Ako prekonať smútok po strate domáceho miláčika v tehotenstve?
Som velmi citlivy clovek a som tehotna. Prisli sme o psika a ja to neviem prijat,citim sa velmi zle,neviem prestat plakat. Preboli to? Kedy? Vsetci maju strach,sby som nepotratila,vlastne aj ja sa bojim,no aj tak sa neviem ukludnit.
Psik odišiel… ak bol stary o to lepšie si to skus nejak vyriešit v sebe a hlavne sa tes na babatko🥰
chápem ťa. My sme to zažili . Zomrel nám 15.9.25
Plakali sme všetci. Ale už mal vek - 16 r, vlčiak
pochovali sme ho doma vo dvore - všetci sme stáli pri jeho hrobe. Doteraz spomíname, iného psíka nechceme.
Skús si dať magnézium, ak bude zle tak neurol aspoň troška odkusnúť z tabl. Aby si sa upokojila. Aj pre bábo je zle aby si bola v takom obrovskom strese.
Nepomohol by ti druhý psík? známa tiež veľmi smútila - do týždňa si kúpila nového.
@anonym_autor z plaču určite nepotratíš.
Psik bol uplne zdravy,stala sa hrozna nehoda,tak by ma v zivote nenapadlo,ze o nho prideme. A mame este jedneho,ktory mi ho vo vsetkom pripomina.
Psik bol uplne zdravy,stala sa hrozna nehoda,tak by ma v zivote nenapadlo,ze o nho prideme. A mame este jedneho,ktory mi ho vo vsetkom pripomina.
@anonym_autor mesiac som plakala denno denne. Po mesiaci už to bola len bolesť a smútok. Až po pôrode mi dieťa dávalo nový zmysel do života. Prešlo 6 rokov a spomínam si takmer denne.
Nepotratiš. Ženy prežili tehotenstvo aj počas vojny. Oveľa horšie situácie prežije tehotná žena. Kamarátka v 5mesiaci pochovávala mamu ktorá zomrela nečakane.
Tvoje emócie sú prirodzené, snaž sa ich len prijať.
@anonym_autor mesiac som plakala denno denne. Po mesiaci už to bola len bolesť a smútok. Až po pôrode mi dieťa dávalo nový zmysel do života. Prešlo 6 rokov a spomínam si takmer denne.
Nepotratiš. Ženy prežili tehotenstvo aj počas vojny. Oveľa horšie situácie prežije tehotná žena. Kamarátka v 5mesiaci pochovávala mamu ktorá zomrela nečakane.
Tvoje emócie sú prirodzené, snaž sa ich len prijať.
@anonym_4634d1 dakujem

na upokojenie, nie menšie smútenie - magnézium a chodiť von na slnko, Plus si pozri nejaké cvičenia na zvládanie stresu. napr. dýchacie, zmyslové. S precitlivenosťou pracuj lebo keď porodíš a prídu ťažké chvíle, keď budeš mať strach o bábo napr. tak sa zložíš,
Kľudne napíš na IP alebo zavolaj na linku duševného zdravia. Smútok je v poriadku, jeho intenzita taká veľká, že hrozí potrat, už v poriadku nie je. Smúť, plač - to je všetko OK, ale nerúcaj sa, aj keď psík je často ako člen rodiny, tvoje dieťa má byť na prvom mieste.