icon

Ako sa vyrovnať so sklamaním z pohlavia dieťaťa?

17. jún 2024

Ahojte, prosím nech sa vyjadria len mamičky, čo si to zažili, a dajú mi nejakú podporu, ak nejaká vôbec existuje. Čakáme druhé bábätko a opäť to má byt chalan. Moja túžba odjakživa bolo mat jedno dievčatko. Skúsiť si s ňou vytvoriť pekny vzťah matka-dcéra, aký mne chýba. Už pri prvom som okrem radosti cítila občas aj sklamanie z iného pohlavia, ale každý má vtedy ubezpecoval, že druhé bude dievčatko, aj keď jasne, to nevie nikto dopredu, a už vôbec nie ovplyvniť. Ale tak sme šli do toho s nádejou, že snáď moja malička nakoniec pride a čaká na mňa. A radosť vystriedal žiaľ a sklamanie, že je to další chalan. A mňa strašne ovplyvňujú negatívne pocity, toto tehotenstvo je extrémne ťažké aj fyzicky, nevidím svetlo na konci tunela. Zmieriť sa, že cely život mi bude chýbať ten pocit, mať pekný vzťah matky a dcérky, odovzdať jej to, čo viem, a mat svoju partacku a kamarátku? Alebo mat ešte dalších xy deti, kým to dievčatko nakoniec nepríde, ak vôbec príde? Nevidím teraz žiadne východisko. Jasne že sa všetci na bábätko tešime, ale ja neviem odstrániť ten pocit sklamania, a ani si predstaviť dalších 5 chalanov okolo mňa.

Strana
z3
jeliz59
23. sep 2024

Len nech je zdravé.......pre mňa aj 10 tých istých pohlaví keby mám len nech sú zdravé a šťastné

Strana
z3