Ako prežívate tehotenstvo?
ahojte chcem sa popýtať , viem že každé je individuálne ale niektoré mamičky vravia že to bolo úžasne obdobie druhé zase že cele strávili v posteli a nad záchodom 😆ako ste to prežívali vy ?
@anonym_autor prvá polovica hrozná, objímala som misu celé dni, neudržala som v sebe niekedy ani vodu, zaprisahala som sa, že som prvý a posledný krát tehotná. Druhá polovica paráda, cítila som sa vynikajúco až do pôrodu.
Prvy v 25ke ok ako keby nic druhy v 33 som taka divná zle mi je bez nálady tak divne
Pekne obidve
@anonym_autor omalovala som cely som a na bajku som bola cele tehotenstvo
No za mňa si to fakt neužívam som ale len v 16tt… celodenné nevoľnosti, bolesti brucha, trávenie v čudu, výkon žiadny, pamäť hrozná a robiť budem až do konca 7. mesiaca 😁🙏no ja ani nechcem vedieť čo ešte príde … ako beriem to iba ako nutné zlo zatiaľ … a nezopakovala by som si to
Ja som to mala úplne v pohode, klasika zo začiatku pár týždňov nevoľnosti,asi do 14 týždňa,ale nič hrozne,a potom pri dcére posledný trimester bolesti lonovej kosti pri chôdzi a to bolo všetko.
Prve tehotenstvo v 26 - super, ani raz som negrcala, mala som krasnu plet a vlasy, mebyze mi nevynecha menzes a nerastie brucho, tak ani neviem, ze som tehotna. Druhe tehotenstvo v 33 - hroza od zaciatku. Este predtym, nez mi vynechala menstruacia, mi bolo zle. Napinalo ma aj z cistej vody, nemohla som si zuby umyt, ani sa zohnut, lebo hned ma natiahlo. Tehotenstvo skoncilo v 12.tyzdni a zvracala som este aj v den kyretaze. Tretie tehotenstvo v 34 - rovnako super ako prve, vobec mi nebyvalo zle, mala som vela energie, bola som aktivna cele tehotenstvo, kazdy den som mala minimalne 10 tisic krokov, este aj den pred porodom som si vyslapala na poriadnu turu
Zle mi bolo takmer nonstop. Posledne tehotenstvo ze uplne od tehu testu az po porod. Zle. Zvracanie. Unava. Bolest hlavy. Nespavost.
Na porod som sa neskutocne tesila.
Tiež ako väčšia polovica bola jedna katastrofa buď som radšej spala alebo objímala záchod . A už keď mi bolo ako tak dobre tak som šla ležať do nemocnice .zamna hrôza tehotenstvo a nikdy nechcem byť uz tehotná .
@anonym_autor bolo to pekné, akurát mi vybiehajú fotky. Plné obáv o malého, ale pekné a pokojné obdobie. Tehotná by som bola kľudne aj každý rok, pôrod tiež super . Zotavenie rýchle a to mám 40. Ešte si to užívaj, potom príde to náročné 😁
Do 6 mesiacov mi bývalo veľmi zle. Netrávilo mi, zle mi bolo aj z vody. Potom som dostala preeklampsiu, takže to bola len nemocnica, doktor, tlakomer. Skončilo to akútnou sekciou a pôrod bol pre mňa vykúpením

@anonym_autor vpohode priateľka mala 16 rokov ja 17 obaja chodíme do fitka a pôrod bol jednoduchší