icon

Ako oznámiť pozitívny tehotenský test po jednorazovom sexe?

20. sep 2024

Ahojte žienky, prosím vás všetky o radu to posledné čo teraz potrebujem je to aby ste mi tu čistili žalúdok..
Pred skoro 2mes som sa vyspala s jedným chalanom o 3r odo mňa mladším, boli sme úplne opití pýtala som sa ho či sa spravil a on, že nie aspoň si nepamätá..menzes som nemala skôr také úplne špinenie, ale neriešila som to myslela som si, že to je prechladnutím tento mesiac som tiež len špinila dnes som si robila tehu test, lebo sa mi to nezdalo býva mi aj dosť zle od žalúdka a vyšiel pozitívny neviem čo robiť ako mu to povedať...chalan býva 3 a pol hod odo mňa a naozaj neviem ako mu to oznámiť či mu zavolať, napísať mu to, alebo sa s ním stretnúť osobne a tak mu to povedať..poraďte prosím som úplne v pi z toho 🥺🙏🏻

ina2405
27. sep 2024

Autorka, ja som ti držala palce, ale zdá sa mi, že celý príspevok je blbosť. Lebo normálna reakcia po návšteve gynekológa by bola " baby tak som 10+5 (napr.) a tu je moje bábo" a capla by si sem fotku zo sona. Celé to bolo akési neurčité... Nezdá sa mi to. Už keď si sem písala toľko, to sono by nebol žiadny zásah do súkromia.

lenkalienka321
27. sep 2024

Je vlastne jedno, akym prostriedkom ( telefon, videohovor, osobne stretko) mu to oznámis. Dôležitejši je obsah, čiže ako mu to povieš.
Existujú genetické testy, takže vykrúcať sa po narodení dieťatka nemá ako. Skvelé, že si chces bábo nechať, aj napriek momentálne nie ideálnym okolnostiam. A k zvyšku sa nevyjadrujem, lebo to by som už skĺzla do kategórie " čistenia žalúdka".

sisa0818
27. sep 2024

@tramtada31 fakt.? To je zaujímavé čiže ak sa neozve do 2 rokov potom nemá ziadny “nárok “ na dieta ?

vikiki29
27. sep 2024

@ina2405 tiež sa mi to zdá ako blbosť. Neviem si ani predstaviť aby som sa tak tešila na život slobodnej mamičky v jej veku. A ak by som sa predsa rozhodla byť slobodná mamička a vychovávať dieťa sama, určite by som takto zúfalo nečakala na “otca”, ktorý len využil príležitosť sexu v totálnej ožratosti.

tramtada31
27. sep 2024

@sisa0818 my sme to riešili len informačne s pravnikom, lebo manzel nemá otca v rodnom liste. Skôr nás do toho tlačila jeho teta s manzelom, lebo ma vraj peniaze a nie je ich malo, aby z nich manzel niečo dostal po jeho prípadnej smrti, aj keď sme to ešte nezacali aktívne riesit, lebo hlavnou motiváciou neboli a ani nie sú peniaze, ale aby sme sa stretli. Pravnik povedal, že jeho otec nemôže už v danej veci konat (podať návrh na určenie otcovstva, možno to nie sú 2 roky, ale 3, už si to nepamatam), že to musí riesit už môj manzel. S tým, že DNA testy nemusi absolvovať jeho otec (zije daleko v zahranici), ale môže ich absolvovať aj jeho teta.

janickacrazy
27. sep 2024

@sisa0818 nie, on sa môže ozvať do 3 rokov odkedy sa dozvie, že má dieťa. Keby o Tom nevedel a zistí to, keď ma dieťa 10 rokov, tak normálne sa robia testy DNA a zápise sa do RL. Lenže ak mu autorka oficiálne nedá vedieť, že dieťa sa narodilo, on môže tvrdiť, že on nevedel.

autor
27. sep 2024

Stále mi vypisuje nech mu oznámim výsledok.
Ja som mu napisala toto:
Nechápem prečo chceš vedieť výsledok keď si sa vyjadril..po tých správach ti nemám už čo povedať. Daj mi pokoj pre mňa odteraz neexistuješ.
A on že:
Pretože to chcem proste vedieť, a myslím že nato mam pravo, dúfam že sa dozviem že to nieje pravda a nesi v tom to je cele po com túžim A keď v tom si tak presne tak.. neexistujem

aurora33
27. sep 2024

Vy sa obaja správate ako malé deti. Absolútne si nemáte čo vyčítať. Jeden aj druhý taký istý.

doriiis
27. sep 2024

@aurora33 ...asi tak.Dieta bude mať dieťa.
Na autorkinom mieste by som išla na potrat.Psychicky nie je zrelá na dieťa.Ani jeden z nich.

janickacrazy
27. sep 2024

Veď mu normálne napíš, že tehotenstvo je potvrdené lekárom. Aspoň ty sa zachovaj ako dospelá. Ak ti bude vypisovať bludy, tak ho zablokujes.

autor
27. sep 2024

@janickacrazy máš pravdu.

yoxinka
27. sep 2024

Moje dve deti sa raz vzadu v aute hádali, ktoré bude sedieť pri okne. Správanie vás dvoch mi ich dosť pripomína 🤦‍♀️

tanuuulka
27. sep 2024

A co ti moze on urobit? Uved ho ako otca a pytaj vyzivne. To je zakon, ten je nad nim. Ze ta prosika a varuje aby si ho neuviedla, su slova bezmocnosti... uved ho, nech teda nevychovava, ale nech plati.

maratonka
27. sep 2024

Už si oznámila túto novinku rodičom?

vikiki29
27. sep 2024

@tanuuulka žiaľ, ono to tak nefunguje, že nestaraj sa ale plať. Stavím sa, že keď bude musieť platiť, tak sa bude srať do všetkého, nič čo ona urobí, kúpi nebude dobré. A vôbec mu nepôjde o dobro dieťaťa, ktoré aj tak nechce. Keď bude treba súhlas do škôlky, školy, na vycestovanie z krajiny na dovolenku napríklad, tak jej držím palce aby so všetkým súhlasil, ale vzhľadom na jeho nesúhlasný postoj k jej rozhodnutiu to vidím na celoživotné robenie napriek. A ak je policajt tak si určite rád zistí každú maličkosť na ktorej by ju mohol do… no každopádne, držím palce.

autor
27. sep 2024

@maratonka Zajtra sa s nimi o tom porozprávam budu obidvaja doma

cimage
27. sep 2024

Daj mu vediet, ze si tehotna a dalej to s nim neries. Nic ine mu nepis, lebo to bude uz len horsie. Ty to este nemas spracovane a hormony s tebou lomcuju.
Najviac sa mi paci ake plany ma, ale to, ze sa nieco zmenilo aj jeho zavinenim neberie do uvahy. To, ze ma dieta nemusi nikto z rodiny a priatelov vediet. Staci ked bude platit, ak to budes potrebovat, neviem ako si na tom. Mozno by sa jeho rodina aj potesila vnucatku. Poznam taky pripad, ze chalan sa nepriznal, po par rokoch sa to prevalilo a rodicia boli stastni, ze maju vnuca. Pomahali, stretavali sa hoci syn stale nemal zaujem, ale to je jeho problem. Drzim plce.

janickacrazy
27. sep 2024

@vikiki29 vôbec to tak nemusí byť, je veľa otcov, ktorí svoje deti ani poriadne nevideli a platia, lebo musia a absolútne sa o dieťa nezaujímajú

fido69
Autor odpoveď zmazal
andrea2323
27. sep 2024

Štrnásta strana a nič sa nezmenilo 😂😂 panebože už neživme túto vymyslenú story 🙏🏼 slobodná mama čo jej doktor oznámi tehotenstvo sa tu nevyjadrí že: “jaaaj ozaj som v 11t” len tak ako keby hovorí čo varila na večeru..

vikiki29
27. sep 2024

@janickacrazy veď to netvrdím. Ani tento sa nebude zaujímať. Ale koľkí sú čo sa nezaujímajú, iba robia naprieky lebo musia platiť. Tento s určitosťou platiť nechce, čiže ak bude musieť 100 percent jej to dá pocítiť.

autor
27. sep 2024

@fido69 Na pobavenie dobre no

mircalla
27. sep 2024

Presne ako pise @janickacrazy oznam, ze je potvrdene a dalej sa s nim nateraz nebav. Tie citove vylevy nikoho nezaujimaju. Oznam mu to a dalej nekomunikuj, nereaguj. Bud vecna a strucna, pripadne mu napis, ze nemas momentalne chut komunikovat ani s nim nic riesit. Mam pocit, ze si dost namotana a zalezi ti na nom, i ked sa tvaris, ze nie

modrykonik33
27. sep 2024

Potrat si nezvažovala? Ono to naozaj nebude jednoduché a spoliehať sa na rodičov tiež nie je bohviečo

netti87
27. sep 2024

Ako čítam ten príbeh ,ten pánko 23 ročný je ešte strašne nezrely na rodinu na dieťa, nedá sa od neho nič čakať, ešte aj on je dieťa , možno po 10 rokov pochopí co je dieťa a rodina. Márne mu vysvetliť, márne mu písať, odpísať, ...nepochopí ,lebo nemá ešte na to

dharmasanata
27. sep 2024

Ja by som mu napísala že tehotenstvo je potvrdené a nech čaká na predvolanie na súd. A to je všetko. Aj keď ho za otca nedáš, aspoň sa bude zožierať, keď je taký chuj.

dharmasanata
27. sep 2024

Lebo veľmi si je chlapec istý sebou a tým , že on nič nemusí..

autor
27. sep 2024

@netti87 Písala som ti 🙂

kitycat
27. sep 2024

Je zaujimave, ze sa poznate z videnia, byvate od seba 3,5h a on pozna vsetkych tvojich znamych a blokol ich 🤣

Ale hej, vyzivaj sa aj nadalej vo svojom pribehu

autor
27. sep 2024

@kitycat Tak asi že vie ako sa volám priezviskom, čiže si blokol mamu, otca, sesternicu a pod..ale dobre neviem čo tu je na smiech