Ako prijať fakt, že čakám dvojičky?
Nedokážem prijať fakt, že čakám dvojičky. Som z toho veľmi smutná… netúžila som nikdy po dvojičkách, ako to vstrebat. Prosím ak je tu nejaká, ktorá mala podobne pocity nech napíše. Premylsam každý deň preco ja preco nie nejaká mamicka, ktorej sa nedari otehotnieť. Veľmi tazko to príjmam….
U nás v rodine majú dvojičky a pekne sa tie deti (už školkári) zahrajú spolu.
Odporúčam kúpiť si takéto niečo, neviem presne, ako to hľadať, ono to bolo niečo ako húpacia sieť pre dvojičky, čo sa v izbe zavesila hore o strop (a takto by si ich naraz mohla hojdať, prípadne aj pri kŕmení sa to používa).
Je to niečo takéto ako som dala link, ale viac to bolo naklonené na ležato a teda pre dvojičky.
tak tu som napr. našla aj pre dvojičky
( tí, čo majú dvojičky, si to veľmi chválili, dá sa v tom deti kŕmiť, hojdať.. keďže naraz na rukách by sa ti ťažko nosili, toto je skvelá pomôcka)
Preco to tazko prijimas? Co ta tak desi,ze sa s tym nevies zmierit? Nemaj vycitky,ze sa takto citis. Kazda mame nejaku predstavu a ked sa to nesplni,sme nespokojne. Ale verim,ze postupom casu si zvyknes na ten fakt.
Ja som nikdy nechcela viac ako jedno dieta, fakt ze nikdy , ale keby cakam dvojicky tak je to jedna jedina situacia kedy by som s tym bola uplne ok a mozno by som bola aj uprimne rada . Brala by som to tak, ze to tak malo byt
Drzim palce 🩷
Hlavne nech sú zdrave✌️🙏
Bude dobre. Narodia sa, zvyknes si, bude to ine, ako teraz. Bude ti mat kto pomoct? Urcite to zvladnes. Drzim ti velmi palce. ♥️
Radu ti nedám. Ak máš pochybnosti, vyhľadaj kvalifikovanú pomoc, nie koníka. https://alexisporadna.sk/
Začiatky síce budú ťažké,ale potom budeš mať parťákov na hranie,možno naj kamoši v tom detskom veku, nebudeš musieť robiť až tak animátora, navyše dvojičky sú rozkošné a za najväčšie plus by som brala,že by som už druhý krát nešla rodiť a nemusela by som počúvať,kedy bude druhé.
Moja mamina... mala už 2 deti, a chceli tretie a zrazu 1+ 1 "zadarmo." Veľmi ťažko to niesla. Z 2 zrazu 4. Bol to pre ňu neskutočný šok. Pamätám si, ako sme s ňou boli pri MUDr. vyšla von a išla úplne mimo preč. My sme so sestrou utekali za nou aj s kabelkou 😅 vôbec nás nevnímala... Začiatky boli hrozne ťažké, hlavne preto, že bola na všetko sama, a nemal jej kto pomôcť. Ale všetko sme zvládli, a ty to zvládneš tiež 😊
Inak moja kamoska bola jedinacik. Jej mama chcela este jedno, ostala tehotna a naraz trojicky . Zvladli to , jej mama mi hovorila ze spätne je rada ze sa tak stalo, hoci to bolo mega tazke
Gratulujem ti, take šťastie v živote má len zopár ľudí, ja mam náročného 12r syna, ale, čo by som za to dala keby mal dvojča, raz budeš velmi veľmi rada, že máš dvojičky, aj keby si zostala sama na ne, bez úplnej pomoci, fakt ver mi. V rodine mám viac dvojiciek a ja bohužiaľ nemám, neskutočné šťastie alebo osud, uvidíš budú sa mať rady celý život. Jedným pôrodom dva zázraky. Prajem ti aby si to inak vnímala nech si v akejkoľvek situácii. Všetko dobre.
AJ my sme cakali dvojicky, kedze prvy syn Mal Len pol.roka, ked som.otehotnela, bol to sok a tazko som to prijimala. No ked sme o ne prisli, to neviem akosi preboliet...
Drzim palce a verim, ze casom SA s tym zrovnas. Na zaciatku to je sok urcite.
Ja mam bratov dvojicky. My sme chceli brata a informacia, ze budu dvaja, nas najskor neopotesila. No ked sa narodili, bolo to uzasne... A je to veru super, mat ich teraz dvoch.
@vanilkovazmrzka ja už 2 deti mám…
@unicornlady ďakujem. Pozriem
@marca12 neviem, vždy keď som videla dvojkocik s dvojičkami som si v hlave pocedala, že by som radšej skočila z útesu ako mat dvojičky a karma zapracovala na olne obrátky 😞
Ahoj, ja som bola najprv v šoku, že som okamžite otehotnela na prvy pokus, a ked som neskor zistila, ze cakam dvojicky, nemohla som uverit, bol to sok. Boli tam obavy ci budu ok, a nastastie vsetko dobre dopadlo 🙂 zaciatky tazke,ale potom uz lahsie a je to nerozlucna dvojka 😍 je to dar 🙂 drzim palce!
@simona20201309 ďakujem, dúfame v to, že budú
@aivlis18 a máte jedno alebo dvoj?
@lenicka298 som presne v tej istej situácii… chceli sme tretie a zrazu z 2 na 4…. Neviem to prijať. Ako budeme fungovat. Auto, izby… všetko
Dvojvajecne, chlapec a dievca.
@zuzuliatko18 to má veľmi mrzí, život píše rôzne situácie vážne.
@aivlis18 super. Blahoželám. Ja čakám jedno, chlapčekov. A s jednovaječnými je aj mnoho rizík aj to má stresuje o to viac
@natiba ďakujem krasne za pekne slova. Dávajú mi silu
@ariannazara tvojmu dietatu prestalo bit srdce a ty si sa tesila, lebo si chcela len jedno??? Toto je najhorsie, co som tu kedy citala!!
Nevedela som ze uz dve deti mas, to je naozaj zrazu vela. A stresy som mala aj ja, ale to asi kazda matka. Naozaj drzim palce, aby vydrzali v brusku co najdlhsie!
A tie deti čo už máš, majú koľko rokov? A sú to tiež chlapci? Tak už si vo vyššom štádiu keď už vieš pohlavie... Mame v rodine dvojičky, chápem tvoje pocity, a ešte duplom keď už 2 deti máte.. nebudem ti písať že to bude jednoduché, lebo nebude... Každopádne sú už tu, už to nezmenis, musíš sa psychicky nastaviť že to zvládnete, a stále si to opakovať.. ine ti bohužiaľ neostáva.. hlavne aby boli zdraví, aby si nemusela riesit ešte aj to 😑
@ciernysokol ja som to pochopila, ze sice chcela jedno dieta, ale keby boli dvojicky tak sa potesi, ci inak?

Ale ved to je super, pretrpis len jedno tehotenstvo, a hned mas dve deti a nemusis to absolvovat druhykrat, aby prve malo surodenca 🙂 na zaciatku to bude zahul ale to by bol aj s jednym, a o par rokov uz na tieto obavy/smutok ani nepomyslis
A su len dve, mohlo byt aj horsie, napr 3 alebo 4 🙂
Hlavu hore, skutocnost nikdy nie je taka zla ako nase cierne predstavy