze ak s nim nebudete spat castejsie, tak vas podvedie...mam to vraj brat tak, ze je ku mne uprimny...
on nedokaze pochopit, ze som tehotna asi...a mam to ovela tazsie jak on

sarzan
30. jún 2011

@sheepik mam tam to co aj ty-mozog a vobec rob co ti srdce kaze,nevyplakavaj tu a pokus sa uhrat kompromis medzi tym co chces ty a tym co chce tvoj drahy-lebo spoluzitie je o kompromisoch-v niečom povolis a v niecom zase nie a malo by sa to viac menej vyvazovat na miske vah-to je zlata stredna cesta

etuska
30. jún 2011

@sheepik
este som ten film nevidela,ale kamoska mi ho vrelo odporucala.Je vraj o dvojici co sa takmer rozisla ale nakoniec sa vsetko na dobre obratilo 😉

sheepik
autor
30. jún 2011

@sarzan Nerobis ty v poradni?

zeleny_cajik
30. jún 2011

@sheepik

Nečítala som celú diskusiu, ale vychádza mi to tak, že tvoj partner nie je ešte zrelý na otcovstvo, resp. trvalý vzťah. Takýmto vydieraním a nátlakom ti vytvára blok v hlave a sex ti akurát sprotiví a urobí z neho povinnosť namiesto pôžitku. Veď u ženy je sex hlavne o hlave, tam sa rodí chuť, nie v nohaviciach, ako u mužov, to by už vo veku, keď mu ide na 30 mohol vedieť.

Nuž ale čakáš s ním dieťa, talže kompromisy čakajú nielen jeho, ale aj teba, o tom je rodičovstvo. Vôbec tým nenaznačujem, že máš "podržať". Skôr namiesto balenia vecí a trieskania dverí (čo by bola asi primeraná reakcia, keby ste dieťa nečakali) rozhovory, vysvetľovania a hlavne trpezlivosť. Tvoj partner sa iba učí byť partnerom a dúfajme, kvôli tebe a bábätku, že sa o čoskoro naučí.

U nás bola po pôrode situácia, že kvôli chybe pôrodníka a následných operáciach sme nemohli spolu spávať skoro 6 mesiacov. Jasné, že mu to išlo na mozog, a riadne, ale donekonečna mi opakoval, že to, že som mu dala dieťa, ho zaväzuje na celý život a pokiaľ je jeho časť "utrpenia" iba vydržať chvíľu bez sexu, je to to najmenej, čo môže pre mňa a našu rodinu urobiť. A podobne sa zachová aj teraz, keď mám tehotenské nechute a nálady... proste sex ho baví iba vtedy, keď baví mňa. A mňa baví milovať sa s takým človekom 🙂

sarzan
30. jún 2011

@sheepik nie

pici
30. jún 2011

@sarzan nie si nejaky moc mudry?

lili_mia
30. jún 2011

@sarzan človek dostáva to, čo si zaslúži..

lili_mia
30. jún 2011

@sheepik ja som dnes o názve témy uvažovala trošku inakšie .. fakt to mohol vystreliť zo zúfalstva, z toho ako nevedel v sebe spracovať pocity z toho čo sa deje .. môže byť že potrebuje teraz inakšiu pozornosť, ktovie, zrejme ste sa už o tom porozprávali a pozeráte sa na to inakšie .. ja som raz chcela jedného chlapa opustiť kvôli tomu, že ako bol mesiac dlhý, tak si neutrel prach v byte 🙂 časom som pochopila, že život stojí na iných veciach .. teraz mám obdobie, kedy uvažujem nad tým, do akej miery je pre mňa dôležité, aby sa chlap ospravedlnil ked niečo pobabre, či mi stačí len jeho zničený a zúfalý pohľad, alebo to potrebujem aj slovne

tinika
30. jún 2011

@zeleny_cajik krasne to tvoj muz povedal 🙂

sarzan
30. jún 2011

@pici obcas sa mozem taky javit

sarzan
30. jún 2011

@lili_mia tak o tom by sa dalo tiež polemizovat-ked sa ti narodi postihnute dieta ako si to zasluzilo?

lili_mia
30. jún 2011

@sarzan zrejme ti to dieta ma ukazat ako máš žit život, nie vkuse praca, ale aj rodina a pod .. no v takýchto prípadoch verím tomu, že takéto dieťa sa narodí tým ľudom kt ho s láskou príjmu a v podstate ho aj potrebujú, len oni o tom nevedia .. ako sa vraví, prečo ľudia umierajú, pretože im už zhorela ich sviečka, nadišiel ich čas, tak takéto dieťa sa narodím tým ľudom, kt majú preň v srdci miesto .. ale neviem vysvetlit, preto je potom týranie a zanedbávanie detí

pici
30. jún 2011

@sarzan no az tak moc sa mi nejavis.. tvoje prispevky su arogantne a povysenecke, s hnusnou davkou nejakej kvazy ironie... neviem to popisat... ale mas nejaky problem , a preto si sem prisiel si ulavit?

sarzan
30. jún 2011

@lili_mia to su polemiky,zivot vie byt obcas nepredvidatelny-clovek mieni pan boh meni a dobrym ludom sa stavaju zle veci

sarzan
30. jún 2011

@pici pozri sa,ked sa ti moje prispevky hnusia nereaguj na ne ako 1000ce dalsich uzivateliek tohto fora-najdi v sebe silu ignoracie

lili_mia
30. jún 2011

@sarzan spávaš s ňou naostro, inak nič a čuduješ sa že ťa chce odstaviť aj od dieťaťa? ak chce výživné, bude ťa musieť dať do RL a ty si tak budeš aj nárokovať na stretnutia, čiže budeš mať aspoň niečo .. časom možno prekonáš niečo infekčné, budeš impotentný a tak budeš rád aspoň za to jedno dieťa

sarzan
30. jún 2011

@lili_mia tvrdila,že nemoze mat deti..no už chce aj vyzivne a ze styk raz do mesiaca...no ano to,že som biologicky otec už ona nezmeni 🙂 nech si s tym robi co vie...

cmulinko
30. jún 2011

@zeleny_cajik u nas bola abstinencia este horsia ako 6 mesiacov..a stale je...viem presne ,kedy sme mali s manzelom spolu styk...ked z toho vznikla nasa dcerka 1 septembra 2010 🙂 a od tohoto datumu sme este nemali nic.Zajtra tomu bude 10 mesiacov.Mala ma 6 tyzdnov a ja sa este zdaleka necitim na to a moj manzel je este stale doma pri mne a ani na mna nenaliehal.Mozem dakovat za takeho manzela 😔 ,lebo vidim,ze taky druh ako moj manzel uz je v stadiu vymierania.

pici
30. jún 2011

@sarzan po prve pises mimo temy, a po druhe pises velmi zatrpknuto

sarzan
30. jún 2011

@pici to ak si si nevsimla vzdy sa to zvrtne mimo temy 🙂

tinika
30. jún 2011

@cmulinko mala som to podobne, dlhoooo post asi od 5m. tehu do 4m maleho a manzel to prezil 🙂

pici
30. jún 2011

@sarzan ale vsimla, neboj. som docela vsimava

sarzan
30. jún 2011

@pici tak mi to nevytykaj

zmajerikova
30. jún 2011

@nice202 to si nemyslim...je sice dobre ze je uprimny ale je to druh vydierania. Jednoducho si myslim, ze sa to da povedat aj inak, ze chcem viac sexu. Mozno by pomohlo sa s nim este raz porozpravat, mozno si prizna, ze to chcel povedat inak, ale mu nieco tlacilo na mozog.

vtom
30. jún 2011

pred par dnami som sem pisla, ze moj drahy nechce sex, aby neublizil babetku a ze by mu to bolo cudne a vcera po veeeelmi dlhom case sme sa milovali 😵 a doslo k tomu tak necakane. prisiel do spalne a ja som lezala uplne unavena na posteli len v takych mini satach a on sa tak na mna zapozeral a potom si lahol vedla mna a uz netrebalo nic vraviet 😅 bola som dost prekvapena, ze co to???? dlho nic a zrazu. myslela som, ze to pride az nejaky mesiac -dva po porode. a bol to zvlastny pocit, lebo som citila aj babo ako sa hybe. no aj dlho potom kopalo, ze nech sa to uz viackrat nestane. asi to mi tym chcelo naznacit 😀

pici
30. jún 2011

@sarzan vytykam. lebo svojimi osobnymi problemami ktore mas ( zial!) si tu vybijas zlost

zeleny_cajik
30. jún 2011

@cmulinko našťastie sú aj muži, ktorí sú viac ako primitívni samci 🙂 vďaka za nich 🙂 môj muž by ma (snáď) nepodviedol, ale je pravda, že je nervóznejší a podráždenejší, keď je "útlm".

evkasto
30. jún 2011

@sheepik len jedno ti poviem, ja som počas tehu tiež nemala chuť na sex a pravdu povediac po pôrode pri starostlivosti o malého chuť nemám často ani teraz, aj keď niekedy je chuť a zrovna je mm v práci 😀 , inokedy má chuť on a ja padám na hubu od únavy a zaspávam pri malom o ôsmej večer. keď sme sa aj počas tehu aj po pôrode o tom bavili, tak mi povedal, že veď ruky má zdravé a vie si aj sám pomôcť, tak neviem, prečo by mal podvádzať. ak ti to povedal v rámci srandy, je to ok, ale ak to myslel vážne, tak by som sa zamyslela, čo je vlastne za charakter. keby mi to povedal ten môj, tak by som uvažovala, či je so mnou len kvôli sexu alebo mu ide o niečo viac, a keď čakáte bábo, tak predpokladám, že pri jeho spolodení bol prítomný a chcel ho aj on, tak teraz nech vydrží a svoje fyzické potreby odsunie nabok. ty sa tiež musíš vzdať niektorých vecí, ktoré si predtým robila a mala rada, ale kvôli svojmu dieťatku to urobíš rada, tak nech aj on niečo obetuje. veď je to celé o vás ako o rodine.

sarzan
30. jún 2011

@pici to je tvoj uhol pohladu,problemy boli aj budu aj su len niekto ma vacssie niekto menssie

pici
30. jún 2011

@sarzan rady ti pomozeme, tvoj styl je velmi utocny. velmi sa mylis ked prezentujes, ze zena ma dat aj ked nechce. ze pretrpi. ja myslim, ze dava krava.. a to mlieko. zakladom zdraveho partnerskeho vztahu je kvalitny sexualny zivot okrem ineho. kvalitny sex je ale sex z lasky, sex z chute na sex ... no vzdy obojstranne chceny sex. moj muz by napriklad radsej masturboval, ako keby mal mat so mnou sex nasilu. je to mnoho krat aj otazkou kompromisu... ale to si nemyslim ze patri do vztahu, kde je zena tehotna, prechadza velkymi zmenami, nielen telesnymi, ale aj hormonalnymi...