icon

Ako reagovať, keď manžel pije pivo na dovolenke?

12. júl 2026

Ahojte, otázka tak čisto zo zaujímavosti. Ako by ste reagovali, keby ste v 34tt na dovolenke, a váš manžel si dá pivo ? Mne to napadlo skrz toho, že keby sa mi niečo stalo, tak si musím volať záchranku, alebo nájsť niekoho ochotného, kto nepil, kto by ma pripadne zaviezol do nemocnice. Ale zase to riziko v 34tt nie je nejaké obrovské. Ja som dosť taká, že vždy myslím na najhoršie scenáre, ktoré sa môžu stať 😅.

Strana
z2
anonym_d50e53
12. júl 2026

Smäd neni muž tehotný😂 taxíky, domáci z apartmánu, susedia na izbe, rýchlu zdravotnú pomoc…

ivicatolic
12. júl 2026

@anonym_autor mojááá...a prečo nesedíš doma a neoddychuješ tam? 😊😊😊

anonym_e80615
13. júl 2026

@anonym_autor Ako reagovat? Neriesit. Ak sa bojis, nemala si ist vobec na dovolenku. Doma si to pviko dat moze? Ci ako?

anonym_6a9e8f
13. júl 2026

keby si ma obmedzovala az tak, ze si nemozem dat jedno pivo nikde by som s tebou nesla, hod sa do kludu 😎

autor
13. júl 2026
@anonym_ce257b

Tak by ťa odviezla sanitka a čo? Mne sa spustil pôrod druhej dcéry doma uprostred noci a nabralo to rýchly spád. Starí rodičia neboli po ruke, skôr ako o dve hodiny by k nám neprišli, takže manžel ostal so staršou a mne zavolal 112ku. Dcera bola do hodiny na svete..

@januska12323 neopija sa, 1-2 si dá 🙂 pripadne 1 a pol deci niečoho tvrdého
@anonym_c8b816
@anonym_f94927 ale ja som nikde nepísala o dovolenke v zahraničí .. sme na Slovensku
@anonym_ce257b neviem, asi mám zbytočne obavy..

autor
13. júl 2026
@ivicatolic

@anonym_autor mojááá...a prečo nesedíš doma a neoddychuješ tam? 😊😊😊

@anonym_e80615 doma nepije 🙂
@ivicatolic pretože manžel chcel ísť na dovolenku, a nechcela som zbytočne panikáriť, že čo ak sa niečo stane ..

anonym_e4de11
14. júl 2026

Tu naozaj vzdy sa z autora prispevku spravi debil.Zrazu aka ohladlplnost voci chlapovi aj voci odvozu sanitkov.Nie je to tak davno,ked sa jedna pytala,ci si moze k porodu zavolat sanitku,ze byva daleko od nemocnice a manzel pracuje daleko.Sycali na nu,ze sanitka nie je na porod,ze ju zneuziva a niekde ju bude niekto potrebovat a nebude k dispozicii lebo taketo zenske si ju volaju k porodu.Taxi?vyjadrenia,ze on nie je povinny si spinit auto a ze chudak,nie je povinny si brat na plecia taku tarchu a viest rodiacu,ze ma pravo odmietnut.Tu zrazu rady,sanitka,taxi a pod.Keby polozis inak otazku,ci mozes volat sanitku or taxik,ta zozeru,ci nemas chlapa a ze ked vie,ze si tehotna,na keru onu pije a pod.Tu je otazka polozena,ci je ok,ze si dal pivo,tak opat si debil,lebo ved preco by si ho nemohol dat?skratka,spytaj sa cokolvek,budes za debila 🤷‍♀️.Co sa tyka teba,naozaj ta takato otazka napadla az na dovolenke,kedy si dal pivo?nejde tu skor o problem,ze si hrkne aj doma a ty mas uz skratka strach,co bude az bude?ze kto ta odvezie?lebo uprimne,ak mam normal chlapa,nepije,vsetko je ok a potom ideme na dovolenku a aj to taku v ramci Slovenska a tam si on buchne pivo,preco az tam by som mala mat strach???daj sa do kludu,ak neslope denne a teraz ste na dovolenke a bachol si pivo,nevidim dovod na vycitky.

Strana
z2