Ako rastú bruška počas tehotenstva?
Moja suseda ma mensie, a co ti to pomoze?
Moja suseda ma mensie, a co ti to pomoze?
@anonym_d2c2b4 ja sa pýtam tehotných báb ako rastú v tehotenstve, nie nejakej sprostej zakomplexovanej osoby čo si prišla vyliať svoju zlosť na tehotnú ženu. Si tehotná? Tak načo komentuješ
@anonym_6338b8 toto je hrozné chovanie niektorých fakt akože dno čisté
Aka otazka taka odpoved, a skludni hormon. Ze si tehotna neznamena ze mozes urazat a byt hlupa
@anonym_autor Ved urazas len ty. Co si cakala, ze tu budu zeny fotit svoje tehotne brucha? Trosku sa ukludni.
@anonym_autor taketo diskusie sa tu vzdy zvrhnu🙄 aj keby slo o najpozitivnejsiu vec na svete...najlepsie podobne skusenosti riesit v skupinach,kde mate podobne radosti/starosti...ak si podla terminu porodu v skupine julovky 2026,tak najlepsie tam😉
@anonym_6338b8 kedy má termín?
@anonym_fde4b6 autorkina fotka je fakt nechutna, ako aj jej vyjadrovanie
Autorka chcelo by to fakt nejaku kvalitnu podprdu
@anonym_d2c2b4 Ano nechutna. Horsie, ze MK zvykne dat fotky z prispevkov ako malu ikonku. A niekedy aj na hlavnu stranku, kde je zoznam prispevkov. Tak mozno tato foto tu bude svietit aj na hlavnej stranke par tyzdnov.
@anonym_autor ale ved to bola len sranda 😊
@anonym_d2c2b4 aj na mňa je to už cez. Takéto foto fakt na net nepatrí. Horšie sú tu už len fotky kusokov pohlavnych orgánov a podobne 😅
@anonym_d2c2b4 aj na mňa je to už cez. Takéto foto fakt na net nepatrí. Horšie sú tu už len fotky kusokov pohlavnych orgánov a podobne 😅
@anonym_fde4b6 dnes tu uz bol odfoteny klitoris takze toto ma az tak nepoburilo 🤣 ale tato maminka v ocakavani to zrejme vidi uplne inak
@anonym_fde4b6 dnes tu uz bol odfoteny klitoris takze toto ma az tak nepoburilo 🤣 ale tato maminka v ocakavani to zrejme vidi uplne inak
@anonym_d2c2b4 Coze 😀? Tato zenska cakala, ze jej budeme pisat, ake krasne brusko. A celkovo pritom je jej fotka nechutna.
@anonym_d2c2b4 Coze 😀? Tato zenska cakala, ze jej budeme pisat, ake krasne brusko. A celkovo pritom je jej fotka nechutna.
@anonym_177e91 jo, uz to zmazala ale ja som teda mala tu cest...to budem dlho rozdychavat
@anonym_d2c2b4 tiež som mala tú česť 😅 ani bielidlo do oči by nepomohlo
@anonym_d2c2b4 tiež som mala tú česť 😅 ani bielidlo do oči by nepomohlo
@anonym_fde4b6 ako fakt nie som citlivka ale co je vela to je moc aj na mna, brrrr
To sa naozaj sem chodíte ventilovať? Žiadna žena a tehotna ,nie je nevhutna .Nechutne sú komentáre a vzdy rozmýšľam, či máte aj deti . Lebo ja by som sa za vás hanbila ako pes byt vašim dieťaťom.
Mne keď sa nieco nepáči, alebo nemám čo k tomu pisár tak nepíšem...prečo by aj ? Kopať do tehotnej ..ty vole
Za mňa je bruško väčšie, ale aj moje bolo pri tretom obrovské.
To sa naozaj sem chodíte ventilovať? Žiadna žena a tehotna ,nie je nevhutna .Nechutne sú komentáre a vzdy rozmýšľam, či máte aj deti . Lebo ja by som sa za vás hanbila ako pes byt vašim dieťaťom.
Mne keď sa nieco nepáči, alebo nemám čo k tomu pisár tak nepíšem...prečo by aj ? Kopať do tehotnej ..ty vole
@anonym_fb6d57 vidis ale ved ja som jej odpisala to iste ako ty, ze moja suseda ma mensie. A precitaj si co napisala tato mila tehulka
Ja som mala pri prvom obrovské brucho, pri druhom som do 8 mesiaca nosila normálne rifle čo vždy 😂 pri prvom +20kg a pri druhom +13kg
@anonym_fb6d57 nemyslím si že sa tu niekto ventiluje. Bohužiaľ táto fotka je fakt nevhodná, či už oblečením alebo, no, visiacimi prsiami. Napísala som jej že mám ten istý termín a brucho skoro žiadne, no bez reakcie, aj tak by si z môjho komentáru vzala len že je to pre mňa nechutne takéto foto dávať na net.
@anonym_autor daj to do termínoviek kde je vás 200-300 a možno to niektorú aj zaujíma 🤷 ale asi nie do fóra kde chodí 940 000 ľudí mesačne 😀
@anonym_fde4b6 no co je na tehotenskom bruchu nechutne? Tebe sa nechce ho vystavovat, autorke sa chce, chce sa o tom s niekym porozpravat, co je na tom? A ked to nedala do terminoviek, tak co? Listujte dalej a zdrzte sa komentara, co Vam to vadi...horsie veci su tu...
Porovnat brucho nemozem, ale podla mna nie je ta fotka vobec nechutna. Normalna fotka beznej zeny, urcite lepsie ako nejake prehnane nastylovane zeny/muzi .... Normalna tema, denne su tu omnoho horsie temy.
Nie nikoho sice cudzi ludia nezaujimaju, ale rovnako nezaujimaju nikoho ani frustrovane zeny na MK ktore sa prisli anonymne ventilovat v komentaroch v uplne normalnej diskusii kde sa autorka len milo opytala. Mozno sem casto nechodi a nevie ze radsej ma prispievat v skupine. Foto sice nie je oku lahodiaca, ale urcite nie nechutna Vy krasavice
Na tej fotke nie je nič nechutne. Aké má mať prsia, ako 18 ročná? Véd čaká tretie dieťa. Sa uvedomte. Nehanbite sa takéto písať tehotnej žene? Véd to nemusíte čítať, nie je to povinné, keď vás téma nezaujala tak ste mali listovať ďalej. A všetky anonymne, ako ináč.
Bože nebudte také hnusné, načo vobec komentujete a rýpete.. autorka sa spytala dostala negativnu odpoveď, tak čo má byť ticho a nasrať si na hlavu ? Bruško maš krasne, ale ešte porastie 🙂 ja som tiež také mala .. na mne bolo už vidieť ze som tehotna v 12 tt co niektorým bruško vide az v 8 mesiaci
@anonym_autor ja som mala taketo velke bruska, Termin 1 a 2 jul, obe deti pomerne velke, ale tak za mna pekne brusko, neries, hlavne si to uzivaj