icon

Aké ste mali druhé tehotenstvo?

21. nov 2025

Zvažujem o druhom dietati a chcela by som sa spytat ake ste mali druhe tehotenstvo? Tym ze som mala prve bezproblemove je vyssia sanaca ze aj druhe bude v poriadku? A tym ze mam male dieta bude sa mi tazsie zvladat tehotenstvo? Nemali ste vacsi strach pri druhom?

vilma7
21. nov 2025

Na vlas rovnaké ako prvé. Aj deti mali podobné veľkosti, hmotnosť, oba som prenášala, ani pri jednom žiadne komplikácie, pri oboch tehotenská cukrovka.

bambulkal123
21. nov 2025

@anonym_autor v mojom prípade bolo prvé tehotenstvo prechádzka v ružovej záhrade. Druhé? Nočná mora, posledne 3 mesiace som preplakala, aby sa uz konecne narodilo. Nokoniec som 3 dni prenášala, prvé sa narodilo o 2t skôr 😁😁

anonym_717859
21. nov 2025

Momentalne som v 19tt ako keby som ani tehotna nebola, brucho ziadna chodim do prace krpec do skolky. A ideme ako aj pred tym.

horskaholka
21. nov 2025

U mňa prvé bezproblémové, tak ako aj pôrod. Druhé tehotenstvo od 18tt problémy s tlakom, rizikové poradne, pôrod bezproblémový 6 dní po termíne.

autor
21. nov 2025

A mali ste niekto prvu akutnu sekciu a druha bola planovana ?

zuzkacik4
21. nov 2025

Ja som mala prve tehu s problemami, a druhe uplne bezproblemove...ked teda nepocitam, ze mi bolo prve 4 mesiace total zle...co zase pri prvom mi nebolo vobec...

michaela329
21. nov 2025

@anonym_autor druhé lepšie ako prvé, ale ani v prvom mi nebolo nejako zle. Sestra mala po akútnej sekcii druhú už plánovanú, ale napríklad sesternica rodila druhé normálne - prvé akútna sekcia, druhé porodila a ani nevie ako.

jajaja47
21. nov 2025

Prve tehotenstvo bolo extrémne narocne aj s komplikáciami, ale keďže sme chceli pre prvé dieťa súrodenca, tak to prave podstupujem znova a je to rovnaky extrém 😁 mozno este aj horšie by som povedala. Ešteže to stojí za to.

elz1920
21. nov 2025

No, tehotenstvá boli fajn, nijaké grcačky.
Len teda druhý raz som čakala dvojčatá, to bol taký bonus, že 1 + 1 zadarmo. No nezober to.

Prvý pôrod - akútny cisársky, druhý mal byť plánovaný, ale kým som ho stihla naplánovať, tak si dvojky zmysleli, že idú von.

anonym_129a70
22. nov 2025

@anonym_autor kazde tehotenstvo je uplne ine 😉 nemozte sa spoliehat na nic, ano ked prve bolo bezproblemove ukazkove mozte verit, ze take bude aj druhe 😉 a mozno aj bude 🙂 chodte do toho s tym, ze bude bezproblemove... a ak nastanu nejake problemy, tak ci tak och budete musiet nejake zvladnut ❤️