Aké ste mali druhé tehotenstvo?
Zvažujem o druhom dietati a chcela by som sa spytat ake ste mali druhe tehotenstvo? Tym ze som mala prve bezproblemove je vyssia sanaca ze aj druhe bude v poriadku? A tym ze mam male dieta bude sa mi tazsie zvladat tehotenstvo? Nemali ste vacsi strach pri druhom?
@anonym_autor v mojom prípade bolo prvé tehotenstvo prechádzka v ružovej záhrade. Druhé? Nočná mora, posledne 3 mesiace som preplakala, aby sa uz konecne narodilo. Nokoniec som 3 dni prenášala, prvé sa narodilo o 2t skôr 😁😁
Momentalne som v 19tt ako keby som ani tehotna nebola, brucho ziadna chodim do prace krpec do skolky. A ideme ako aj pred tym.
U mňa prvé bezproblémové, tak ako aj pôrod. Druhé tehotenstvo od 18tt problémy s tlakom, rizikové poradne, pôrod bezproblémový 6 dní po termíne.
A mali ste niekto prvu akutnu sekciu a druha bola planovana ?
Ja som mala prve tehu s problemami, a druhe uplne bezproblemove...ked teda nepocitam, ze mi bolo prve 4 mesiace total zle...co zase pri prvom mi nebolo vobec...
@anonym_autor druhé lepšie ako prvé, ale ani v prvom mi nebolo nejako zle. Sestra mala po akútnej sekcii druhú už plánovanú, ale napríklad sesternica rodila druhé normálne - prvé akútna sekcia, druhé porodila a ani nevie ako.
Prve tehotenstvo bolo extrémne narocne aj s komplikáciami, ale keďže sme chceli pre prvé dieťa súrodenca, tak to prave podstupujem znova a je to rovnaky extrém 😁 mozno este aj horšie by som povedala. Ešteže to stojí za to.
No, tehotenstvá boli fajn, nijaké grcačky.
Len teda druhý raz som čakala dvojčatá, to bol taký bonus, že 1 + 1 zadarmo. No nezober to.
Prvý pôrod - akútny cisársky, druhý mal byť plánovaný, ale kým som ho stihla naplánovať, tak si dvojky zmysleli, že idú von.
@anonym_autor kazde tehotenstvo je uplne ine 😉 nemozte sa spoliehat na nic, ano ked prve bolo bezproblemove ukazkove mozte verit, ze take bude aj druhe 😉 a mozno aj bude 🙂 chodte do toho s tym, ze bude bezproblemove... a ak nastanu nejake problemy, tak ci tak och budete musiet nejake zvladnut ❤️

Na vlas rovnaké ako prvé. Aj deti mali podobné veľkosti, hmotnosť, oba som prenášala, ani pri jednom žiadne komplikácie, pri oboch tehotenská cukrovka.