Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?
Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻
@fiirsttiime ani kvôli financiám
@sisa0818 ja neviem ci by som ho uviedla... bolo by to o tom z akej financnej rodiny by pochadzal, a ako by som na tom financne bola ja..
lebo jedna vec je neuviest ho do rodneho listu, druha vec je ze on kedykolvek sa moze zacat domahat ze je otec a pokazi ti zivot tak ci tak.... leda ze by medzitym sa autorka vydala a dieta by oficialne malo ineho otca v rodnom liste, ak by si ho osvojil...
neviem co by som urobila.... lebo skonplikovat zivot vie - to by bolo potom o odhade jeho osobnosti - teraz otcovia maju neskutocne prava, aj co sa tyka skoly / skolky... velakrat ze je v RL otec neuvedeny vyrazne zjednodusi zivot, sama som osamelym rodicom a viem co som riesila teraz pri nastupe na strednu skolu... a viem co som nastastie nemusela rieist pri nastupe do skoly ci na zakladku, avsak odvtedy sa vyrazne zmenila legislativa a fakt neviem, s mojimi aktualnymi znalostami zakonov, ci by som ho ako otca uviedla.... proste neviem.
@unicornlady áno súdne ale myslím že on by spätne platil aj testy keď sa preukaze že je otec
@kaktusik007 jasne veď to je len čisto hypoteticky tiež by som sa asi nerozhodla za 5 minút
Je super mily gentleman a rozumieme si....1. strana....
Hm....No zachoval sa presne ako som predpokladala, ked som si precitala tu 1. stranu, preskocila som nasledne na zaver. Ludia su fakt naivni. Hadam si z jednorazoveho sexu necakala nic ine
Mne len príde vtipné, ako jej mlady vždy napíše správu priamo k veci o čom sa tu debatuje 😀😀😀 asi tiež číta MK.
Mne je celkom zvlastne ze ti “dneska napisal” skoro totozne vyrazy ktore ti tu na 10 stranach pisali ine zeny.
A pozor, aby to nabralo na dramatickosti, tak už ju aj VARUJE. 😀😅
nuz on si pokazil zivot predovsetkym sam. mal sa spravat tak aby sa to nestalo. ked uz teda.
na druhej strane nemoze vediet ci to nie je ta najlepsia vec co sa mu v ziovote stala. pretoze vela zien ani cestovanie mu nutne stastie priniest nemusi.
na zaklade toho ako sa sprava je uplne jedno co si zela alebo nie. a rozhodne nie je tvojou povinnostou riesit co zvladne alebo nezvladne on alebo jeho rodina.
ja by som ho do rodneho dala kvoli vyzivnemu a pripadnemu dedicstvu. zaujem ani starostlivost by som necakala. ak by ho prejavil aj neskor nebranila by som mu kvoli dietatu. ak neprejavi je to jeho charakter.
teraz by som sa mu neozyvala. nenechaj sa vydierat ani zastrasovat.
ty sa rozhodni co chces nie v zavislosti co si zela on alebo v co od neho dufas.
ujasni si ci si schopna ho vychovat sama, ci chces, bude to jeho polovica.
ak ano zvladnes to. rodina ti pomoze ako si pisala. nie je to nezvladnutelne.
ak nechces ujasni si ci si schopna emocionalne zvladnut potrat. nie je to jednoduche a bues s tym zit. ak ano tak mas malo casu na rozhodnutie. ak nie ale dieta nechces ako som ti pisala da sa spravit utajeny porod. su tisice parov cakajucih na dieta ktore mu daju naozaj vsetko. u nas sa adoptivni rodicia lustruju do hlbky su to ludia ktori mu daju naozaj lasku a vsetko co bude potrebovat. cakaju na babatko roky.
ak by si si to predsa len rozmyslela az po porode su hniezda zachrany. ak by si zistila este neskor ze to nezvladas stale ho mozes nechat adoptovat.
z kazdej slamastiky existuje cesta von. ty sa zameraj na seba nie na neho. on ma teraz horucu hlavu. je nastvany frustrovany vydeseny atd. nech si to odzije. ty si zi to svoje. ty mas svoj okruh priatelov, rodiny a aj ked budes mat mimco stale mozes stretnut slusneho a charakterneho muza.
@pralinka25 Ďakujem za krásne slová ani si nevieš/neviete prestaviť ako veľmi si takéto riadky vážim 🥺❤️ viem, že má horúcu hlavu, ale už sa nemôže určite stáť to, že to oľutuje..
to nemozes dnes vediet a mozno ani on. ale ver mi ludia nie su bezemocne bytosti a nie vzdy to co hovoria je aj pravda. to co vo vnutri on prezije nevies posudit. a je to jedno. dolezite je co budes prezivat ty.
pracovala som so starymi ludmi neverlila by si ake pribehy som si vypocula a co aj po mnohych rokoch ludia lutovali alebo citili a prezivali. ano aj taketo podobn pribehy tam boli. uvidis co prinesie cas. daj seba na prve miesto teraz. rozhodni sa podla SVOJHO najlepsieho vedomia a svedomia.
Ešte je aj hlupák 😀 bez dôkazu ho sama nezapíšeš ako otca,ani keby si neviem ako chcela. Musí prebehnúť súd, ktorý ho určí otcom na základe DNA testov. To sú mi vyhrážky 😀
Ja by som ho zapísala do RL. Každý má otca.
A napísala by som mu asi, ironicky, že na potrat je neskoro, nech sa nabudúce ustráži.
Ok nech situované ale ty nebud hlupa a alimenty nech plati.
Ako ti tu radia iné ženy, ja by som ho do RL zapisat dala nech sa chumaj stará. Lebo ono teraz hovoria za teba aj emócie a všetko, ale tak ako je to psychicky a fyzicky náročné tak je to aj extrémne finančne náročné nech máš akékoľvek zázemie.
Poviem ti takto, sama som bola 3,5 roka slobodná matka a bolo to fakt ťažké. Synov otec sa proste vyparil, akonáhle jeho rodičia zistili že má syna, ktorého im zatajoval. V RL nebol zapísaný nikdy, a aj tá babka čo sa ako-tak zaujímala, pred 3 rokmi prestala lebo ona nebude pykať za činy svojho syna. Ale u mna to bolo omnoho komplikovanejšie. Čo ti chcem povedať je, že s jedným dieťaťom si nájdeš partnera. Keď mal syn 3,5 našla som si muža, dnes môj už 7,5 ročný syn ma otca, ktorý si ho osvojil, sú úžasná dvojka, milujú sa. Viac ako 6,5 roka som nepočula o tom idiotovi a už cez 3 roky o žiadnej jeho rodine.
Syn sa dočkal aj súrodenca, ochviločku mu pribudne druhá sestrička.
A to že ti môže robiť naprieky. Môže. Ale to môže aj keď v RL zapísaný nebude.
Ja som nezapisovala ale bol na to vážny dôvod, ja som po pôrode skončila u psychiatra a mala som naozaj veľký problém a aj keď ma rodina tlačila do toho aby som to súdne riešila, ja som nemohla, syn potreboval psychicky silnú matku, čo tvoje dieťa má a možno nie si odkázaná na jeho peniaze ale to je to čo on chce. Nemať žiadne povinnosti. Preto ťa posiela aj na potrat. Chce sa zbaviť zodpovednosti. A keď povolíš tak mu ukážeš že to môže urobiť ďalšej a ďalšej lebo pisal že chce mat veľa žien (bohvie koľko deti ešte narobí) a toto bude karma za jeho činy. A možno mu aj cinkne v hlave.
Si dosť silná žena, len nereaguj zbrklo a nebuď veľmi hrdá. Viem že by si to zvládla aj bez jeho peňazí, ale pri sexe bol aj on, aj on splodil dieťa a zatiaľ čo ty si sa k tomu postavila čelom vpred, on sa otočil chrbtom. A to si vaše dieťa nezaslúži. Nech prispieva, keďže je policajt, má z čoho. Keď sa nechce podieľať na výchove prosím, ale nech platí
@aurora33 ale takéto veci sa naozaj deju, stalo sa to aj mojej svokre, až na to, že mala v tom čase 17 rokov. Manzel otca doteraz nikdy nevidel (emigroval a zije daleko v zahranici), ale keď manzel vyhľadal jeho sestru a tá ho konfrontovala, tak nezapieral, nevedeli to ani jeho najlepši kamaráti, s ktorymi sme sa tiež zoznámili. Jeho otcovi sa to stalo ešte 2x, jedna bola na potrate a druha tiež odrodila, ale vychovávala dieťa sama. Zaujima sa o nás, pozera si fotky nás a vnucat, ale nenabral doteraz odvahu na to sa stretnut, ale aspoň sme mu dali vediet, že sa muž nehnevá a rešpektuje to cez jeho sestru, nech ma pokoj v dusi, s nou a jeho rodinou sa stretávame.
To hovorí každý, že nemá za potrebu, kto to naozaj robí a fejkuje 😂
Ženy? Na čo ho má dávať zapisovať do RL keď sa on vyjadril, že o dieťa záujem nemá a nechce byt súčasťou jeho života? Predstavte si situáciu, že ho do RL zapíše, on nebude mať záujem 2-5, 6 rokov a zrazu ho osvieti, že chce byť otec nielen na papieri a začne si vynucovat stretnutia. Viete aká trauma to pre to dieťa bude? Že ma zrazu tráviť určitý čas v mesiaci s človekom, ktory je pre neho úplne cudzí? Stáli by vám tie peniaze za ten plač a zúfalstvo keby k nemu muselo chodiť nasilu?
Bolo by iné ak by sa k tomu postavil tak, že dobre stalo, na dieťa ti platiť budem, sem tam ho navštívim ale žiť s vami nechcem.
Do pôrodu je predsa len ešte dlhá doba, stať sa môže všeličo. Chalan si to za 7 mesiacov v hlave možno utrasie a uvidí sa čo bude neskôr.
Ženy, darmo tu riešite či ho zapísať alebo nezapísat do rodného listu. Dieťaťu automaticky zapisujú otca na základe manželstva,aj keby ho mala žena s niekým iným,otcom je manžel. Keď nežije v manželskom zväzku,zapisuje sa otec vyhlásením oboch rodičov na matricnom úrade a to ešte pred pôrodom. Čiže v prípade,že otec neuznáva,nepriznáva otcovstvo,je automaticky otec neznámy. Otcovstvo následne môže určiť jedine súd na základe dna testov. Nemôže sama žena niekoho jednoducho napísať do rodného listu,to neexistuje.
@sisa0818 z rozhodnutia otca je to tuším limitované nejaké 2 roky od porodu. Z rozhodnutia dietata(matky), je to neobmedzene
@chvostik1 to su peniaze toho dietata. aj keby ich ona nepouzila na nic tak mu ich moze dat neskor na skolu. nie je lahke byt slobodnou matkou. skolske pomocky skolske vylety kruzky .... to vsetko stoji strasne prachy. nehovoriac o tom ze moze mat nejaku alergiu intoleranciu a vtedy uz len strava je brutal draha.
@tramtada31 ved ja viem že sa také veci dejú, mne to nemusíš pisat.
@chvostik1 tým, že býva daleko, nejaké nárokovanie podľa mna ani nie je realne. Ale vy nevidite aj to, že matka nemá právo uprieť stretávanie s otcom. Ja mám manzela, ktorý svojho otca nikdy nevidel. To dieťa bude raz chcieť poznat svoje korene a stretnut sa s ním. Ak bude mat otec záujem, prečo v tom branit? A tie peniaze nie sú zanedbateľne. Za tie roky to je aj 40tisic. Aj keby ich autorka nepotrebovala, nechcela, môže mu zriadiť sporiaci ucet a dieťa bude mat aspoň na začiatok do zivota

Veď to sa ani nedá, ak sa nemýlim. To musí podpísať, aby si ho uviedla ako otca. Inak len súdne to riešiť, ak by si ho tam chcela mať.