Ako sa vysporiadať s pocitmi nadváhy v tehotenstve?
Ako si mám pomôcť?a čo si obliekate čo nosíte oblečene
@arninka vies to je o nastaveni hlavy mindsetu
Je to obdobie
Porodis a mozes na sebe makat
Nosila som to do coho som sa zmestila, neriesila som a nekupovala nic tehotenske skor oversize a to co vynosim aj teraz
A uprimne co si o mne mysleli ini ludia ma nezaujimalo a ani nezaujima
ako píše @taktotedanie - nastavenie hlavy. ja som to nikdy neriešila. bola som tehotná a to k tehotenstvu patrí… ja som mala aj špeciálne tehotenské veci, ale veľmi málo, skôr tiež oversize ktoré som potom prešívala alebo som sa ich zbavila…
Ja mam komplet tehu garderobu, som strasne disproporcna, nic okrem 3 veci neobleciem ( myslim moje normalne ), Takze tehu veci a je mi fajn. Dobre to vypada a tiez dobre materialy.
Svoje tehotenské bruško som hrdo vystavovala na obdiv
Bola som šťastná že som tehotná
Hentake kraviny že som akože tučná som fakt neriešila
Preco sa tak citis? Niekto ti povedal, ze si vela pribrala? Ja som mala +20kg a citila som sa krasna, najkrajsia v zivote. Bolo leto, tak som nosila saty, ci dlhe, alebo kratke. Vobec som neriesila kolko som pribrala. Iba jedna osoba mala stale problem s mojou vahou, ale to je jej problem, nie moj. Po porode sa moja vaha dala sama do poriadku, ziadne diety, extremne cvicenie.
Však ale ty nie si tučná ale tehotna. Kam sme to dojeli fakt... rýchlo porodiť len aby človek mohol ideálne už v pôrodnici začať redukčnú diétu a chudnúť.
ja som nosilla povodne veci, len som mala rozopnuty gombik na rifliach, tehotenske nohavice mi boli obrovske, tricko na brucho elasticke, cize sa prisposobilo
ide leto, daj si voľné krásne farebné šaty, na nohy šľapky a teš sa z tehotenstva 🍀
Ja som používala tehotenskú kalkulačku, aby som vedela, či nepriberám príliš rýchlo alebo pomaly. Keďže som sa držala na normálnej krivke, tak nebol dôvod cítiť sa tučne 🤷♀️. Oblečenie hlavne tehotenské priliehavé.

@arninka vies to je o nastaveni hlavy mindsetu
Je to obdobie
Porodis a mozes na sebe makat
Nosila som to do coho som sa zmestila, neriesila som a nekupovala nic tehotenske skor oversize a to co vynosim aj teraz
A uprimne co si o mne mysleli ini ludia ma nezaujimalo a ani nezaujima