icon

Ako oznámiť tehotenstvo manželovi pred odletom?

20. jún 2024

Ahojte dnes ráno mi vyšiel pozitívny test a večer odlietame. Chcem to oznámiť manželovi ešte pred tým než pôjdeme. Máte nejaké last minute nápady?

Strana
z2
dejna4
20. jún 2024

ja som teda romantička a povedala by som mu to až na dovolenke pri západe slnka 🙂 sama hovoriš že sa snažíte dlhšie, tak by som tomu dala tú teatrálnosť. Povedať to pred odletom na rýchlo za mňa ee.

maciatkolulu
22. jún 2024

@katarinaba tak na istotu by si mu to mohla oznámiť až pôrodom zdravého dieťaťa....

maciatkolulu
22. jún 2024

@katarinaba k lekárovi sa chodí poväčšine až okolo 6-8tyzdna,to je už riadne meškanie menzesu. Za mňa zvláštne ,ale každý to máme inak.

weronika171717
22. jún 2024

Nerieš ostatné čo ti hovoria, aby si to vybavila rýchlo a len tak mu to oznámila. Za to, že ony nie sú kreatívne, tak ty môžeš byť. Určite niečo vymyslíš. 🩷🩷🩷

weronika171717
22. jún 2024

@dejna4 inak to je super nápad. Povedať to až na dovolenke. 👌

janica_
22. jún 2024

Pri vecernom drinku… zlatko ja nemozem, cakame babatko 🥰

ahojka5
22. jún 2024

Tak ako si to nakoniec oznámila? 🙂

katariinam
22. jún 2024

@katarinaba zvlastne 🙂 urcite by som nevedela utajit takuto velku vec a ani to ze idem ku gyn

lienka.7
22. jún 2024

Ja by som mu to povedala až s fotkou od gyndosa...

samimami777
22. jún 2024

Chápem že mu to chceš povedať skôr ako pred návštevou gynekológa keďže by si isto všimol že na dovolenke zrazu pýtaš nealko drinky 😅 takto narýchlo ma napadlo: Čo takto nájsť na nete vzor hocijakej prázdnej letenky, vytlačiť ju a vypísať tam vašu destináciu čas odletu atd ale miesto mena tam napíš niečo ako : naše bábätko čakajúce v brušku alebo niečo podobné a na letisku mu to pred odletom podaj do rúk že :" bože skoro by som zabudla ešte na jednu letenku! " . Myslím že by to bolo milé prekvapenie 😊

samimami777
22. jún 2024

Napr niečo takéto

feb13
22. jún 2024

Mne tie "originalne" oznamenia pridu dost trapne a muzi to podla mna ani neocenia. Im je najlepsie hovorit veci narovinu.
Ak to nie je vyslovene nejaky umelec, ktory zije trochu v inom svete.

ailiba
22. jún 2024

Povodne som chcela si to nechat pre seba nejaku dobu a vychutnat si to a az potom mu to povedat. Nakoniec som mu to vykvakala hned🤩 este s testom v ruke.
Na tvojom mieste by som pockala az na dovolenke a povedala mu to, ked to budes citit..
Uplne jednoducho, bez ceremonii, mozno v objati do uska❤️

iveta7677
22. jún 2024

Pribalte mu test do kufra. To bude super podľa mňa.

hipuska
22. jún 2024

Ja túto dobu nechápem. Cudzí ľudia na koňovi to vedia skôr ako tvoj muž. To fakt?

mimi3008
22. jún 2024

@medda_beda ahoj, teba som tu uz dlhsie registrovala, ze sa vam nedari babatko...a teraz ciram, ze 3.mesiac. Tak velmi velmi vlahozelam a tesim sa s tebou, nech to dobre dopadne

miui
22. jún 2024

@iveta7677 nic ine nechces po dlhom lete vybalit iba ocuranu tycinku, fakt romantika 🙂

medda_beda
22. jún 2024

@mimi3008 Áno, ďakujem pekne ☺️.
Tak sú tu ženy ktoré majú toho omnoho viac za sebou nám to trvalo pomaly 2,5 roka, ale klop klop vyšlo to a také klišé: fakt som do poslednej chvíle nemala ani tušenia, že mi mešká menštruácia.Aj test som urobila len zo zvedavosti lebo som mala bolesti a MS nikde zopár dní.

sisska96
22. jún 2024

@katarinaba však kľudne môže vedieť aj o tom keď je nejaký problém. Však načo tajiť. Ja som 3 dní každé ráno zvracala a potom Neskutočný hlad na všetko možné a nemožné , tak prišiel za mnou že "čo som tehotná?" a ja že no možno. Tak som si urobila test a spoločne sme čakali v kúpeľni. Úplne normálna vec. Keby bol iba priateľ a neplánované tehotenstvo, tak to je už iná vec.

sisska96
22. jún 2024

@feb13 presne tak. Niekedy ani nechápu o čo ide. Proste muži, 😁🤷🏻‍♀️ treba povedať na rovinu a hotovo

mareka49
22. jún 2024

Máme všetko?
Máme.
Na budúci rok už letíme traja
(Alebo aj s cumlikmi aj s..)

natalka13
22. jún 2024

@katarinaba keby sa plod prestal vyvijat by si to muzovi nepovedala?
Muz bude prekvapeny ci mu povies som tehotna alebo ci test zavesis na plienku.

angel993
22. jún 2024

@katarinaba o všetkých mojich biochemickych tehotenstvach moj manžel vedel, tiež bol sklamaný a bolo mu to ľúto ale pomohol mi preniesť sa cez to. Nedokážem si predstaviť byť na to sama, veď sa ho to týkalo rovnako ako mňa.

madla60
22. jún 2024

Prečo tu riešite katarinaba a neodpovedáte autorke. Však áno, diskusia, radšej si kopnem ako odpovedať, na čo sa pýta autor.

jabuducanevesta
23. jún 2024

@ivik4 budeme traja..a on - a či isto??

katarinaba
23. jún 2024

@angel993
@natalka13
@sisska96
@katariinam vy ste normalne? Kde ja pisem, ze by som nieco zatajila? Len by som to povedala, ked by som vedela na isto o co ide. A co? Preco mate potrebu sa do mna obuvat. Pre mna za mna, nech vam muzi drzia aj test pri cikani. Ja som ho chcela prekvapit s obrazkom, darcekom. Ak by to nebolo "ozajstne" tehu, tiez by som sa mu zlozila do narucia. A co, ze nechape obrazku zo sona? Ani ja nie a napriek tomu ich mam vsetky odlozene. Nemala som ani potrebu aby so mnou chodil na prehliadky, pri porodoch bol pri vsetkych. Kazda sme ina.
Tu naozaj clovek nemoze ist svojou cestou, nemoze mat svoj nazor, vzdy sa najdu hieny, co ho za inakost zozeru. Zite si podla svojich predstav a inych nechajte zit podla svojich.

Strana
z2